_sinna_

Rouva
 • Content count

  1088
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by _sinna_

 1. Mielenkiinnosta haluaisin tietää, kuinka yleistä on saada kukkia tai kimppuja häihin lahjan lisäksi tms. Mulla on sellainen käsitys, ettei häihin tuoda kukkia, mutta olenko väärässä...?
 2. Hellou! Meillä piti olla häät tänä vuonna muttei jaksettu järjestää, ja päätettiin hääpäiväksi 1.7.2017. Paikka varattu mutta tsekkaamatta, erittäin pienen budjetin häät ja toivon mukaan meidän vanhemmat kustantaa suurimman osan.
 3. Heissan kosin tänään miestä, karkauspäivän kunniaksi, kun ei se ole saanut aikaiseksi Hääpäivä päätettiin alustavasti 12.11.2016!
 4. Ruustinna voi surkeus!!! Meillä kosittiin. Sormuksen hain päivällä. Illalla kosin, mies liikuttui ja oli shokissa. Hyvin onnistui! Ihan kotona kosin ja annoin kassin, jossa sormus oli rasiassa sekä kortti. Päätettiin hääpäiväkin jo
 5. Sain eilen päähäni, että voisinpas kosia huomenna. Aikanaan mietin et never, miehen homma. Mutta kun ei se saa aikaiseksi Saa nähdä saanko aikaiseksi. Sormus olis kiva mutta en tiedä miehen kokoa.
 6. OT, mutta Lauraliini-, heh, meillä oli sama juhlapaikka vuosi sitten häissä ja juuri Tuurunlinna Hyvä valinta!
 7. Meillä oli hääolympialaiset joka sisälsi toiminnallisia pisteitä mutta myös visailun. Kaikki tykkäs tosi paljon, kun kaikki pääsi osallistumaan (myös lapset!). Meillä ryhmälle palkintona oli kuohuviinipullo + muumilimsa. Ryhmässä oli 4-5 jäsentä. Palkinto meni kyllä samantien Niin muoks, ei siis toimi teillä jos ei alkoholia oo muuten tarjolla..
 8. Mua vähän harmittaa, ja ärsyttääkin, siis karkauspäivän kosijoiden puolesta. Miksi niin moni mies on kieltäytynyt siitä? Enpä ole juurikaan kuullut tarinoita, että naiset olisivat kieltäytyneet miesten kosinnasta!! Mä en edes kehtais sanoa ei miehen kosintaan monen vuoden seurustelun jälkeen! Miksi miehet roikkuu monta vuotta suhteessa ilman että haluaa suhteelta tulevaisuutta?? Kyllä meidänkin suhteessa oli pitkään puhetta kihloista ja naimisiin menosta, ja mies ihmetteli vaan miksi se on mulle niin tärkeää, ja muuttaako se muka jotain. Lopulta pienimuotoinen kriisi meidän suhteessa sai aikaan sen, et mies päätti kosia, vaikkei se hänelle ollut niin tärkeää kuin mulle. No nyt ollaankin jo naimisissa.
 9. Hääsuunnitteluaika oli tosi ihanaa ja antoisaa. En mielestäni hössöttänyt ollenkaan liikaa.
 10. Mä en aio pesettää mun pukua. Yritän myydä sen, ja olen huomioinut hinnassa sen, ettei sitä ole pesetetty. Mä en vaan jaksa nyt viedä sitä pesetykseen, kun on muutenkin kiirettä elämässä. Mut en tiedä yhtään mitä sellanen maksaa Taftia myös mun puku.
 11. Pakko sanoa näin 4kk häiden jälkeen, et tosiaan älkää stressatko ja hermoilko mistään! Mä olen normaalisti luonteeltani itse rauhallisuus, mutta hääpäivänä tiuskin kaikille kaikesta, kun vihkimisen jälkeen stressi purkautui. Pienet asiat tuntui TOSI isolta ja pohdin et "miten ne VOI tehdä näin kun on MUN hääpäivä!!!" :grin: Mut tosiaan, koittakaa ottaa rennosti niinkun pystytte
