annikkie83

Rouva
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About annikkie83

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Kiitos Arby Ilmeisesti ei ole kauheasti ihmisillä ollut vatsaongelmia mitä tuolta aiemmista ketjuista luin... Onko jotain vinkkejä tähän, miten välttää mahtaudit tms. Edelleen on se trauma Egyptin reissusta takaraivossa kolkuttamassa...
 2. Moi taas Mä täällä vielä kyselen. Katselin noita Mauritius attractionin retkiä. Oletteko ottaneet tuon koko päivän safarin, johon kuuluu kaikki nuo ajelut, joku temppurata, leijonat ja luonnonpuisto? Vai oletteko menneet omin avuin sinne jonnekin luonnonpuistoon ja ostaneet sieltä nuo eri retket? Ovatko nuo jättikilpikonnat, jellonat ja villileläinsafari jotenkin lähekkäin? En ollenkaan tiedä, että miten noiden retkien kanssa pitäisi tehdä!
 3. Me ollaan lähdössä muutaman viikon päästä Helin matkojen kautta Mauritiukselle. Ollaan Le Mauriciassa ja Le Victoriassa. Vähän jännittää toi Victoria kun se on niin jakanut mielipiteitä. En nyt muista miksi ei päädytty Cannonnieriin, joku juttu siinä oli. Mikä tuo reseptijuttu on? Eli pitääkö sinne tosiaan ottaa jotkut lääkärintodistukset tai reseptit mukaan jos ottaa lääkkeitä matkalaukkuun tai käsimatkatavaroihin? Mä just vasta tajusin, että matkaan on tosiaan enää pari viikkoa ja pitäisi alkaa miettiä vähän mitä sinne ottaa mukaan. Ilmeisesti pakkaan taas viime hetkillä. Mitään Mauritius-kirjaa meillä ei ole. Lieneekö tarpeellinen edes? Onko täällä ketään, joka olisi ollut kesäkuussa Mauritiuksella? Miten kylmä siellä oikein yöllä on? Tarviiko päällysvaatetta? Entä onko kesäkuussa ollut tunkua ravintoloihin hotelleissa? Eli tarvitseeko varata ravintolat heti ekana päivänä? Entä retket? Ymmärsin, että näihin on tunkua sesonkiaikaan, mutta tämä meidän kesämmehän ei mitään kummempaa sesonkia taida Mauritiuksen päässä olla.
 4. Meillä on häät lauantaina! Kohta on ohi kaikki stressi ja pääsen nauttimaan hääpäivästä Ja tosiaan meillä on tämä hääprosessi lähetänyt meitä entisestään. Jossain vaiheessa stressi ja hermoilu sai hiukan riitoja ilmoille, mutta nyt kun homma alkaa olla hanskassa, on söpöä huomata, että minunkin mieheni intoutuu vielä viime päivillä ostamaan suklaakolikoita ja liimaamaan niihin tarroja joissa on nimemme ja vieläpä siinä välissä! Musta on ihanaa kun häissä miehenikin sallii kaiken hempeilyn, sydämet ja kaiken romanttisen vaaleanpunaisen hömpän ja vielä hänen nimellään varustettuna Nyt pitää kyllä etsiä se ärsytysketjukin, vielä muutama asia menee sillekin listalle Mutta kaiken kaikkiaan ihan mieletöntä, että minä menen naimisiin ja vielä ihan kohta
 5. Meillä on häät tulevana lauantaina. Olen nähnyt kanssa näitä hiuksiin ja meikkiin liittyviä painajaisia, joissa juoksen kilpaa kellon kanssa, tukka on miten sattuu, myöhästyn kirkosta jne. Olen myös nähnyt unia väärän mieien kanssa avioitumisesta, myös juhlat ovat menneet pieleen, olleet lyhyet, vieraat jääneet tulematta jne. mun unissa.. Sääpainajainen on kanssa vaivannut ja nythän se on sitten käymässä toteen... Toivottavasti muut painajaiset eivät toteudu! Kevyt paniikki alkaa kasvaa
 6. Kiitoksia! Pitänee siis harkita tuota Sinilee / Anu yhdistelmääkin. Nyt alkaakin jo tulla valinnan vaikeus. Mua varmaan hermostuttaa eniten tässä järjestelyssä juuri nyt tuo meikki / kampaus. Kuulostaa varmasti tosi itsekeskeiseltä, mutta kun juuri hääpäivänä haluaisin niin ehdottomasti olla parhaimmillani... Millaisia hintoja siellä Ullamariassa on? Sekin on mulla vielä auki vaihtoehtona.
