Jump to content
Naimisiin.info

Tyntse

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Tyntse kaikki viestit

  1. Ei kyllä tullut meidän ihanaa pappia erikseen kiitettyä, mutta kaipa tuo huomasi olleensa pidetty, kun sen jälkeen on kaksi kertaa pyydetty kastamaan. Pappi myös etukäteen pyysi meiltä kuvauksia toisistamme ja yhteiselomme autuudesta, ettei omilla sanoillaan "puhu ihan höpöjä ja heti aatella, ettei tuota ainakaan pyydetä lapsia kastamaan"
  2. En ota kantaa "pakotuksiin" tai riitoihin, mutta meidän häissä oli näin: Sulhanen odotti bestmanin kanssa alttarilla, kaaso käveli käytävää minun ja isäni perässä ja oikaisi laahuksen alttarilla ennen kuin otti siinä paikkansa. Kukaan meistä järjestelyihin osallistuneista ei oudoksunut tätä järjestelyä ja muistaakseni kaaso itse taisi kysyä tehdäänkö näin. Mutta tämä siis meidän häissä, muilla omanlaisensa häät.
  3. Minä kävin aikaanaan (2004) kans Napsissa ja olin tosi tyytyväinen sekä kampaukseen että meikkiin. Meikin tekijää en muista, mutta kampauksen mulle teki Anne, joka on nykyään töissä Hius Forumissa. Sinä jolla on TODELLA PAKSU tukka suosittelen Annea koko sydämestäni. Itselläni on kahden ihmisen tukka päässä ja oli vielä häiden aikaan pituudesta alle lapaluiden. Anne laittoi niin upean nutturakampauksen, joka toivomukseni mukaan oli nutturan päältä kuin ilmava kiharailvi ja sai sen näyttämään inhimillisen kokoiselta eikä miltään jättinutturalta. Kiinnitys pysyi todella hyvin koko päivän ja kuitenkin aamulla vain pinnit pois ja suihkuun ja kampaus oli tiessään. Aikaisemmin olin käynyt karonkkaa varten teettämässä toisessa kampaamossa nutturan ja koko ajan kampaaja ääneen tuskasteli, että kun minulla on liikaa tukkaan. Vaati useamman verkon, kauheasti lakkaa ja tupeeraamista ja yli sata pinniä, että hän sai jonkinlaisen nutturan aikaan. Purkaminen olikin sitten aivan täyttä tuskaa tunnin ajan.
  4. Tyntse

    Tampere

    Tuomiokirkko 5.6.2004
×
×
  • Create New...