Jump to content
Naimisiin.info

Pupunenka

Rouva
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

Pupunenka's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. PK-seutulaiset, olisiko kokemuksia huomenlahja- tai boudoir-kuvauksista naisvalokuvaajan kanssa, Nina Doddia on ainakin suositeltu - muita ideoita?
 2. Jännä lukea miten muilla. Yleisesti rahalahjan pyytäminen on yleistynyt, ja mielestäni lahjasummat eivät todellakaan ole kovin suuria. Omissa häissäni ystäväni antoivat 30€ per henki, puolison kanssa 60eur, paitsi yksi ystävä 30€ puolison kanssa. Se oli pienin lahja, jonka huomasin. Ystävä sekä puoliso ovat molemmat korkeasti koulutettuja ja töissä. Polttarit olivat kyllä juuri ennen häitä, mutta yhtenä arki-iltana, eli ei tosiaan suuria kustannuksia. Itse ajattelen myös niin, että lahjaan antoon vaikuttaisi edes jollain tapaa se kuinka läheisiä ollaan ja mitkä ovat taloudelliset resurssit. Esim. työtön tai yksinhuoltaja antaa luonnollisesti pienemmän lahjan. En tiedä vaikuttaako sekin lahjan määrään, että joissain häissä ihmiset ostavat itse itselleen juomia. Meillä oli kyllä jo juhlaohjeessa mainittu, että tarjoillaan alkoholia, jotta ihmiset osasivat jättää auton kotiin.
 3. Me tilasimme kutsut Vistaprintiltä ja painojälki oli erittäin hyvä. Kutsu oli kaksipuolinen (ei taitettava). Valitsimme Vistaprintin, koska kutsun pystyi suunnittelemaan täysin netissä ja esikatselemaan, ja meitä miellytti melko yksinkertainen malli. Meillä oli kaksikieliset häät eli kutsussa käytettiin molempia. Toisella puolella oli teksti "tervetuloa Helsingin Tuomiokirkkoon" jne. kahdella kielellä ja kutsun takapuolella oli valitsemamme runo samoin kahdella kielellä. Tilasimme myös logotarroja meidän nimikirjaimilla M & J ja hääpäivämäärä sekä nimitarroja kirjekuoriin. Kutsut olivat mieleiset ja tosiaan kohtuuhintaiset.
 4. Häät menivät, miten hääpäivä voikin mennä niin nopeaan... mutta kerronpa vielä mistä tilasin loppujenlopuksi kukkani. Myyjä oli UK Ebaysta nimellä uniquefloralcreations. Tilasin häneltä oman kimppuni, pienemmän heittokimpun, sulhasen vieheen ja 3 muuta viehettä sekä naisten vieheet morsiustytöille ja kaasolle. Kukat olivat kauniita, eli voin lämpimästi suositella varsinkin talvihäihin. Varsinkin vieheet olivat edullisia ja kimputkin kohtuuhintaisia, postikuluja tuli koko setille 7 puntaa.
 5. Decoflora (UK) kauppaa katselin, mutta heillä aika kalliit toimituskulut, 20 puntaa. Pitäisi tilata kerralla enemmän, ehkä muitakin kukkia kuin vain oma kimppu. Laitan tähän toisen löytämäni sivun osoitteen eli: marjutuote.fi. Mielestäni joku oli täältä tilannut morsiuskimpun (jostain päiväkirjasta bongasin ko. sivun).
