vaimoksi 9.7.2011

Morsian
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About vaimoksi 9.7.2011

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 07/12/84

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Riihimäki
 1. Meillä nyt häämatka Malediiveille varattu!!!!Lähdetään Kuredulle kahdeksi viikoksi kolme päivää häiden jälkeen Ei kyllä jaksasi enää odottaa!!Jos juolahtaa mieleen asioita, mitä kannattaisi matkaa varten hommata tai mitä vaan, niin laittakaa vinkkejä!!
 2. Ehkä ei olla niin omatoimisia matkailijoita,että pystyttäisiin järjestää matka itse ulkomaalaisen yhtiön kautta.Ja mua kun jännittää matkustaminen ja lentäminen muutenkin niin koen turvallisemmaksi ja helpommaksi lähteä matkalle kun suomalainen matkatoimisto on järjestänyt kaiken valmiiksi.... Vaik tietysti ihan samat jutut ulkomaalaiselta yhtiöltäki sais mut.. Ei olla vielä varattu matkaa mutta saatiin tarjous kuredulle 2 vko all inclusive vähän vajaa 5000 euroo beach bungalowi. Ollaan ihan valmiita maksaa toi summa kun oltii varattu matkaan ton verran...Ehkä jos ois hommannu matkan ite ni muutaman lisä yön ois voinu säästää... Eiköhän me ensi viikolla varata toi matka!! Vitsi oispa jo ensikesä niin pääsisi reisuun!
 3. Pyydettiin uusi tarjous eri majoitus vaihtoehdoista,saas nähdä löytyykö meidän budjetille sopivaa villaa vai päädytäänkö bungaloviin. Mua kyllä vähän hirvittää toi pitkä lento matka ja ennen kaikkea se vesitasolla lentäminen!Pelkään lentämistä ihan hirveästi...Hyvä vinkki oli noi korvatulpat!Mä tosin joudun ottaa omat jokatapaukses ku joudun käyttää uidessa.. Mutta kyllähän sen lentämisen kestää kun tietää että perillä odottaa paratiisi!Koti matka onkin sitten ankeampi.. :/ Tosiaan kun näitä teidän kirjotuksia lukee niin rupeaa matka kuuume nousemaan!
 4. Kiitos kommenteista!Kuulostaa ihanalta! Taidetaan rohkaistua häämatkalle malediiveille! Ollaan katseltu muita kohteita mutta ajatus lähdöstä malediiveille ei vaan lähde pois mielestä millään, vaikka ollaan katsottu muita paratiisimaisia paikkoja.....Ja ihan ensimmäisten keskustelujen yhteydessä naimisiin menoon liittyen vuosia sitten olemme haaveilleet matkasta malediiveillle.Tuntuu siltä että jos nyt jätämme tilaisuuden käyttämättä voi olla ettei noin kallista matkaa enää toiste tehdä ja silloin jäisi malediivit kokematta!Ja sulkki oli ihan sitä mieltä että todellakin nautitaan sitten toisistamme jos ei snorklaamaan jokapäivä pääsisikään Ollan tosiaan mietitty garden tai beach bungalovia..mut noista saa kai mennä syömään vaan sinne yhteen ravintolaan??Toi villa ois sit kai vähän kallimpi... Kävittekö muuten joillain retkillä?
 5. Ilmottelen nyt tänne vaikka riihimäeltä ollaan....mutta.. Häät 9.7.2011! Janakkalassa! Lottalian kanssa sama päivä!
 6. Me ollaan mietitty häämatkakohteeksi kuredua. Ollaan saatu tarjouksia siitä eri matkatoimistoilta,mutta sitten Helin matkat sanoi suoraan tyyliin "ettei suosittele kohdetta heinäkuulle valitkaa joku muu".Siellä voi kuulemma sataa niin paljon.....Jonkun verran luin tuolta aikaisemmista viesteistä kokemuksia säästä ja oltiin ajateltu ettei haittaa jos vähän sataa mut toi Helin matkojen vastaus pisti kyllä miettimään että mitä jos vettä tulee koko 2 viikkoo!! Apua päätöksen teköön,lähteä vaiko ei? :/ Haluttaisiin niin lähteä heti häiden jälkeen heinäkuussa,mutta Helinmatkat suositteli malediiveja alkaen lokakuusta....äääh!
 7. Me olemme edellisen yön erossa ja näemme vasta kirkossa
 8. Kärkölän kirkossa 9.7.2011
 9. Ollaan ajateltu tarjota Lohikeittoa pääruoaksi,kylmä alkuruokapöytä voisi sitten sisältää vihreänsalaatin,jonkun pastasalaatin,lihapullia,leipää,karjalanpiirakoita...ja illemmalla olisi sitten tarjolla salaattia ja makkaraa.Meillä häät järvenrannalla,minusta ruoat sopivat meidän teemaan ja tarkotus on saada muokattua menusta sellainen että kalakeitosta tykkäämättömillekin olisi jotain hyvää ja ruokaisaa.Onneksi ei vielä tarvitse lopullisesti päättää menua,vaan voi vielä ideoida.
 10. Mä toivon et tilanne alttarille mennessä on niin jännä että ei itku kerkiä tulemaan!Nyt kun ajattelenkin kävelyä tulevevan mieheni vierelle alttarille niin itku tulee kurkkuun.Olen itkenyt ja kunnolla kaikissa häissä joissa olen ollut vaikka hääpari olisi ollut vähän vieraampikin....tosin itken kaikissa kissan ristiäisissä ja elokuvat ovat pahimpia....Mutta jaksan tosiaan toivoa että jotain ihmeellistä tapahtuu ja itku pysyy ainakin siedettävän rajoilla,ettei se vie nautintoa hetkestä!
 11. Me ollaan varattu Hausjärven Kesäranta ja odotan innolla häitämme!Otamme tutun pitopalvelun ja juomat voi paikalle hommata itse!Ihana hirsi rakennus järvenrannalla.Ja kaasot ja bestmänit yms. voivat majoittua alueen mökkeihin!