Rii'a

Morsian
 • Content count

  505
 • Joined

 • Last visited

About Rii'a

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 10/09/87

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Nokia
 1. Yhdessä oltu keväästä 2005, kihloissa syksystä 2005. Lapsia ei oo, eikä näillä näkymin oo ihan hetkeen tulossakaan, ihan riittää toi yksi mustan-ruskea karva lapsonen. Tällä hetkellä yhteisessä rivarissa asustetaan ja ens keväänä alkaa talon rakennus.
 2. Meillä heittokimppu viedään juhlapaikalle aamulla, siellä säilytetään sitten viileessä ja vedessä. Vasta sitten otetaan "esille" kun kimpun heitto on käsillä.
 3. No en osaa kyl mitään linkkiä sulle sanoo. Ainoostaan vaan voin antaa kirjallisia ohjeita.
 4. No siis rankatekniikalla tuo tulee tehä, jos siitä kauniin haluat. Mutta se ei oo tekniikkana helpoimmasta päästä, vaatii harjoittelua. Varsinkin se langoittaminen. Ja osa pienistä ja hennoista matskuista kannattaa ehkö suosiolla unohtaa, varsinkaan jos ei oo sidonta ennestään tuttua.
 5. Noi seppeleet on tod.näk. sidottu rankatekniikalla. Onko sinulla kokemusta kyseisestä sidontatekniikasta? Kannattaa varmaan jokusen kerran harjotella, ennen varsinaista lopputulosta.
 6. Hehehe. Meillä vois kanssa tulla kokeileen ryöstää toi mein Riia neiti. Vois olla, että mein roto tyttö saattas sanoo muutaman valitun sanan "eläinryöstöstä".
 7. Ja juuri nuo mun kommentit, että ei tarvita häämatka rahaa tai asuntorahaa tms. oli juur perusteluja sille, miksi me ei rahaa tahdota, että meillä se raha menisi juurikin sinne ruokakauppaan. Puhuin siis omalla suullani, ja pohdin mihin meillä se raha menisi, ei siis ollut Kaylan sinusta mitenkään puhe, tai sinulle kohdistettua. Mutta ilmeisesti en osaa kirjoittaa niin selvästi, että vieraat minua tuntemattomat ihmiset ymmärtäis mitä ajan takaa. Siis anteeksi, jos pahoitin jonkun mielen kommentoimalla. Lyhyesti ja ytimekkäästi. Jokainen tekee miten tahtoo: Me pyydetään lahjoja, toiset pyytää rahaa, toiset ei mitään. Hyväksytään jokainen toistemme päätökset sellasenaan. Hyvää viikonloppua kaikille!
 8. Siis toi mun kirjotus ei ollu suunnattu kellekkään henkilökohtaisesti, kuhan vaan pohdin lähinnä "ääneen" omia mietteitäni. Sori siis, jos jollekin tuli sellanen kuva, että parjaan. Ei siis ole todellakaan tarkotus moittia ketään tai ylistää jotain toista tapaa. Yritin kyllä tuolla juur sanoa sitä, että jokainen tekkee niinko parhaaksensa näkkee. Ja mun mielestä ketjun aloittaja juur pyysi perusteluja miksi kukanen tekee miten tekkee. Tarkoitus oli siis perustella meidän päätöksiä, ei kommentoida toisten.
 9. Oon keskutellu aiheesta monenki ihmisen kanssa, siis tästä lahjoja vaiko ei? Olen kertonut, että meille tulee lahjalista sen vuoksi, että se helpottaa vieraita varmasti paljon, koska esim. mun boheemit kaverit ei varmasti osaa ostaa meidän vähäeleiseen kotiin yhtikäs mitään tai tiedä mitä astioita kerätään. Esim. mun kynsihoitaja sano, että ois kiva, kun tietäs, että lahja on mieleinen, kun se on valittu listalta, ja että ois helppoa hänellekin, kun ei tarviis pohtia mitä vie. Ollaan tuttujen ja ystävien kanssa mietitty myös tuota rahalahja määrää, mikä on tarpeeksi/liikaa/liian vähän, kuka ja miten määritellään paljonko lahjaraha on? Kertokaa toki, joka tähän määritelmän tiedätte, siis sellaisen ihan oikean etikettisäännön. Kuten ylläkin oli mainittu, että jos raha on suunnattu johonkin, niin