suskism

Rouva
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Turku

suskism's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Painoon jos viet näillä fonteilla: kannattaa aina ottaa fontti mukaan CD:lle/disketille, jos haluat juuri sen fontin! Ainakin pienemmissä kopiointipaikoissa palvelevat asiakastakin näin !
  2. Lataa niitä koneelle - kyllä ne pitäis toimia ! Kokeile uudestaan tai sitten pyydä apua joltain atk-henkisemmältä !
  3. Heipä hei! Ajattelin laittaa tännekin tiedoksi, jos haluaa hieman erilaista kutsua tai jotain: Teidän on IHAN PAKKO käydä näiltä sivuilta lataamassa fontteja!!! Sieltä löytyy mm. CSI, Frendit, Harry Potter, Matrix, Lord of The Rings, se haltiakirjoitus, mitä LOTR:in sormuksessa on, Walt Disney ja VAIKKA MITÄ!!!! Ja ilmaisia ovat. ;D www.simplythebest.net/fonts/fonts_w.html
  4. Kyllä nimenvaihdos oli vaikeaa! Vaikka halusin perheelle yhteisen nimen, niin silti.. Oli tottunut nimeen, oli siitä suvusta ja tosiaan oli harvinaisempi nimi.. Toisaalta, eräs ystävä sanoi minulle ennen häitä, että ajattele nimenmuutosta uuden elämänvaiheen aloituksena, se on niin kuin uusi elämä! Ja se ajatus kyllä auttoi.
  5. Parasta on se, että yhteenkuuluvaisuus lisääntyi, ja virallisuus. Jostain syystä tykkään hirveesti kun mies sanoo minua vaimoksi (laittoi yhteen työhakemukseenkin), mutta en tykkää, että muut rouvittelee tai vaimottelee? En tiiä, ehkä se on vaan se että "on niin vähän kokemusta vielä"? (puoli vuotta)
  6. Kiitossssssh!!!! ;D
  7. Hitsi, nyt kun luen näin jälkikäteen näitä ketjuja, toivoisin, että olisin jo syksyllä löytänyt ja lukenut nämä! No, mutta ehkä joku saa vielä vihjeen tästäkin: hanki itsellesi TurkuTouringista Hotelli- ja kongressikäsikirja, siinä on esitelty kaikki juhlapaikat 100km:n säteeltä kuvineen! Sieltä löysimme itsellemme hienon ja tasokkaan juhlapaikan: Aitiopaikka-sali Lääninvirastotalolla. Ei halvin vaihtoehto, mutta "kaikki sisältyy hintaan", ja tarjoilun taso ja palvelu on ollut kaikista parasta missä oltiin. Laittakaa privaa, jos joku haluaa lisätietoa... en viitsi hintoja yms tässä sen enempää. EDIT 8/2008: Joo, siis jos joku haluaa em. tilasta lisäinfoa, laittakaa privaa, niin voidaan jutskata puhelimessa tai ihan maililla. Vieläkin, vuosien jälkeen, paikasta on hyvä maku suussa . Se oli niin kaunis, ja hoitivat kaiken tosi tyylikkäästi ja ammattitaidolla. Jos olisin ottanut kaikki erikseen (=siivous, astiat, ruuat, kakut jne...) olisi se varmasti ollut kalliimpaa... Joten kaikki hinta on suhteellista.
  8. suskism

    Turun seutu

    Turkulainen morsein täällä! The Day ensi kesänä ja suunnitelmia voi seurata alla olevasta linkistä!
  9. Turku, 31.7.2004! Mikaelin kirkko ja Lääninvirastosaliin (aivan aurajoen rannalla).. Paikka kuulostaa hassulta, mut hei, nämä järjestäjät tekevät edustustilaisuuksia tosi paljon, mm. presidenteille, joten taso on aivan omaa luokkaansa! Todella, uskomattoman paljon tilaa, ala-aula, massiiviset portaikot, ylä-aula (häämaljan juonti)jne jne ja salissa 100-180 henkeä, isolle terassille myös tosi paljon mahtuu! Etsimme kartanoa tms, mutta tässä paikassa kolahtivat vuosikymmenien ammattitaitoinen kokemus, kiitettävä palvelu (kaikki sisältyy hintaan) ja niiiiiiiiiin monet mahdollisuudet! Kattauksista puhumattakaan! Eli isot, kahden suvun yhdistämishäät ja rentoa, tyylikästä, tasokasta! ;D