Jump to content
Naimisiin.info

pantterililja

Rouva
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä pantterililja

  • Syntymäpäivä October 31

Profile Information

  • Gender
    Female

pantterililja's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kukat saapuivat tänään, olemme sulhon kanssa molemmat niihin tyytyväisiä ja mielestäni kukt näyttävät ihan aidoilta. Eli ruusuja voin ainakin suositella tilattavaksi tuolta Pelkäsin kyllä pahinta kun pakettia postista hain, morsiuskimppu, heittokimppu ja vieheet oli pakattu aika heppoisen oloiseen pahvilaatikkoon joka oli teipattu täyteen fragile lappuja. Siitä huolimatta paketti oli saanu vaikka kuinka monta kolhua ja näytti ulkoapäin siltä että sisällä olevat tavarat eivät voi missään nimessä olla enää hyvässä kunnossa. Kotiin päästyäni revin hirveällä kiireellä paketin auki ja pystyin huokaisemaan helpotuksesta koska kukat oli pakattu pehmeän silkkipaperin ympärille ja niissä ei ollut laisinkaan jälkiä kauhean karusta kuljetuksesta. Mitä täällä oli toimituskulut? Yritin haravoida koko sivuston läpi, mutta ei ainakaan mun silmään osunut mainintaa lähetyskustannuksista.. Haluaisin tilata muutaman näytekappaleen ennen kuin lähden kaikkia kukkia ostamaan, mutta jos toimitusmaksut ovat jotain 20 punnan luokkaa, niin sitten pitää miettiä vähän uusiksi. Meillä kun on talvihäät, niin haluaisin silkkikukista hääkimpun, ettei tarvitse jännittää selviävätkö ne kirkkoon asti hyvännäköisinä.
  2. Mäkin ajattelin, että hillitty A-linja olis paras ratkaisu. Nyt kun on kokeillut montaa erilaista, niin oon aivan pyörällä päästäni, että mikä se sitten olisi hyvä, ts. en osaa enää päättää. Tuohon merenneitoon ehkä jollain tapaa ihastuin, mutta sitten kun ei tiedä, että sopiiko se omalle vartalolle kuitenkaan..
  3. Mitä mieltä olette merenneitomallista pienirintaisen päällä? Lantiosta löytyy kyllä ympärysmittaa, mutta näyttää kapeammalta, koska takapuoli on aikas pullea, ei sivuille vaan "taaksepäin" . Yksi kaunis malliltaan on mielestäni tämä. Mittoja löytyy tässä suhteessa 85-62-87 ja pituutta 167 cm, mutta tod. näk. kengissä tulee olemaan 7-9 cm korkoa..
  4. Mulla on risti&ruusuköynnös lapaluiden välissä, enkä aio peitellä mitenkään. Mietin, että itseasiassa olis kiva saada vaikka jotain timangeja sinne korostamaan kuvaa Kirkossa toki tulee päälläni olemaan bolero tms., mutta ei sen takia, että peittelisin, vaan siksi, että todennäköisesti kirkossa on kylmä, kun menemme helmikuussa naimisiin. Hääjuhlassa en tod. näk. pidä boleroa ja mielestäni olisi kiva, jos myös tatuointi olisi saanut koristelua osakseen
  5. Meidän häissämme tulee olemaan kirkolta juhlapaikalle matkaa 30-40 min, riippuen kuskin kaasujalasta.. Muutamalta ihmiseltä olen kuullut(läheiseltäkin), että paikka on liian kaukana ja että toivottavasti ei vieraat jätä sen takia tulematta yms. mistä olen pahoittanut mieleni hieman, kun kuitenkin maksetaan tilasta ja ravintolaruoasta aika paljon ja toivotaan että kaikki viihtyisivät. Ongelma vain on se, että mikäli haluamme saada kaikki vieraat mahtumaan juhlatilaan, on vaihtoehdot aika vähissä täällä lakeuksilla. Toki nuorisoseurojentaloja olisi vaikka millä mitalla, mutta olemme sulhon kanssa tehneet päätöksen, että emme pidä juhlia millään kylätalolla. Eikä mitenkään siksi, että ne olisi huonompia, vaan siksi että minä olen hyvin laiska askartelemaan ja väkertelemään yhtään mitään. Nyt kun häät ovat ravintolassa, koristeluja ei ihan niin paljoa tarvita. (Kutsukortteihin ajattelin kyllä tsempata ) Joten kysyisinkin teidän mielipiteitä ja kokemuksia, mikä matka on sopiva ja mikä liikaa?
  6. Onko jollakin kokemusta näistä paikoista? Olisin kiitollinen kaikista tiedoista! -Kuortaneen urheiluopisto -Härmän kuntokeskus -Pitkä-Jussi -Frami -Seinäjoen Elinkeinotalon Trahteeri -JAKK -Ravintola Taro -Sorsanpesä -Varrashovi Kovasti suunnittelemme häitäme ja muiden kokemus kyseisistä paikoista olisi kullanarvoista tietoa! muoks. Sorsanpesästä jo olikin, osaatko yhtään sanoa hintaa?
  7. Meillä ehdottomasti isä saattaa! Isä on niin läheinen mulle, että en voisi kuvitella toisin. Lisäksi haluan, että sulho näkee mut vasta kirkossa. Se on vielä päättämättä, tuleeko sulho vastaan puoleen väliin vai ei.
  8. Meillä on 1v 7 kk. Molemmat halusimme parin vuoden sisällä kihlauksesta naimisiin, ja näinhän siinä käy.
  9. Maksimissaan ollaan valmiita käyttämään yhteen päivään 8000 €, toivon todella, että pääsemme sen alle. REIPPAASTI. Vieraita tulee 120-130. Onneksi on puolitoista vuotta aikaa etsiä hinta-laatu -suhteeltaan parhaimmat ratkaisut meidän häihin.
×
×
  • Create New...