Jump to content
Naimisiin.info

m1mmu

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

m1mmu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me laskeskeltiin, että koko reissuun menisi meiltä kahdelta n. 9000e (enemmän kuin itse häihin...) Tämän tosin pitäisi sisältää kaikki kulut, eli myös syömiset, aktiviteetit jne. Lähdetään melkein 5 viikoksi reitille: >> Hong Kong >> Brisbane >> Fijin saaret >> Byron Bay >> Uusi-Seelanti (molemmat saaret) >> Sydney >> kotiin. Tällä budjetilla ei yövytä loistohotelleissa tms. mutta meitä innosti enemmän tällainen pitkä reppureissu kuin lyhyempi luksusloma
  2. Täytyy nyt täälläkin jakaa, kun olen niin innostunut meidän menusta eilisen pitopalvelun kanssa pidetyn palaverin jälkeen Eli meidän tammihäihin tulossa seuraavaa: Alussa ennen seremonian alkua, on odotteluaikana tarjolla pieniä cocktail-paloja: * parmankinkku-hunajameloni tikuissa * nakki/juusto-viinirypäle tikuissa * kirsikkatomaatti&mozzarella tikuissa * leipäjuusto vadelmahyytelöllä tikuissa * valkosipulia ja aurinkokuivattua tomaattia bruchetalla Seuraavat nejä kierrosta jaetaan pöytiin tarjoiluastioissa, eli ei lautasille vaan ihmiset saa itse ottaa kuten buffasta, tarvitsematta kuitenkaan nousta ylös pöydästä. Näillä kierroksilla pääjuomana punaviinisangria, muutakin saa halutessaan. 1. kierros ("lasten") * broilervartaat + dippi (curry? punainen curry?) * possuvartaat + dippi (salsa? BBQ?) * kreikkalaiset lihapullat + tsatsiki (kasvissyöjille kasvisversio) * lintuperunat * m1mmun äidin tekemät suolakurkut 2. kierros ("salaatti") * salaattimix * kurkku * kirsikkatomaatti * paprika * marinoitu sipuli * savunauta * vuohenjuusto * feta * oliivi * balsamico * rieska + voi + yrttilevite 3. kierros * minitournadokset ja konjakki-kermakastike * inkiväärikana ja teriyakikastike * peruna-bataatti-salsa-paistos * haudutetut hunajaiset uunijuurekset 4. kierros ("juustojälkkäri", tän kanssa juomana portviini) * aurajuusto * brie * manchego * oltermanni * rypäle, päärynä, ananas, cantaloupe * siirappipiparit ja suolakeksit Ja lopuksi vielä kahvin/teen ja avecien kanssa kakkubuffa: * Suklaaunelmakakku * Kuningatarjuustokakku * Mangojuustokakku Vielä siis muutama viikko aikaa muokata, jos tulee huippuideoita tai varteenotettavia kommentteja (Niin, ja nuo sanamuodot ovat tässä vain mun muistiinpanoistani, tulee varmaan hieman eri tavalla itse menulappuseen)
  3. m1mmu

    Mistä löytäisin...

    Tietäisikö kukaan mistä löytyisi värillisiä minipyykkipoikia? Mieluiten useampia kirkkaita värejä samassa paketissa. Lisäksi hakusessa ovat drinkkisateenvarjot. Siis sellaiset värilliset, paperista tehdyt, joita käytetään koristeena drinkeissä. Tietoa mistä niitä voisi löytyä?
  4. m1mmu

    Mistä löytäisin...

    Olisiko kellään tietoa, mistä voisi vuokrata/ostaa isoja tekoviherkasveja? Siis jotain 1-2m korkeita palmuja tms. Haluttaisiin paljon vihreyttä meidän talvihäihin ja ajateltiin, että tekokasvit ehkä kestää pakkasella siirtelyn paremmin kuin aidot... Ja voisivat olla edullisempiakin, varsinkin jos löytyisi vuokrattavia.
  5. Olisiko jollain listaa Hämeenlinnan alueella toimivista pitopalveluista? Kokosin tästä ketjusta joitakin nimiä, mutta jos joku olisi jo laatinut listan, niin helpottaisi kilpailuttamista... Lisäksi olisin kysellyt vinkkejä siitä, mikä pitopalvelu sopisi hyvin hieman erikoisemman häämenun toteuttamiseen? Suunnitelmissamme on tapas-tyyppinen menu, jossa siis olisi paljon kaikenlaista pienempää syötävää, eikä ollenkaan ns. pääruokaa perinteisessä mielessä. Lisäksi kumpikaan meistä ei voi syödä kalaa tai mereneläviä, joten sitä emme ajatelleet tarjota (tämähän vie jo suuren osan "perinteisistä" alkuruoista pois laskuista).
×
×
  • Create New...