Jump to content
Naimisiin.info

Miiuska123

Morsian
  • Viestit

    195
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Miiuska123 kaikki viestit

  1. Vihkin sain tänään kotiin ja siinä on 1 x 0,05 ja 6 x 0,01. Väri W ja puhtaus SI. Hionta briljantti. Kihla teetetään ja siihen tulee todennäköisesti 7 x 0,01. Runko valkokultaa.
  2. Miiuska123

    Servetit

    Meille tulee nämä (Now anf forever) Kultaisella painatuksella. Sydän kuvio on hieman erilainen kuin näissä, mutta kumminkin. Kumpiakin tilasin 155 kpl, hinnaksi tuli n.63 euroa. Ruokaliinat on ruskeat.. Kahviliinat vanilja..
  3. Mä oon tenhy jo sähköpostiosoitteen uudella nimellä Ei se vielä käytössä ole, mutta tehtynä kumminkin (häihin aikaa vajaa 4kk)
  4. Häihin on 3kk ja 22 päivää ja painajaisia nähdään täälläkin Jotenki pelottaa se että päivä lähestyy.. vaikka odotankin sitä aivan hulluna!
  5. Mun polttareihin on kutsuttu 9 ihmistä (mut mukaan lukien) ja uskon että yksi ei osallistu.. On sen verran hyvin polttareita järjestävän kaason tiedossa, että ei ole hänen osallistumisrahaa laskenut mukaan ollenkaan. Musta se kertoo siitä, että häntä ei kiinnnosta, kun ei ollut tekstariin eka vastannut kun oli sähköpostiosoitetta kyselty.. myöhemmin toinen ihminen oli facebookissa kysynyt, että ootko tulossa > ei vastausta. Lopuksi kun mä sanoin, että mulle olisi ollut tärkeää että olisit halunnut osallistua, niin selitteli kovaa et miks ei ollut vastannut kaasoille ja että on tulossa. Järjestelyt on kovassa vauhdissa, eikä tämä ihminen ole niihin osallistunut (vastaillu siis sähköposteihin), niin oletan että hän ei olekkaan tulossa. Vois kyllä sanoa suoraa jos ei kiinnosta..
  6. Miiuska123

    Bändien hinnat

    Meillä on tulossa "muutaman satasen" bändi ja siinä ei ole kyllä mitään vikaa ulkonäössä tai soitossakaan. Hinta on edullinen myös suhteiden vuoksi. Ja kyllä, myös meidän häissä on tarkoitus että on hyvä meininki + bändin näyttää ja kuulostaa hyvältä. Itse taas en ymmärrä tuota, että tarjoiluissa säästetään. Se on ruoka ja muu tarjoilu joka vieraille jää mieleen.
  7. Kivaa tapaa ei ole, se on musta törkeää.
  8. kiitos muistutuksesta taas.. saan viihdyttää itseäni taas tovin
  9. Miiuska123

