Jump to content
Naimisiin.info

Mustikki

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Mustikki kaikki viestit

  1. Vieraita oli n 60, viiniä meni ehkä 50 pulloa, punaista ja valkoista yhtä paljon. Lisäksi olutta pari koppaa.. meillä ei ollut boolia lainkaan.
  2. Mustikki

    tuliko rakkulat varpaisiin ?

    Ei tullut, kiitos ystävien jotka vinkkasivat että kannattaa käyttää etukäteen. Taisin olla aika tyylikäs ilmestys kun useina iltoina kotona olin oloasupäällä ja hääkengät jalassa!
  3. Mustikki

    Hääkuvat kansioon!

    Albumi valmistui noin vuosi häiden jälkeen. Alussa on kutsu, sekä pöytäohjelma ja lehdestä leikattu kuulutusilmoitus. Ekana kuvana on kiitoskortti. Lähes kaikilta vierailta jäi "aforismit" eli lasten suusta tekstit häpaikalle, joten niitä liimailin kuvien sekaan. Albumissa toistuu kutsujen teema, eli kansiin tein siniset huovutetut sydämet.
  4. Ainoa asia mikä harmittaa jälkikäteen on se, ettei tullut otettua kuvia 1. Kampauksesta 2. Kimpusta 3. Pöydistä ennen vieraiden saapumista Pikkujuttuja siis, hääpäivä järjestelyineen oli täydellinen.
  5. Enpä tiedä olenko ikinä hymyillyt niin leveästi.. En ehtinyt jännittää lainkaan, joten suu oli kyllä korvissa. Jännitys tuli vasta alttarilla seistessä.
  6. Mustikki

    Egypti

    Nyky-Sharmista en osaa sanoa mitään, olen ollut siellä maaliskuussa 1991, jolloin paikka oli tunnettu vain sukeltajien keskuudessa! Käsittääkseni meri on siellä SE juttu edelleen.. kannattaa varmaan osallistua retkille Kairoon yms. Ihan rannankin tuntumassa näkee snorklatessa upeita kaloja, vesi on todella kirkasta!
  7. Mustikki

    Tampere

    Tampereella 22.1.2005 olisi tarkoitus sanoa [glb]TAHDON![/glb]
  8. Meillä häät suunnitteilla 2004 marraskuun puoleen väliin.. tarkka päivä vielä määrittämättä. Toivottavasti silloin on edes vähän lunta eikä näin synkeää kuin nyt!! Väreistä.. olen ajatellut kimpuksi keltaisia tulppaaneita!!
  9. Vihkiminen Aitolahden Vanhassa Kirkossa (Aivan ihana pieni kivikirkko) ja juhlat siinä vieressä, Näsijärven rannalla, Marttilan Pirtissä. Kokemuksia juhlapaikan tarjoiluista otetaan vastaan! http://www.nasijarvenmatkailu.com/marttilanpirtti
×
×
  • Create New...