Windie

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Windie

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 05/11/88

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vihti
 1. Apua! Kävin eilen tiistaina kosmetologilla muotoiluttamassa ja värjäyttämässä kulmat ja ripset. Lopputulos on mielestäni kuitenkin aivan liian tumma, koko kasvot muuttui ihan eri näköiseksi, eikä mielestäni hyvällä tavalla. Kosmetologi tosin oli sitä mieltä, että nämä ovat upeat Ei paljon lohduta. Eli vaaleneekohan nämä vielä tästä mahdollisesti itsekseen lauantaihin mennessä, jolloin meillä siis on häät, tai onko jotain keinoa, millä näitä voisi vielä saada vähän vaaleammiksi saamatta aikaiseksi vielä kauheampaa lopputulosta? Vai menenköhän sitten isot aurinkolasit päässä naimisiin? Nämä on hirveät! Apua!
 2. Meillä tulee etusivulle juurikin meidän nimet, päivämäärä ja kirkko, joku kuva vois kanssa kai olla? Vasemmalle sisälehdelle kaasot, bm, morsiusneidot, pappi ja kanttori. Oikealle sisälehdelle sitten se itse kaava. Ja takasivulle vielä virren sanat. Semmosta vaan rupesin tässä nyt pähkäilemään, että kun mun kummi lukee raamatun pätkän siinä alussa, niin pitäiskö tän kumminkin nimi siinä sitten jollain tavalla mainita? Äitipuoli esittää laulun myöhemmin ja siihen tuli esittäjän nimi, joten miksei siis myös raamatun lukijan nimeä, mutta mitenköhän se sitten siihen järkevästi tulisi...? Onko muut pähkäilleet vastaavaa?
 3. Täällä oli suunnitelmissa 80-90 vieraan häät. Eilen oli viimeinen päivä ilmoittaa pääsemisestä ja vieraita onkin nyt vain alle 60. Pari pariskuntaa on vielä, jotka eivät ole muistaneet ilmoittaa mitään, heille täytyy vielä soitella. Mutta hieman on nyt pettynyt olo, jotenkin kuvittelin, että suurempi prosentti kutsutuista pääsisi juhlimaan, varsinkin kun en itse jätä yleensä menemättä mihinkään häihin tai vastaaviin juhliin, jos vain kutsun olen saanut. Olen turhaan väkerrellyt hääkarkkeja ja muita tilpehöörejä liian ison määrän jne. Joitakin toki on vielä, joita olisin halunnut kutsua, mutta en kutsunut, kun ajattelin, että vieraita tulisi liikaa, nyt se sitten taitaa olla liian myöhäistä, kun häihin on enää alle kuukausi aikaa. Ehkä tämä tässä tosin vielä iloksi muuttuu, kunhan totuttelen ajatukseen ja ajattelen enemmän pienemmän vierasmäärän hyviä puolia. Tällä hetkellä vaan harmittaa.
 4. Hui, ei mulla vaan ole tullut mieleenikään lopettaa, itseasiassa tätä lukiessa vasta tuli moinen asia edes mieleen, että häiden takia imetyksen voisi lopettaa. Meillä siis häät myös elokuussa, itseasiassa samana päivänä kuin aloittajalla ja vauva silloin n.6,5kk. Ajattelin, että imetän niin kauan kuin imetyskunnossa olen ja sen jälkeen sit käydään kaason kanssa vaikka yhdessä pumppailemassa liiat maidot pois, hänkin kun imettää. Oltiin just viime viikonloppuna laivalla tyttöporukalla hääjuominkeja hakemassa, reilun vuorokauden olin yhteensä poissa lasten luota ja ei siinäkään välissä kauheen montaa kertaa tarvinut pumppailla, oisko ollut kolme(?), eli ei ole iso vaiva. Eli hyvin pystyy hoitamaan häät ja imetyksen varmasti yhtä aikaa!