    Nettikaupat

    http://www.tahdotaan.fi tilasin tuolta 80 metriä 3mm satiininauhaa, todella edukasta! vain 0,10e metri, toimituskulut 1,50e Pakettia odotellaan kotiin
  10. Ystäväpariskunta meni naimisiin tässä kuussa ja annoimme rahaa 40e. Rahalahja oli parin toiveena.
  11. Minä sain pukuni entisen työkaverin vaimolta 200 eurolla Sattui olla juuri mun kokoinen.. Pitkä tosin, mutta sen saa lyhennettyä. Korjaustöihin(lyhennys, olkainten pois ottaminen) menee varmaankin muutamasta kympistä sataseen..tai näin luulisin.
  12. Mulle on nyt tullu joku kumma, et voisin haluta _punaiset_ kengät Se antaisi kyllä mahdollisuuden myös tälle Parikan ihanuudelle Jos en uskaltaudu punaisiin kenkiin tai edes laukkuun, niin Gingerin saa kyllä valkoisenakin..
  13. Mulle tulee jotku näistä plugeista 8mm. Kaulaan jotain tämän tyylistä. Jotain hyvin yksinkertaista ja siroa
  14. Kiitos, apua oli en ollut edes ajatellut että siitä pitäisi saada ilmoitus jos joku haluaa pitää puheen, mutta hyvähän se olisi etukäteen tietää Onko jollai vielä jotain tietoa / ideoita?
  15. Mä kans sovitin liikkeessä ihanaa pukua joka maksoi 800e, en malta sitä ostaa, jäi siis kauppaan. Nyt hyöhemmin olen kumminkin törmännyt mitä ihanimpiin pukuihin ja tietenkin haluaisin ne, mutta puku on jo ostettu käytettynä ja tuolla se makkarissa roikkuu. Maksoi vain 200 euroa. On kaunis puku ja kelpaa mulle, mutta silti mietityttää että alkaako se unelmapuku kummitella päässä juuri ennen häitä
  16. Toivottavasti kirjoittelen oikealle osastolle Yritin kahlata foorumia läpi, mutta mistään en löytänyt vastausta, että mitä kaikkia hääinfossa pitäisi mainita, joka menee kutsun mukana? Olisiko kenelläkään näyttää tekstiä mitä omassanne on ollut tai jos olette saaneet kutsun mukana hääinfon. Ihan totaalinen pimennys nyt päässä, että mitä siinä pitää huomioida
  17. nätit on! susoittelisin kumminkin hommaamaan jotain ohuempaa paperia, että ei näytä tönköltä.. siis tuota pinkkiä. ** Tässä muuten meidän lopullinen rasia
  18. ^ kokeilin sitä, että se rusetti on vähä ylempänä, mutta oli jotenki epätasapainoisen näköinen (..voiko niin sanoa? ) Mutta joo, aion kokeilla ohuinta mahdollista satiininauhaa mitä löydä. Ehkäpä tummaa ruskeaa tai kultaa.
  19. Miiuska123

    Ruusuja suodatinpusseista

    spray-maalia saa nyt melkein mistä vain.. normissa maalikaupassa kumminkin paremmat valikoimat.. ja laatukin. tiimari nyt on..tiimari.
  20. Miiuska123

    Valmiina tilatut kutsut

    ^ Silloin voi askarrella, jos sen osaa. Osa käsin tehdyistä kutsuista on todella hienoja, jopa nätimpiä kuin jotkut tilatut..
  21. Väritulostinta ei ole, mutta nuo mustat kehykset on kyllä hyvä idea, kiitos! * Samantien iski into kokeilla sitä Tulostin tuolle kermanväriselle paperille ja oo kyllä tyytyväinen Aloin miettiä, että onko tuo kultanauha nyt ollenkaan pahan näköinen, kun nimilapussa on vähän "särmää".. ?
  22. TÄMÄ ON VAIN PROTO! ..mutta ainakin tuo raidallinen paperi jää tuollaiseksi. kultainen nauha ei vain toimi yhtään, ihan liian pientä.. pitää kokeilla silkki- tai organzanauhalla. Samoin meidän nimet printataan kermanväriselle paperille.. jotain pitäisi siihenkin keksiä, kun tuo ihan vain neliöksi leikattu paperi on niin tylsä. En kumminkaan pidä mistään kuviosaksien jäljistäkään. Olisiko joku kuviolävistäjä? ideoita? Tuo laatikko siis aukeaa molemmista päistä.
  23. Miiuska123

    äänestä parempi kortti :)

    Mun pisteet menee pitsi-kutsulle!
  24. Miiuska123

    Ruusuja suodatinpusseista

    Tänään ehdin tehdä yhden ruusun, tässä siis ensimmäiseni vaikka itse sanonkin niin ensimmäiseksi ihan hyvä, tosin vähän harva **** Tänään syntyi vielä toinenkin ruusu, joka näyttää jo paljon paremmalta! Tässä ne vielä yhdessä..
×
×
  • Create New...