Jump to content
Naimisiin.info

Smirgu

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Smirgu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Suurin piirtein seuraavaa tarkotus hakea: 20 pulloa kuoharia 6 laatikkoa punkkua 8 laatikkoa valkkua 10 laatikkoa kaljaa 10 laatikkoa lonkeroa 5 laatikkoa siideriä + pikkasen viinaksia. Vaan minkälainen suhde yleensä kannattaisi pitää punkkujen ja valkkujen välillä? Onko toi hyvä suhde yleisesti ottaen?
  2. Smirgu

    Rahojen tienaaminen

    Vaikka pirun hauskat polttarit oli muutenkin, voisin sanoa, että tuo palveluiden kaupusteluosuus oli kaikista hauskinta. Rahan keruu oli siinä täysin sivuroolissa ja rahapurnukkakin unohtu baarin pöydälle, mistä joku sen kai kaappasi, mutta eipä se niin vaarallista.
  3. Nyt en kyllä millään ymmärrä. Millä oikeudella sinä saat suojata perimäsi omaisuuden, mutta miehesi ei saa suojata ansaitsemaansa omaisuutta? Kärjistäen: omaisuus, jonka eteen et ole tehnyt mitään on automaattisesti sinun, mutta miehen kovalla työllä tehty ei? Tänne tuli/tulee täysin poissulkeva avioehto. Molempien sekä olemassa olevat, että tulevat omaisuudet erilliset. Kyllä se reiluin jako syntyy aina erikseen sopimalla (vaikka perheensisäisin tulonsiirroin) eikä millään automaattisella fifty-fifty-periaatteella.
  4. Omien polttareiden lisäksi ollut kolmissa polttareissa. Näistä kaksi ekaa maksoi noin 150 euroa (vajaa 150 euroa ilman omia lisäkuluja, mutta omine lisäkuluineen toinen ehkä 170 euroa) ja kolmas 100 euron pintaan. Kyllä polttarit on sen verran erityinen tilaisuus, että kyllä siihen hauskanpitoon mielellään jonkin verran investoikin. Omien polttarien hintaa en tiedä, mutta hemmetin hauskaa oli. Syksyllä sitten seuraaviin kaverin polttareihin.
  5. Smirgu

    Malesia

    Täälläkin olisi nyt 3 viikon häämatka tiedossa Malesiaan (ja matkan varrella yksi yö Istanbulissa). Lennot on Kuala Lumpuriin, mutta mitään muuta ei ole lyöty lukkoon. Matkalle olisi lähtö kuitenkin jo 3 viikon päästä. Kaupunkia, rantaa ja nähtävyyksiä tarkoitus käydä kokemassa. Itseä kiehtoo sukellus, mutta morsianta ei niin paljon, ja toisaalta sukelluskorttia ei ole. Käytännössä aika varmasti tullaan kuitenkin ainakin seuraavia asioita tekemään: - visiitti jollekin (tai useammalle) itäpuolen saarista. - visiitti Singaporeen ja sen eläintarhaan. - Kuala Lumpurista päiväretket Melakaan ja elefanttien orpokotiin. - Kuala Lumpurin tutkimista muuten. Mutta mitä muuta kannattaisi vielä? Olisihan tuossa 3 viikossa aikaa. En usko, että ihan rannalla löhöillen hirveän pitkää aikaa jaksaa viettää. Ja missä järjestyksessä tekisitte mitäkin?
×
×
  • Create New...