 5. Meillä meni näin: Maaliskuun loppupuolella laitoin reilun 80 euron edestä tilauksen. Huhtikuun loppupuolella aloin kysellä tilaukseni perään, tilauksessa oli mukana mm. kutsukorttitarpeet ja kortit piti saada jo postiin! Mainitsinkin asiasta sähköpostissani. Sain heti seuraavana päivänä vastauksen, että paketti olisi vielä sen viikon aikana menossa postiin. Mitään ei 10 päivään (yllätys, yllätys! ) näkynyt eikä kuulunut, joten taas laitoin sähköpostia. Sain vastauksen, että paketin pitäisi olla jo perillä, mutta että hän ei juuri nyt pääse tarkastamaan lähetystunnusta. (Oli perjantai, tunnus luvattiin tarkistaa maanantaina) Maanantaina sainkin lähetystunnuksen sitä erikseen pyydettyäni, vaan eipä toiminut tunnus. Lisäksi sähköpostissa sanottiin, että lähetys olisi laitettu kahdessa osassa, toinen osa maksikirjeenä, jonka pitäisi olla jo perillä. Tekaistun tunnuksen saamisen jälkeen alkoi jo kyllästyttää ja laitoin sähköpostiin liitteeksi Kuluttajaviraston Valituslomakkeen. Sain heti vastaukseksi, että toista osaa ei ehditä vaatimissani kolmessa päivässä lähettää ja että sieltä laitetaan rahat puuttuvista tuotteista takaisin. Mitään tuotteita sieltä ei ole missään vaiheessa kuulunut, mutta rahani sain yllätyksekseni viime viikolla! Ja hyvä näin, kutsukorttitarpeet ehdin nimittäin jo ostaa muualta ja kutsutkin on jo lähetetty. Tätä kauppaa kuitenkaan en ehdottomasti suosittele kenellekään! Ja tuo kuluttajaviraston valituslomake tuntui toimivan, vaikkakin vähän viiveellä, eli suosittelen teille, joilla sieltä jotain on vielä saamatta! Kuluttajaviraston sivuilta löytyy.
 6. Kuulin myös tälläisistä lukoista nyt ensi kertaa, eikä kyllä yhtään kuulosta meidän jutulta... ja vanha en ole. Mutta puu voisi olla ihana, pihaakin kun meiltä löytyy, kiitoksia ideasta!
 7. Etsin paikkaa, johon mennä ottamaan häämeikki. Joko Vihdistä tai lähistöltä, esim Karkkilasta. Minkäänlaista kokemusta ei kuitenkaan mistään Vihdissä olevasta paikasta ole, joten nyt saa suositella! Myös huonoista kokemuksista voi kertoa, jotta osaa sitten varoa. Ja jos on tiedossa, niin myös hintoja!
 8. Minulle on tulossa kaksi kaasoa, ystäviäni molemmat. Ensin valitsin vain yhden kaason, mutta päätin sitten kuitenkin pyytää vielä toisenkin, jottei yhden harteille vaan kasaantuisi liikaa. Tähän mennessä hääjärjestelyt on ainakin sujuneet tällä porukalla hyvin, vielä 3kk aikaa, toivottavasti hyvin sujuu loppuaikakin.
 9. Voi miksi bongasin tän keskustelun vasta nyt?! Meillä ois tuolla monta kassillista Piltti- ym.purkkeja, mutta en tiedä puuttuuko meiltä nyt oikeen enää mitään, mitä näiden ideoiden pohjalta sais häihin väkerrettyä. Ei tullu jotenki aikasemmin mieleenkään, että niitäkin vois jotenkin hääjärjestelyissä hyödyntää.
 10. Itekään en oo vielä koskaan häissä ollu, missä tällästä wc-koria olis ollu, mutta kuulostaa kyllä mun mielestä tosi ihanalta idealta ja oonkii jo korin sisältöä suunnitellu. Ihan noita perusjuttuja ois tarkotus laittaa, mitä tässä muut on jo luetellutkin. Kivahan se on, jos niistä sit vaikka jollekki ois ihan oikeesti hyötyäki. Laitetaan siis ainaki: -dödö -hiuslakka -neula ja lankaa, hakaneula tai pari -nenäliinoja (tilasin hääparin kuvalla näitä, harkitsen myös wc-paperia samalla kuvalla, mutta en tiedä raaskiiko sitä, kun periaatteessa ihan turhaa. ) -särkylääkkeet (en tiedä vielä miten sen toteutan, kaasolle vai koriin...?) -kampa -vanupuikkoja -tamppooneja/siteitä -lapsille vaippoja -kosteuspyyhkeitä -laastaria -hammastikkuja -kynsiviila/pienet sakset -närästyslääke Eli noi nyt ainakin, mahdollisesti jotain muutakin, muutama kk aikaa tässä vielä kehitellä. Korin viereen seinälle tulis sit ihan häiden väreihin sopivalle A4:lle tulostettuna (ja vähän koristeltuna) teksti: "Kalvaako kenkä, särkeekö pää? Älä anna sen vaivata enempää. Tuliko haava, hajosiko sukka? Ratkennut sauma tai takussa tukka? Apu löytyy korista tästä Pienet huolet lakkaavat häiritsemästä." Jostain päin nettiä tän löysin, kun tätä juttua mietin, mutta en kyllä nyt muista mistä...? Mahdollisesti jostain muusta ketjusta tältä samaiselta palstalta.