Degas

Morsian
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

About Degas

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Meidät vihitään huomenna(!) lauantaina juhlapaikalla luonnon keskellä, kesäteatterin lavalla.
 2. Viime yönä. Mulla on hiuslaitteena jokin ihme avantgarde-viritys (jollaista mun hiuksista ei IKINÄ saisi), päällä täyspitkä, olkaimeton, valkoinen hääpuku, vihkiminen tapahtui kirkossa ja saattajanakin ihan väärä henkilö. Häät lauantaina ja mun puku on vielä vaiheessa...
 3. Meille tulee myös tuo Martikaisen Valssi tanssitaidottomille. Ei ole sitten niin harmillista jos kaikessa siinä jännityksessä ei ne askelet oikein luonnistukaan. Ei ole nimittäin juuri tilaa harjoitella tanssia, vaikka suhteellisen sujuvasti siitä normaalitilanteessa kyettäisiinkin suoriutumaan Hain kappaleen sisältävän levyn tänään kirjastosta.
 4. Laitatan peräti ripsienpidennykset. Kaaso tekee nekin. Ja mekon. Jonka taas teen itse. Siinäpä se. Hiukset on aina värjättyinä, niihin ei siis muutosta juurikaan, hieman ehkä kirkkaampi punaisuus. Kyllä se sulhanen mut siellä vihkimisessä tunnistaa.
 5. Kävin ostamassa laatuaineet itsetehtävää meikkausta varten. Olen jo testaillut niitä ja hyvin pysyvät Tuleehan niille aineille käyttöä tässä koko ajan kuitenkin. Ei siis tullut yhtään kalliiksi mun mielestä. Niin... Voi tosin olla, että mikroserkkuni auttaa mua ainakin feline eye -meikin saamisessa täydelliseksi. Mikroserkku on kokenut ammattilainen. Tulee vähän sellainen sekoitus 50- ja 60-lukua minun lookkiini. Eli sekä että!
 6. Tällaisen kuvan kävin näyttämässä kampaamossa. "Onnistuu!" Mulla on niin lyhyt pää, niin hyvä vaan että tulee vähän korkeutta siihenkin
 7. Aika vähäiseltä näyttää minunkin viimeisten neitihetkien juhlinta. Häät on viikon kuluttua lauantaina - eli 8 tai 7 päivän päästä - eikä mitään ole odotettavissa. Multa kyllä kysyttiin polttarivieraslista ja jotain toiveita välttämättömyyksiksi tai välttämättä poisjätettäviksi jutuiksi. Tässä vain ei mulla ole enää aikaa irrota oikein mihinkään juhlimisiin. Lupasin tehdä yhdelle kaasoista juhlapuvun ja omakin puku vielä, öh, vaiheessa. Ne on tärkeämpiä saada valmiiksi kun vaihtoehtoja niille ei ole. Ja viimeiset naimattomat hetkeni vietän keittiössä, kakkuja tehden... Olin yhdelle kaasoistani itse kaasona ja järjestin omalta kannalta aika kalliit polttarit. Olisin toivonut edes jotakin itselleni järjestettävän. Eli mies siis varaili mulle jalkahoidon ja ravintolaillallisen tänään. Oli oikein kivaa, käytiin vielä kuuntelemassa jazzin ensisävelet yhdessä kapakassa. Ei se kuitenkaan ole sama, oman sulhasen kanssa viettää viimeistäedellisiä neitihetkiä Harmittaa!
 8. Meillä on kans baarimikko juhlissa ens viikolla. Tänään varmistui. Tuttu kaveri lukioajoilta ottaa vapaavuoron klubiltansa ja tulee tekemään juomia. Tehdään jonkinlainen drinkkilista, josta saa sitten valita. Ei oikein tykätä booleista. Niinkuin joku tuossa sanoikin, se on vähän sellainen kotibilevaihtoehto. Kun kerran on tällainen mahdollisuus, niin käytetään se hyväksi! Meillä on kyllä myös viiniä, olutta, siideriä ja lonkeroa ruuan kanssa, ja sen jälkeenkin jos jollekulle maistuu. Juhlapaikalla on huonot pakastusmahdollisuudet. Jäitä otetaan martinilasien mukana astiavuokraamosta, ehkä myös sieltä Hesestä - kiitos vain kun kerroitte moisestakin vaihtoehdosta!