 7. Mulla on ihan kauhea ongelma tästä meikkiasiasta. En oikein osaa päättää. Tavallaan, jos tekisin itse, tiedän varmasti mitä saan ja ehdin tässä vielä hyvin harjoitella eri värien kanssa ja miettiä mikä olisi sopivin kokonaisuus. Olen meikannut tosi paljon, myös kilpailuihin ja esiintymisiin, jolloin olen luonnollisesti jännittänyt paljon. Ja kun nuo kokemukset meikkaajista on niin vaihtelevia. Välillä meikkaaja on tehnyt aivan upean meikin, välillä taas aivan kamalan. Ja se eri koemeikeissä ravaaminen tulee niin kauhean kalliiksi, että ihan periaatteesta en viitsisi upottaa rahaa siihen rumbaan hirveästi. Varsinkin kun meikkejä on omasta takaakin ja esimerkiksi kestävää pohjustusta voi kokeilla ihan työpäivinä. Jos meikki kestää hyvin koko päivän toimiston kuivassa ja sähköisessä ilmassa (joka saa ihoni aina tunkkaiseksi ja kiiltäväksi) niin sitten se varmasti kestää myös melko hyvin hääpäivänä. Kauhea vuodatus, mutta en vain osaa päättää Pelkään että menee mönkään, valitsin kummin vain.
 8. Ja olisiko kellään kokemusta kampaamo Sinileestä Sammonkadulta tai sitten lisäkokemuksia tuosta Hervannan Salon Ullamariasta? Muutama oli kirjoitellut ja ilmeisesti oli ihan hyvät kokemukset. Mitekäs Kalevan Prisma? Sielläkin on kampaamo. Etsin tosiaan läheltä kotia / helpon ajomatkan päästä kampaamoa kun tuo keskustassa ajelu ei houkuta, enkä halua mitään ylimääräistä hermoilua siihen hääpäivän aamulle.
 9. Minäkin kaipailisin tietoja kotiin tulevista kampaajista ja meikkaajista. Entä onko kukaan käynyt Hakametsän / Kalevan alueella kampaajalla ja meikkaajalla häitä varten? Voitteko suositella jotain? Haluaisin välttää liikaa reissaamista / stressaamista siinä hääpäivänä, joten mitä lähemmäs pääsee, sen parempi!
 10. Hei Mitenkäs Tampereella, onko kokemuksia kotiin tulevista kampaajista ja meikkaajista? Kuka olisi hyvä ja missä hinnoissa pyörivät nämä palvelut? Kiitos
 11. Hei Olisiko muita kokemuksia hääpuvun pesettämisestä? Ostin oman aika raskashelmaisen pukuni käytettynä ja helmassa on likaa. Noh, sitähän tietty tulee sinne heti lisää, joten tavallaan puku ei tarvitsisi pesua. Mutta mietin nyt kuitenkin, josko sen kuitenkin veisi pesuun, niin tuntuisi enemmän vielä omalta. Periaatteessa puhdistusta tarvitsisi vain helma... Onko muita hyviä paikkoja kuin Pesulax ja Kalevan sol?
 12. Saanko udella mikä oli myyjän nimi? Noita on Ebayssa niin paljon ja osa voi olla huomattavastikin parempia kuin toiset.
 13. Minäkin tässä aloin intoutua Kiinasta tilaamiseen. Katselin ahkerana Ebayn käyttäjänä siellä pukuja. Onko kukaan tilannut Ebayn kautta pukua? Sieltähän saa (ainakin näyttäisi saavan) jollain 99$ - 145$ ihan millaisen puvun tahansa. Nähtävästi kauppailmoituksissa on eri pukuvalmistajien mallikuvia ja niiden pohjalta lupaavat tehdä 95% samanlaisen puvun. Palautekin on nähtävästi ollut hyvää, mutta tietenkin luottaisin suomalaisen siskon sanaan eniten Eli jos joku on tuollaisen superedullisen puvun Ebayn kautta tilannut, niin kerro ihmeessä miten sujui yhteydenpito ja oliko puku mitä piti