 6. Kun käytiin kirkolla niin puhuttiin jonkun henkilökuntaan kuuluvan kanssa ja hän sanoi, että voi varata ajan, jolloin suntion kanssa käydään asiat läpi. Myös jos omalle papille sopii, niin pappi voi tulla mukaan, siis että paprin tapaaminen on sitten siellä kirkossa ja samalla ns. harjoitus. Mutta itse en kyllä ole ollut pappiimme vielä yhteydessä, eli katsotaan. Enkä itseasiassa kanttoriinkaan, joten se pitää varmaan hoitaa tässä lähiaikoina. Meille tulee jotkut ihan "normihäämarssit", joten en usko, että niissä olisi ongelmaa.
 7. Hei rockon! Meillä myös Tuomiokirkko ja tammikuu... 29.1 siis! Tosiaan kohta aletaan olla tulisilla hiilillä Ootteko käynyt/menossa kirkolle harjoittelemaan?
 8. Tietäisikö joku mistä voi ostaa sellaista "jäähyytelöä"? Hyytelö siis laitetaan esim. pieneen lasiin ja sinne vaikka yksittäinen ruusu, jolloin se pysyy hyvin paikallaan ja kivan näköisesti.
 9. Löytyiköhän jostain täältä tai toisesta ketjusta kuvia ruusuista kattauksissa / ruususomisteista? Mielessäni on nyt ruusun terälehdet tai kokonaiset ruusut, siis pöydällä (ei maljakossa). Mitenköhän leikkoruusu kestää pöydän koristeena ilman vettä? Vain yksi kuva, jossa olen nähnyt ruusut näin (en näköjään osaa lisätä suoraan kuvaa): Ruusut
 10. Hei Tuive! Jos ehdit, niin minäkin kuulisin mielelläni tuosta valokuvaajasta kiitos
 11. Suosittelen pikaisesti Vistaprinttiä, koska sain vinkin siihen täältä. Tilasimme kutsuja ensin 10kpl, että nähdään tykätäänkö. Meille tulee aika yksinkertainen malli. Tekstiä saa molemmille puolille korttia jos haluaa. Vistaprint Toimitus oli tosi nopea ja kutsuun olen tyytyväinen. Eli nyt voi laittaa loputkin kutsut tilaukseen!
 12. Tuohon pukuun sopii mielestäni nauha, mutta jos niin laittaisin myös vain rinnan alle (en olan yli). Väri riippuu ehkä siitä mistä itse tykkäät, onko teillä jotain teemaväriä jne. Mutta kauniin yksinkertainen puku mielestäni.
 13. Lainie, kiitos. Suunnilleen noin olin itsekin suunnitellut. Olin tosin hieman miettinyt onko meillä ihan liian "löysä" ohjelma. Vihkiminen on jo klo 14, mutta olen laskeskellut, että vieraat ovat juhlapaikalla vasta klo 15.45 aikaan. Sitten onnittelujen jälkeen ruokailu aloitetaan aikaisintaan klo 16.30, siihen voi laskea ruokailun ja kahvin ajan ja sitten alkaa musiikki. Kiirettä ruokailuun en halua ja muutenkin saisi olla aikaa seurustella. Juhlat jatkuvat sitten ainakin klo 24 asti, tosiaan sillon kestoa juhlilla on ollut jo 10 tuntia, eli ehkäpä se riittäisi... toki halukkaat saavat lähteä jatkoille
 14. Minusta esim. tuo Kokki82:n kimppu on tosi kaunis. Kallakimppu kyllä myös. Itse haluaisin tyyliltään juuri tuollaisen pyöreän tiivin kimpun ja miksipä ei silkkikukista. Katsoin juuri suomalaisen Decoflowerin sivut. Onko kellään kokemusta Decoflowerin kimpuista?
 15. Haluaisin suklaabuffetin En tiedä idean toimivuudesta, mutta kyseessä on kuitenkin talvihäät. Sinne saisi tulla eri suklaita, valkoinen-, maito-, tummasuklaa ainakin + joku erikoisempi (siis miedommasta vahvempaan). Sulhanen tykkää jopa 99% kaakaosuklaasta, mutta sitä ei kyllä moni muu varmaan syö... Tarjoilu saisi olla laakeissa astioissa tai kerrostelineessä ennemmin kuin purkeissa.
×
×
 • Create New...