voi ollakin kiva lahja. Totta tämäkin, jos tosiaan joku näkee sen vaivan, että käy ostaan lahjakortin ravintolaan tms., mutta liian harvoin vaan näkee, että tuodaan lahjakortteja tai suunnattuja rahalahjoja. Tässäkin meillä suomalaisilla ehkä petrattavaa. Miksi me sitten toivotaan lahjoja. Koska emme tarvitse sitä lahjarahaa mihinkään erityiseen, oma koti on hankittu, ja häämatkalle meillä ei oo mahkuja lähteä ainakaan pariin vuoteen, joten maksamme sen varmaan sitten ite, jos joskus lähdetään. Mihin se lahjaraha sitten menisi?? Pankkitilille, josta se käytettäs ruokakauppaan, auton tankkiin, vastikkeen maksuun, ei kiva ajatus. Ja sepä juuri, ei me ainakaan mennä naimisiin lahjojen tai rahan vuoksi, siihen on ehkä muut syyt. Meitä ei haittaa, vaikkei saatas mitään, vieraathan ne tärkeimpiä on. Mutta kun tiedetään, että lahjakyselyitä tulee kuiten, niin helpotetaan kaikkien elämää listalla.
 10. Meillä häät pohjoisessa kotipaikkakunnalla, asutaan kuitenkin etelässä. Ollaan kutsumassa mm. kaveripariskunta, mun entinen koulukaveri ja sen perhe, sekä mun kirjekaveri perheineen, vaikka takeita heidän kenenkään tulosta ei oo, koska välimatka on yli 800 km. Mutta halutaan heidän kuitenkin kutsua, ja kertoa, että ois tosi ihanaa, jos mitenkään pääsisitte meidän tärkeänä päivänä.
 11. En periaatteesta tykkää antaa enkä saada rahaa. Mun mielestä se on tunteetonta ja kylmää. Ja tykkään antaa lahjoja. Esim. joulunakin, minusta on niin kiva antaa lahjoja, ei siis tärkeetä se saaminen, vaan se antamisen ilo. Ja oonki aika hyvä keksiin lahjoja, vaikka itse sanonki. Meillä tulee olemaan lahjalista, mutta jos ei ois lahjalistaa, niin ei pyydettäs mitään, ei ainakaan rahaa. Tottakai jokainen tekee niinku parhaaksi näkee, mutta oon vaan kasvanu sellasessa perheessä ja suvussa, jossa ei ole pidetty mieleisenä, että tahdotaan/annetaan rahaa. Tälle kesälle on yhdet häät, jossa on sekä lahjalista, että pankkitilin nro, valittiin lahja listasta, koska en ees osais arvioida paljonko rahaa pitäs antaa, melkoosen häilyvä on se raja, toiset tuo hääparille 20 €/pariskunta (oon siis ihan oikeesti kuullu, että näin on tehty), toiset sitten tuo 100-200 €/pariskunta. Missä menee raja? Mutta te jotka toivotte rahaa, niin olisi kiva, että toivomus olisi esitetty silleen kivasti/hauskasti, jotenki silleen miellyttävästi, ettei aivan töks: "Tuokaa rahaa!" (kärjistettyä, tiedän, mutta pointti tulee varmaan selville). Ollaan saatu viime kesänä kutsu, jossa luki, että "Haluamme pelkästään kirjekuoreen mahtuvia lahjoja...", tämä oli mielestäni jotenkin, öööö, "oudosti" sanottu.(?) Ehkä pari piti sitä hauskana vitsinä? Mutta kirjoitukseni ei ole tarkoitus loukata ketään, eikä saada aikaan suuttumusta, vaan halusin vaan kertoa miten itse näen asian.
 12. Florateippiä kukkakaupasta.
 13. Moi Iinu. Mihin aikaan vuodesta noi teiän häät on? Kevät on parasta kukkivien ruukkukukkien aikaa. Millaiset on sulle pöytäkimppuja? Kimppujahan saa millä hinnalla vaan.
 14. Ehdoton ei: - riisin heitto (meidän kirkon edessä niin saa vielä tehdä) - hääkarkit - booli (korvataan sangrialla ja mojitolla, ruuan kanssa viiniä, kahvin kanssa konjakkia ja sherryä) - leikit (korvataan muunlaisella ohjelmalla) - kaikenmaailman askarteluräpellykset (korvataan kauniilla kukilla) - karkkipuffat ja suklaasuihkulähteet - huntu, tiara, hiuskukat yms - morsiamen käsveska tai muu pussukka Nämä nyt ainakin.