Jump to content
Naimisiin.info

Turjake

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Turjake's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meille tulee (toivottavasti, vielä ei ostettu) alkujuomaksi sulhasen perheen mökkipaikkakunnan viinitilan oma omenasiideri. Se on ihan mielettömän hyvää ja mökillä&paikkakunnalla on meillekin erityinen merkitys (viihdytään siellä todella hyvin ja mentiin kihloihinkin siellä - siinä vesistössä vaihdettiin sormukset). Tosin se on myös n. 2.5*kalliimpaakuin kuohuviini ja ne on pienissä pulloissa (n. 3 dl) eli pitopalvelulla on kauhea avaaminen. Täytyy vielä kysellä olisiko siideriä mahdollisuus saada isommissa pulloissa tai miten pitopalvelu suhtautuu pienten pullojen avaamiseen. Jos olisi käytettävissä rahaa oikein paljon, haluaisin hankkia kaikille vieraille oman pullon ja siihen pillin. Ja jos juoma on kuohuviinilaseissa, haluaisin, että sen juoman alkuperä jotenkin tuotaisiin esille - mutta en vielä tiedä miten. Hölmöä se kai olisi siinä maljapuheessakin sanoa?
  2. Meillä on myös se "karkaava sulhanen" koriste. Haluttiin vähän huumoria peliin. Mutta saa nähdä kuinka moni sitä edes huomaa - en ainakaan itse muista yhtään kakunkoristetta niistä häistä missä olen itse ollut vieraana. Hurjan hintainen se on tuolla novaikka.fi:ssä! Me saimme sen kätevästi sulhasen jenkki-työkaverin kautta - muistaakseni siellä jenkkiveppikaupassa se maksoi joku 22$.
  3. Me halusimme paikan, missä kaikki vieraat mahtuvat samaan tilaan eikä pöytiä tarvitse siirtää tanssia varten pois. Tärkeää oli myös saada viedä omat ruuat ja juomat (pitopalvelu tulee suvusta). Plussaa oli hyvä maantieteellinen sijainti ja diskopallo katossa
  4. Minullakin puku on olkaimeton ja ajattelin liittää siihen kirkkoon suorakaiteen muotoisen huivin harteille. Minulle ei tule huntua ja pukuun sopii paremmin huivi kuin bolero tms. Huivin tulisi olla läpikuultavaa kangasta (organzaa?) väriltään vaalean vihreä/vaalean lila (näitä värejä on myös hieman puvussa). Lähinnä ajattelin peittää olkapääni kirkossa äitini mieliksi ja onhan huivi myös pieni lämmike, jos sattuisikin olemaan hieman kylmä. Vaikka toisaalta huivi voi olla hankalakin kantaa, ellei sitä jotenkin saisi kiinnitettyä pukuun - ettei esim. roiku rumasti epäsymmetrisesti. Hmm. pitääkin kysyä morsiusliikkeestä neuvoja
  5. Minä olen ollut vieraana yksissä häissä Kauniaisten VPK-talolla ja siellä oli muistaakseni yli 200 vierasta ja silti jäi tanssilattia tyhjäksi keskelle valmiiksi (siinä oli buffet pöytä ruokailun ajan). Itse pohdimme samaa paikkaa omiin juhliimme, mutta meille kutsutaan vieraita n.80 joten tila olisi ollut sitten ehkä liian iso (hallimainen). Talo sisältä on muuten kyllä mielestäni todella hieno. (jos vertaa vaikka moniin nuorisotaloihin) Sijaintia ei minusta haittaa kerrostalot lähellä mutta talon vieressä samalla tontilla on autokorjaamo joka taas ei kauheasti taloa kaunista. Lisäksi talo on päässyt ulkopuolelta hieman jo rapistumaan. Ympärillä on pieni piha mutta siinä on myös parkkipaikka vieraille. Eli jos vieraita tulee paljon autolla, ei pihaa jää paljoa muuhun käyskentelyyn. (Ainakaan "vihreää" pihaa)
  6. Eräissä häissä oli vieraista otettu tullessa kuva kameralla, rekvisiittana heillä oli tyhjät taulun kehykset ja vieraat itse pitivät kehyksiä ja olivat siten itse "taulu". Kamera oli polaroidkamera - eli kuva laitettiin heti vieraskirjaan ja siihen sai laittaa nimet ja värssyn tai muut terveiset mukaan. Tämä olisi hyvä "ohjelmanumero" siihen väliin jos hääpari käy vihkimisen ja juhlan välissä valokuvauksessa itsekin. Meillä tämä varmaan tehdään muutenkin vaikka kuvauksessa kaiketi käymme ennen vihkimistä. (saamme ystäviltä polaroid-kameran lainaksi) Toisissa häissä oli hääkarkin mukana tyhjä paperilappu, johon vieraat saivat itse kirjoittaa muiston tms. hääparille ja nämä kerättiin jossain juhlan vaiheessa vieraskirjaan.
  7. Käsittääkseni paikka on kovin varattu jo ainakin vuodeksi etukäteen. Eli jos ensi kesäksi yrittää paikkaa löytää, kannattaa nyt viimeistään kysellä. Buffet-pöydän oivallinen paikka on mielestäni juuri siinä "eteistilassa" portaiden yläpäässä, koska tällöin pitopalvelu tms. voi rauhassa kattaa pöytää häiritsemättä muita juhlia. Oikein mukava paikka ja kauniissa ympäristössä.
×
×
  • Create New...