Jump to content
Naimisiin.info

Miiuska123

Morsian
  • Viestit

    195
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Miiuska123

  1. Meille tulee nämä (Now anf forever) :girl_wink:

    Kultaisella painatuksella. Sydän kuvio on hieman erilainen kuin näissä, mutta kumminkin.

    Kumpiakin tilasin 155 kpl, hinnaksi tuli n.63 euroa.

    Ruokaliinat on ruskeat..

    N45.jpg

    Kahviliinat vanilja..

    N14.jpg

  2. Mun polttareihin on kutsuttu 9 ihmistä (mut mukaan lukien) ja uskon että yksi ei osallistu.. On sen verran hyvin polttareita järjestävän kaason tiedossa, että ei ole hänen osallistumisrahaa laskenut mukaan ollenkaan. Musta se kertoo siitä, että häntä ei kiinnnosta, kun ei ollut tekstariin eka vastannut kun oli sähköpostiosoitetta kyselty.. myöhemmin toinen ihminen oli facebookissa kysynyt, että ootko tulossa > ei vastausta. Lopuksi kun mä sanoin, että mulle olisi ollut tärkeää että olisit halunnut osallistua, niin selitteli kovaa et miks ei ollut vastannut kaasoille ja että on tulossa. Järjestelyt on kovassa vauhdissa, eikä tämä ihminen ole niihin osallistunut (vastaillu siis sähköposteihin), niin oletan että hän ei olekkaan tulossa. Vois kyllä sanoa suoraa jos ei kiinnosta.. :skilletgirl:

  3. Pakko sanoa että kyllä ne muutaman satasen bändit olivat ihan kamalia verrattuna niihin jotka pyysivät +1200e liksaa. Halvat bändit kuulostivat ja näyttivät halvoilta. Varmaan jossain latotansseissa toimii mutta ei meidän bileissä joista haluamme enemmän nuorten pippalot kuin tylsät vanhusten tanssit.

    Meidän juhlissa pääosassa on tarkoitus olla hyvä musiikki ja hyvä meininki. Haluamme että bändi näyttää ja kuulostaa hyvältä. Luulen että säästämme tarjoiluissa ja muissa kuluissa sen verran että saamme jotain muuta kuin humppatrion tai taustanauhabändin.

    Meillä on tulossa "muutaman satasen" bändi ja siinä ei ole kyllä mitään vikaa ulkonäössä tai soitossakaan. Hinta on edullinen myös suhteiden vuoksi.

    Ja kyllä, myös meidän häissä on tarkoitus että on hyvä meininki + bändin näyttää ja kuulostaa hyvältä.

    Itse taas en ymmärrä tuota, että tarjoiluissa säästetään. Se on ruoka ja muu tarjoilu joka vieraille jää mieleen.

  4. Hihii, loistava ketju! Vaahtokarkkikori naurattaa kyllä vieläkin. :D

    Meillä häälahjoihin ihmiset olivat tuntuneet panostavan, mutta pakko toimittaa pihein kihlajasilahja ikinä. :) Saatiin joltain (en tiedä onneksi keltä) kihlajasilahjaksi kaks pientä punaista kasvopyyhettä ja tarkemman tarkastelun jälkeen totesin, että niiden lapussa lupi "Persil" eli ne oli peräisin sellaisesta "osta 2 pakettia persiliä, niin saat kasvopyyhkeen"-kampanjasta. Mä en kyllä ole loukkaantuvaa sorttia, huvittaa lähinnä tuommoset. Hyvä luoja kun naurattaa vieläkin, aina kun käytän niitä pyyhkeitä. :grin:

    kiitos muistutuksesta taas.. saan viihdyttää itseäni taas tovin :girl_haha:

  5. Mä kans sovitin liikkeessä ihanaa pukua joka maksoi 800e, en malta sitä ostaa, jäi siis kauppaan. Nyt hyöhemmin olen kumminkin törmännyt mitä ihanimpiin pukuihin ja tietenkin haluaisin ne, mutta puku on jo ostettu käytettynä ja tuolla se makkarissa roikkuu. Maksoi vain 200 euroa. On kaunis puku ja kelpaa mulle, mutta silti mietityttää että alkaako se unelmapuku kummitella päässä juuri ennen häitä :girl_sad:

  6. Toivottavasti kirjoittelen oikealle osastolle :girl_smile: Yritin kahlata foorumia läpi, mutta mistään en löytänyt vastausta, että mitä kaikkia hääinfossa pitäisi mainita, joka menee kutsun mukana? Olisiko kenelläkään näyttää tekstiä mitä omassanne on ollut tai jos olette saaneet kutsun mukana hääinfon. Ihan totaalinen pimennys nyt päässä, että mitä siinä pitää huomioida :girl_sad:

  7. TÄMÄ ON VAIN PROTO!

    ..mutta ainakin tuo raidallinen paperi jää tuollaiseksi. kultainen nauha ei vain toimi yhtään, ihan liian pientä.. pitää kokeilla silkki- tai organzanauhalla. Samoin meidän nimet printataan kermanväriselle paperille.. jotain pitäisi siihenkin keksiä, kun tuo ihan vain neliöksi leikattu paperi on niin tylsä. En kumminkaan pidä mistään kuviosaksien jäljistäkään. Olisiko joku kuviolävistäjä? ideoita? :girl_smile:

    DSC02011.jpg

    Tuo laatikko siis aukeaa molemmista päistä.

  8. Tänään ehdin tehdä yhden ruusun, tässä siis ensimmäiseni :girl_smile: vaikka itse sanonkin niin ensimmäiseksi ihan hyvä, tosin vähän harva :girl_haha:

    DSC02016.jpg

    ****

    Tänään syntyi vielä toinenkin ruusu, joka näyttää jo paljon paremmalta! :girl_smile:

    DSC02019.jpg

    Tässä ne vielä yhdessä..

    DSC02020.jpg

×
×
  • Create New...