Jump to content
Naimisiin.info

Minniliini

Jäsen
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Minniliini's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiitoksia kovasti vastauksesta ja oikein hyvistä pointeista! Arvostan tätä todella. Täytyy tosiaan miettiä, jos kaaso tai joku vastaava olisi lasten vieressä "ohjaamassa" heitä. Tuo idea, että me kaikki neljä kävelisimme yhdessä käsi kädessä vihkimisen päätyttyä alttarilta poispäin on aivan hellyyttävä, toi kyyneleet silmiini. Sen teemme varmasti! Kiitos sinulle "pastori", olisitpa meidän pastorimme.
  2. En tiedä kuuluuko tämä tälle palstalle laisinkaan, mutten oikein löytänyt muutakaan, joten kysyn nyt täältä. "Ongelmani" on seuraavanlainen: Menemme naimisiin ensi kesäkuussa, jolloin lapsemme ovat 5- ja 1,5-vuotiaita. Olen ajatellut, että he olisivat kukkaistyttöinä/morsiusneitoina, ja kävelisivät alttarille meidän (tai minun ja isäni) edellä. Tässä on riskinä se, että varsinkin tuo pienempi saattaa pistää homman ihan läskiksi... Hän kun on toistaiseksi ainakin koko ikänsä ollut varsin "äitiriippuvainen", ja saattaisin kuvitella, että kun hänen pitäisi astella kirkon käytävää pitkin, häämarssin pauhatessa, hän haluaakin äidin syliin... Kävele siinä sitten kohti alttaria lapsi sylissä! Tuossa tilanteessa luultavasti meidän (ujo) 5-vuotiaammekin tulisi helmaan roikkumaan. Onko teillä kokemuksia tällaisesta? Ovatko omat lapsenne olleet hommassa mukana? Onko kaikki sujunut hyvin? Onko joku kävellyt alttarille lapsi sylissään? Vai unohdanko koko kukkaistyttö-ajatuksen suosiolla...? Toinen arvelluttava juttu on, että jos lapset ovatkin sitten mummon kanssa eturivissä kirkossa, saattaa tuolle 1,5 -vuotiaalle tulla äitiä yhtäkkiä ikävä, ja jos häntä estetään juoksemasta äidin luokse, saattaa hän nostaa metelin. Kaikki kokemukset lasten kanssa hääseremonian aikana olisivat oikein tervetulleita!! Meidän tytöt ovat oikeasti tosi kilttejä (vaikka ehkä edellä muuta olen antanut ymmärtää =D), mutta en tiedä miten he reagoivat tuollaiseen täysin uudenlaiseen tilanteeseen.
  3. Hieman tyhmä kysymys, mutta aiotteko te kaikki tilata ihan "oikean" hääkimpun? Minä olen nähnyt kaupoissa ihania kimppuja, jotka mielestäni menisivät aivan hyvin hääkimpusta, ja hintaa näillä on ollut jopa alle 20 euroa. Tuntuu, että jos kukkakaupassa sattuu mainitsemaan sanan "hääkimppu", hinta nousee hetkessä reilusti...
×
×
  • Create New...