 9. Ajattelin sisääntulomusiikiksi Jeeves & Woosterin tunnarin ja poistumismusiikiksi saman sarjan Meanwhile in Berkeley Square. Löytyy Spotifyista. Sen tunnarin osaan soittaa pianolla nelikätisesti miehen kanssa. Meitä vaan tarvitaan jonkinverran siinä vihkimisessä muissa tehtävissä Sarja on mun ehdoton suosikki ja siinä on hienoa 20-30-lukujen tyylistä musiikkia. Meillä on vihkiminen juhlapaikalla.
 10. Meille tuli vaikka kuinka monta ilmoittautumista VP-päivän jälkeen vaikken hätyytellytkään ketään. Serkkuni vaimoineen sen sijaan on jättänyt kokonaan kertomatta mahdollisesta tulemisestaan. Oletan siis, etteivät ole tulossa. Eivät ole mitään innokkaita juhlijoita. Ja niin, mun mummokaan ei ole kertonut mitään. Tietää vasta hiukan ennen h-hetkeä, että jaksaako lähteä viiden tunnin automatkalle suuntaansa koska on ollut ajoittain ikävän heikossa kunnossa. 88-vuotias! Jos tulee, niin tottakai saadaan mummollekin istumapaikka juhlaan
 11. Mun ihana ystävä kirjoitti notaarille vihkipuheen meitä varten. Ja se puhe on ihana! Tippa tuli linssiin kun luin sen. Keräilin sopivia tekstinpätkiä verkosta ensin ja lähetin sit tälle ystävälle, joka kokosi ja viilasi niistä sopivan yhdistelmän ja pisti vielä vähän omiaankin. Lisäksi mun kummitäti lupasi katsoa kokoelmistansa jonkin kivan runon luettavaksi seremoniassa. Kaasolta ajattelin kysäistä, josko lukisi sen sitten h-hetkellä. Siitä runosta en vielä yhtään tiedä, että mitä sieltä tulee. Kohta varmasti se nähdään!
 12. Meille tulee vihkijä juhlapaikalle, notaari Tampereen käräjäoikeudesta. Ehdotti itse tapaamista ennen häitä ja ensi maanantaina mennään käymään oikeustalolla. Mun ystävä kirjoitti meille vihkipuheen mun keräämien tekstien pohjalta ja notaari lupasi lukea sen meille juhlassa. Kysyi ensin jotain runoa, jos oltaisiin haluttu, että olisi sellaisen siellä lausunut. Pyysin kuitenkin mun kummitätiä etsimään jonkin kivan runon kirjoistansa. Kysyn, josko kaaso voisi sen sitten lukea tilaisuudessa. Kai se tapaaminen on jotain käytännön asioiden hoitamista. Sukunimipaperi ja esteidentutkintapaperi pitää olla mukana kun mennään.
 13. Itse olen sairaslomalla oleva amk-opiskelija - yksi ammatti mulla jo on - mies taas vakityössä ohjelmoijana. Yritän saada lopputyötä tehdyksi nyt syksyn aikana, jos vain jaksan. Asutaan miehen omistamassa kerrostalokaksiossa. Ja ihan aikuisia ollaan molemmat. Tavattu 5/2008 Yhdessä 6/2008 Kihloihin 5/2010 Naimisiin 9/2011
 14. Teen oman pukuni kotona, joten mies on nähnyt puvun osina. En ole kuitenkaan näyttänyt kuvaa puvusta - koska mulla ei sellaista ole. En yhtään tiedä, osaako muodostaa mielessään kuvaa valmiista puvusta. En kävele miehen kanssa yhdessä vihittäväksi vaan näkee mut vasta perillä. Ehkä siihen tulee sitten pieni yllätysmomentti?
 15. Meidät vihitään ja häämme juhlimme myös muilta osin Lempäälän Vihreällä Polulla. Luontomatkailukeskus Höytämöjärven rannalla.