Jump to content
Naimisiin.info

_sinna_

Rouva
 • Posts

  1090
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

_sinna_'s Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

 1. Hellou! Meillä piti olla häät tänä vuonna muttei jaksettu järjestää, ja päätettiin hääpäiväksi 1.7.2017. Paikka varattu mutta tsekkaamatta, erittäin pienen budjetin häät ja toivon mukaan meidän vanhemmat kustantaa suurimman osan.
 2. Heissan kosin tänään miestä, karkauspäivän kunniaksi, kun ei se ole saanut aikaiseksi Hääpäivä päätettiin alustavasti 12.11.2016!
 3. Ruustinna voi surkeus!!! Meillä kosittiin. Sormuksen hain päivällä. Illalla kosin, mies liikuttui ja oli shokissa. Hyvin onnistui! Ihan kotona kosin ja annoin kassin, jossa sormus oli rasiassa sekä kortti. Päätettiin hääpäiväkin jo
 4. Sain eilen päähäni, että voisinpas kosia huomenna. Aikanaan mietin et never, miehen homma. Mutta kun ei se saa aikaiseksi Saa nähdä saanko aikaiseksi. Sormus olis kiva mutta en tiedä miehen kokoa.
 5. OT, mutta Lauraliini-, heh, meillä oli sama juhlapaikka vuosi sitten häissä ja juuri Tuurunlinna Hyvä valinta!
 6. Meillä oli hääolympialaiset joka sisälsi toiminnallisia pisteitä mutta myös visailun. Kaikki tykkäs tosi paljon, kun kaikki pääsi osallistumaan (myös lapset!). Meillä ryhmälle palkintona oli kuohuviinipullo + muumilimsa. Ryhmässä oli 4-5 jäsentä. Palkinto meni kyllä samantien Niin muoks, ei siis toimi teillä jos ei alkoholia oo muuten tarjolla..
 7. Mua vähän harmittaa, ja ärsyttääkin, siis karkauspäivän kosijoiden puolesta. Miksi niin moni mies on kieltäytynyt siitä? Enpä ole juurikaan kuullut tarinoita, että naiset olisivat kieltäytyneet miesten kosinnasta!! Mä en edes kehtais sanoa ei miehen kosintaan monen vuoden seurustelun jälkeen! Miksi miehet roikkuu monta vuotta suhteessa ilman että haluaa suhteelta tulevaisuutta?? Kyllä meidänkin suhteessa oli pitkään puhetta kihloista ja naimisiin menosta, ja mies ihmetteli vaan miksi se on mulle niin tärkeää, ja muuttaako se muka jotain. Lopulta pienimuotoinen kriisi meidän suhteessa sai aikaan sen, et mies päätti kosia, vaikkei se hänelle ollut niin tärkeää kuin mulle. No nyt ollaankin jo naimisissa.
 8. Hääsuunnitteluaika oli tosi ihanaa ja antoisaa. En mielestäni hössöttänyt ollenkaan liikaa.
 9. Pakko sanoa näin 4kk häiden jälkeen, et tosiaan älkää stressatko ja hermoilko mistään! Mä olen normaalisti luonteeltani itse rauhallisuus, mutta hääpäivänä tiuskin kaikille kaikesta, kun vihkimisen jälkeen stressi purkautui. Pienet asiat tuntui TOSI isolta ja pohdin et "miten ne VOI tehdä näin kun on MUN hääpäivä!!!" :grin: Mut tosiaan, koittakaa ottaa rennosti niinkun pystytte
 10. Saatiin häälahjaksi hyvin läheiseltä sukulaiselta vain sakset, joille olemme itse ostaneet kalliita lahjoja (varsinkin lapsilleen) joten se ehkä harmitti
 11. Menin nukkumaan kaason luona noin klo 22.30, mutta jännitys vaikutti unen saantiin ihan oikeasti. Nukuin kyllä jossain vaiheessa, mutten kovin sikeästi, heräilin ja pyörin. Klo 6.40 oli herätys ja olin pirteä, onnellinen ja jännittynyt. Hääyönäkään ei tullut nukuttua kuin neljä tuntia, joten kyllä väsytti häämatkalla!!
 12. Kaley, musta tuntuu et yli 10000€ budjetti teidän vierasmäärälle on ihan normaali. Meidän häissä oli noin 40 vierasta, ja rahaa paloi noin 6000€. VAIKKA yritettiin säästää mahd. monessa asiassa! Ruoassa tosin ei säästelty, meille se oli tärkeä (maksoi 45 euroa/henkilö ja yöpala maksoi 300€ yhteensä koko porukalle).
 13. Hong kongin mainoksessa oli ainakin et siel myydään lasimurskaa 19,90 euroa enkä muista kuinka monta kiloa tuohon hintaan sai.. oisko ollu 15kg?! Vaaleansinistä on kuvassa. Näyttää hienolta
 14. Zazabellasta Kaarinan myymälästä ostin tiaran ja korusetin häihin - olivat tosi upeita. Mittatilauksena tilasin boleron, ja kokotaulukon mukaan valitsin koon. No he tilasivat siis sen kokoisen boleron, ilman mitään mittoja (vaikka olisin voinut mennä myymälään mitattavaksi, he pyysivät vaan tekemään tilauksen netin kautta) ja se oli kaksi kokoa liian suuri. Maksoi 120 euroa vaikka muut bolerot 80 euroa eivätkä he tehneet mitään muutostöitä siihen. Jouduin viemään boleron toiselle ompelijalle, joka myös ihmetteli tätä "mittatilaustyötä" joka todellisuudessa olikin vaan valmisbolero... toinen ompelija otti yli 200 euroa boleron + hääpuvun korjauksesta et rahaa kyllä meni.
 15. Jos haluaa, että kaikki menee 100% täydellisesti ja niinkuin itse haluaa - kannattaa tehdä kaikki itse. Muutama juttu jäi harmittamaan, joista en kyllä ollut vastuussa vaan just pitopalvelu/juhlapaikka, vaikka mielestäni annoin tarkat ohjeet. Mutta ei se juhlaa pilannut, eikä todella kukaan vieras huomannut mitään Sit pakko sanoa et karkkibuffet oli aivan lyömätön. Tosi suosittu. 40 henkeä ja karkkia meni 10kg. Pillimehut oli kans kivoja lapsille, kun monet ei saa juoda limsaa. Harmi vaan et meidän juhlapaikka unohti pillimehut tarjota kuin vasta myöhään... mutta isot lapset joi ne kyllä Hodarikärry yöpalana oli myös tosi suosittu!
×
×
 • Create New...