Siipeli

Morsian
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Siipeli

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kangasala
 1. Me ollaan tehty UKK:lle varaus toukokuulle 2012. Ihastuttiin paikan valoisuuteen ja selkeyteen. Hyvä sijainti lähellä keskustaa mutta kuitenkin aivan metsässä. Katsotaan mitä paikalle keksitään ja miten tilaisuus etenee. Kelin salliessa on ulkonakin tilaa, josko sinne sijoittaisi osan ohjelmasta. Näillä näkymin vihkiminen on tarkoitus toteuttaa paikan päällä.
 2. Ilkon kurssikeskus Kangasalla, todella hienolla paikalla harjulla lähes järven yläpuolella. Juhlakokemusta ei ole, ulkoapäin vain monesta suunnasta ihastellut.
 3. Minun silmiini vaikuttaa kovin edullisilta paikoilta nämä täällä mainitut, itsellä kiikarissa kaksi paikkaa (ei mistään kaupungista, Tampere kyllä lähellä) ja tonnin pinnassa hinnat. Toinen nuorisoseuran talo, toinenkaan ei mikään kartano tai ravintola. Olenko hulluuksissani maksamassa ihan ylihintaa.
 4. Juttelin Mäkimaan Irman kanssa sekä tilan vuokrauksesta että pitopalvelusta eikä lainkaan tullut negatiivinen fiilis vaikka täällä oltiin "varoiteltu". Onko mielipiteitä siitä paljonko juhlijoita Pirtille mahtuu?
 5. Hääpuku löytyi netistä yksityiseltä henkilöltä ilman että olin "haku päällä". Miksipä ei ottaisi kun mieleinen osuu kohdalle. Uskon myös että käytämme paljon jo olemassa olevia tavaroita, asusteita ym.
 6. Molemmat kokolailla tuoreissa vakityöpaikoissa, vaikkei opiskelukaan niin kaukainen juttu ole. Häät ajatuksissa vuonna 2012, kihloihin menimme 2008 melko lyhyen seurustelun jälkeen. Yhteisiä lapsia ei ole, asunto- ja autolainat kyllä.
 7. Täällä meinattiin että tilaan mahtuu 80-100 henkeä, nettisivut puolestaan sanoo 150 hlöä. Kumpaa uskoa kun tarkoitus on syödä pöydissä istuen ja tilaa tulee olla tanssille? Löyhästi arvioiden 120 henkeä ajatuksissa.
 8. Kontula kiinnostaa kovasti tilavuutensa ja saamiensa kehujen vuoksi. Paikkakuntakin sopiva, mietin vain onko etäisyys Tampereelle liian pitkä. Pääseekö juhlakansa kekkereiltä pois omin avuin? Tai tarvitseeko sitä miettiä?