Jump to content
Naimisiin.info

Merushka

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Merushka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Merushka

    Tampere

    Meidät vihki Tampereen käräjäoikeudesta notaari Elina Ikonen. Hääpäivä oli maaliskuussa ja muistaakseni joulukuussa sai käräjäoikeuteen laittaa sähköpostia. Sitten pidettiin peukut pystyssä, että jollekkin päivä sopisi ja ilmoitus tuli minusta ihan viikon sisään. Vihkijä oli tosi mukava nuori nainen. Ensi tapaamisessa sovittiin miten vihkitilaisuus menee ja mitä me aiottiin sanoa. Pyysin häneltä pientä johdantoa virallisen tekstin alkuun ja hän lupasi keksiä jotain.... mikä jäi kyllä jännittämään. Tilaisuudessa puhui todella kauniisti ja lämpimästi ja oli juuri sitä mitä oltiin toivottu. Luimme myös toisillemme vihkivalat. Tämä ei ymmärtääkseni maistraatissa onnistu, joten notaari kannatti. Käräjäoikeudestakin sain hyvää palvelua, joten kyllä minusta kannattaa ottaa vaihtoehdoksi myös vihkiminen häissä.
  2. Me päädyimme Teemu Reiniin. Otti ihania kuvia ja paljon. Hinta oli kohdallaan ja otti hyvin huomioon toiveet. Oli myös tosi asiallinen ja sai jopa sulhasen rentoutumaan, mitä se ei yleensä tee. Kaikki vieraat kehui myös kuinka mukava tyyppi oli.
  3. Meillä oli häät Haulitehtaalla maaliskuussa 2012 ja voin suositella paikkaa. Vieraita oli noin 85 ja hyvin mahduttiin. Myös vihkiminen oli samassa tilassa. Tanssin ajaksi siirsimme yhden pöydän sivuhuoneeseen. Mielestäni erinomainen tila häille, koska pääsee jo torstaina tai viimeistään perjantaina koristelemaan eikä itse tarvitse siivota. Hinta oli 800 €, mutta se on mielestäni kohtuullinen, kun kuljetuksia ei tarvitse järjestää.
  4. Onko kellään kokemuksia Teemu Reinistä? Ihastuin hänen kuviinsa netissä ja varasin koko päiväksi, mutta nyt alkoi mietityttämään millaisia tilannekuvia hän ottaa juhlasta. Oletteko olleet tyytyväisiä ja onko kuvia ollut tarpeeksi?
  5. Tosiaan kuten ilmeni jaloleinikki kasvaa meillä kotipihoilla kesällä, koska täällä se on kasvukautena. Valitettavasti suomalaista tuottajaa ei sitten taida olla... mukavaa olisi jos olisi. Kukkakauppojen kukista suurin osa tulee ulkomailta, joten leinikkejen sesonki on siksi kevättalvella. Voi olla, että niitä tuotetaan myös läpi kesän, mutta hinta on tietysti korkeampi eikä laatu välttämättä yhtä hyvä. Ja kaiken kaikkiaan on hyvä muistaa, että kukat on eläviä tuotteita ja ne kärsivät esim. kuivuudesta tai myrskyistä, joten senkin takia on vaikea aina luvata varmaa jos tuottajia on kesällä vain pari.
  6. Perinteisesti pionien aika on kesällä touko-heinäkuussa eli helmikuu on niille liian aikainen. Varmaankin jostain niitä voi saada, mutta hinta voi olla sitten aivan järkyttävän paljon. Leinikillä on myös sama muotokieli ja niitä on hyvin tarjolla kevättalvella, mutta koko on tietenkin pienempi. Jotkut ruusut saattavat olla niin kerrostuneita, että ovat saman tyyppisiä, mutta usein ovat ehkä puutarhakukkien puolellea. Parhaiten asiasta tietää varmaan kukkakauppa. He osaavat sanoa mitä on mahdollisuus tilata liikkeeseen. Pahinta kukille taitaa olla se, että niitä vaihdellaan kylmästä lämpimään. Silloin usein pakkasvioitukset alkavat näkyä. Pakkasta parhaiten kestää varmaankin tulppaani. Orkideoja ei kannata viedä ollenkaan ulos, koska niitä ei kannata edes säilyttää kylmiössä kuten muita leikkokukkia.
  7. Mulle tuli mieleen ainakin vielä cosmos-kukka, joka on vähän tummanpunaiseen päin, ja krysanteemi, joka on hieman enemmän kultaisen ruskea. Sitten on tietysti tähtitörmäkukka ja lootuksen siemenkodat, verililjapuun lehdet ja erilaiset viljat joita voisi käyttää.
×
×
  • Create New...