Miiuska123

Morsian
 • Content count

  195
 • Joined

 • Last visited

About Miiuska123

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1273 profile views
 1. Vihkin sain tänään kotiin ja siinä on 1 x 0,05 ja 6 x 0,01. Väri W ja puhtaus SI. Hionta briljantti. Kihla teetetään ja siihen tulee todennäköisesti 7 x 0,01. Runko valkokultaa.
 2. Meille tulee nämä (Now anf forever) Kultaisella painatuksella. Sydän kuvio on hieman erilainen kuin näissä, mutta kumminkin. Kumpiakin tilasin 155 kpl, hinnaksi tuli n.63 euroa. Ruokaliinat on ruskeat.. Kahviliinat vanilja..
 3. Mä oon tenhy jo sähköpostiosoitteen uudella nimellä Ei se vielä käytössä ole, mutta tehtynä kumminkin (häihin aikaa vajaa 4kk)
 4. Häihin on 3kk ja 22 päivää ja painajaisia nähdään täälläkin Jotenki pelottaa se että päivä lähestyy.. vaikka odotankin sitä aivan hulluna!
 5. Mun polttareihin on kutsuttu 9 ihmistä (mut mukaan lukien) ja uskon että yksi ei osallistu.. On sen verran hyvin polttareita järjestävän kaason tiedossa, että ei ole hänen osallistumisrahaa laskenut mukaan ollenkaan. Musta se kertoo siitä, että häntä ei kiinnnosta, kun ei ollut tekstariin eka vastannut kun oli sähköpostiosoitetta kyselty.. myöhemmin toinen ihminen oli facebookissa kysynyt, että ootko tulossa > ei vastausta. Lopuksi kun mä sanoin, että mulle olisi ollut tärkeää että olisit halunnut osallistua, niin selitteli kovaa et miks ei ollut vastannut kaasoille ja että on tulossa. Järjestelyt on kovassa vauhdissa, eikä tämä ihminen ole niihin osallistunut (vastaillu siis sähköposteihin), niin oletan että hän ei olekkaan tulossa. Vois kyllä sanoa suoraa jos ei kiinnosta..
 6. Meillä on tulossa "muutaman satasen" bändi ja siinä ei ole kyllä mitään vikaa ulkonäössä tai soitossakaan. Hinta on edullinen myös suhteiden vuoksi. Ja kyllä, myös meidän häissä on tarkoitus että on hyvä meininki + bändin näyttää ja kuulostaa hyvältä. Itse taas en ymmärrä tuota, että tarjoiluissa säästetään. Se on ruoka ja muu tarjoilu joka vieraille jää mieleen.
 7. Kivaa tapaa ei ole, se on musta törkeää.
 8. kiitos muistutuksesta taas.. saan viihdyttää itseäni taas tovin
 9. http://www.tahdotaan.fi tilasin tuolta 80 metriä 3mm satiininauhaa, todella edukasta! vain 0,10e metri, toimituskulut 1,50e Pakettia odotellaan kotiin
 10. Ystäväpariskunta meni naimisiin tässä kuussa ja annoimme rahaa 40e. Rahalahja oli parin toiveena.
 11. Minä sain pukuni entisen työkaverin vaimolta 200 eurolla Sattui olla juuri mun kokoinen.. Pitkä tosin, mutta sen saa lyhennettyä. Korjaustöihin(lyhennys, olkainten pois ottaminen) menee varmaankin muutamasta kympistä sataseen..tai näin luulisin.
 12. Mulle on nyt tullu joku kumma, et voisin haluta _punaiset_ kengät Se antaisi kyllä mahdollisuuden myös tälle Parikan ihanuudelle Jos en uskaltaudu punaisiin kenkiin tai edes laukkuun, niin Gingerin saa kyllä valkoisenakin..
 13. mä oon ymmärtäny, että menee hyytelöksi?
 14. Mulle tulee jotku näistä plugeista 8mm. Kaulaan jotain tämän tyylistä. Jotain hyvin yksinkertaista ja siroa
 15. Kiitos, apua oli en ollut edes ajatellut että siitä pitäisi saada ilmoitus jos joku haluaa pitää puheen, mutta hyvähän se olisi etukäteen tietää Onko jollai vielä jotain tietoa / ideoita?