Jump to content
Naimisiin.info

heinähäät2012

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

heinähäät2012's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Pystyisitkö kertomaan minkä hintainen tuo paikka on ja saako tilan vuokrata pe-su?
  2. Meillä olis tarkoitus häitä vietellä heinäkuussa 2012 ja ollaan mietitty juuri tuota Pohjolanhovia...mutta esteeksi taitaa tulla raha...eli onko kallis vuokrata ja saako bileet kestää aamuun?
  3. Meillä heinähäät 2012 niinkuin nimim. saattaa arvata.Ja päivämäärä tosiaan 7.7.2012 tai 21.7.2012 eli varmasti kannattaa meidänkin jo soitella ja kysellä...? Me kun ei löydetty tästä lähitienoolta kuin yksi paikka mihin mahtuu kaikki kutsuvieraat (n.170). Toivottavasti on vielä vapaana,apua!!!
  4. Häitä vietellää heinäkuussa 2012,mutta koska mieheni suku on valtava ja vieraita kutsulistalla reilu 170 on meidän oltava ajoissa liikkellä... Eli Pohjolanhovi Järvenpäässä on ainoa paikka mihin mahtuisi kaikki vieraamme...Kuvista katsoen meidän mieleen ja koristelulla saa upean.Ja ymmärsin että paikalle oma pitopalvelu ja juoma puoli.Meillä siis pitää olla tanssitilaa ja juhlien pitäisi saada kestää niin pitkään kun vieraat jaksavat eli mahdollisesti aamun tunneille asti. Onko kenelläkään kokemusta paikasta tai mitään lisätietoa?? ja vihkiminen meillä tapahtuu tuusulan kirkossa.
×
×
  • Create New...