 12. Saatiin häälahjaksi hyvin läheiseltä sukulaiselta vain sakset, joille olemme itse ostaneet kalliita lahjoja (varsinkin lapsilleen) joten se ehkä harmitti
 13. Menin nukkumaan kaason luona noin klo 22.30, mutta jännitys vaikutti unen saantiin ihan oikeasti. Nukuin kyllä jossain vaiheessa, mutten kovin sikeästi, heräilin ja pyörin. Klo 6.40 oli herätys ja olin pirteä, onnellinen ja jännittynyt. Hääyönäkään ei tullut nukuttua kuin neljä tuntia, joten kyllä väsytti häämatkalla!!
 14. Kaley, musta tuntuu et yli 10000€ budjetti teidän vierasmäärälle on ihan normaali. Meidän häissä oli noin 40 vierasta, ja rahaa paloi noin 6000€. VAIKKA yritettiin säästää mahd. monessa asiassa! Ruoassa tosin ei säästelty, meille se oli tärkeä (maksoi 45 euroa/henkilö ja yöpala maksoi 300€ yhteensä koko porukalle).
 15. Hong kongin mainoksessa oli ainakin et siel myydään lasimurskaa 19,90 euroa enkä muista kuinka monta kiloa tuohon hintaan sai.. oisko ollu 15kg?! Vaaleansinistä on kuvassa. Näyttää hienolta
 16. Zazabellasta Kaarinan myymälästä ostin tiaran ja korusetin häihin - olivat tosi upeita. Mittatilauksena tilasin boleron, ja kokotaulukon mukaan valitsin koon. No he tilasivat siis sen kokoisen boleron, ilman mitään mittoja (vaikka olisin voinut mennä myymälään mitattavaksi, he pyysivät vaan tekemään tilauksen netin kautta) ja se oli kaksi kokoa liian suuri. Maksoi 120 euroa vaikka muut bolerot 80 euroa eivätkä he tehneet mitään muutostöitä siihen. Jouduin viemään boleron toiselle ompelijalle, joka myös ihmetteli tätä "mittatilaustyötä" joka todellisuudessa olikin vaan valmisbolero... toinen ompelija otti yli 200 euroa boleron + hääpuvun korjauksesta et rahaa kyllä meni.
 17. Jos haluaa, että kaikki menee 100% täydellisesti ja niinkuin itse haluaa - kannattaa tehdä kaikki itse. Muutama juttu jäi harmittamaan, joista en kyllä ollut vastuussa vaan just pitopalvelu/juhlapaikka, vaikka mielestäni annoin tarkat ohjeet. Mutta ei se juhlaa pilannut, eikä todella kukaan vieras huomannut mitään Sit pakko sanoa et karkkibuffet oli aivan lyömätön. Tosi suosittu. 40 henkeä ja karkkia meni 10kg. Pillimehut oli kans kivoja lapsille, kun monet ei saa juoda limsaa. Harmi vaan et meidän juhlapaikka unohti pillimehut tarjota kuin vasta myöhään... mutta isot lapset joi ne kyllä Hodarikärry yöpalana oli myös tosi suosittu!
 18. Miksi menitte naimisiin sitten?
 19. Sain mieheltä Kalevalakoruja, talon sydän sarkasta sormuksen, kaulakorun (vai riipuksen..) sekä korvikset. Tykkäsin muoks. tarkistin ja tuo minkä sain oli kääty. Tuo sarjan kuvaus sopii hyvin meille, varsinkin kun ollaan just talvella ostettu omakotitalo. Miehelle annoin tatuointilahjakortin + nimikyltin postilaatikkoon, tykkäs ihan älyttömästi tatuointilahjakortista ja on innoissaan suunnittelemassa jatkoa edelliselle tatuoinnille.. kerrankin tykkäs lahjakortista, yleensä haluaa vaan tavaraa
 20. Kyllä se musta vähän haikeaa on, ja tuntuu jotenkin vieraalta olla eri niminen. No kaipa tähän tottuu En kyllä missään vaiheessa miettinyt edes, jätänkö oman sukunimeni vaan mulle oli itsestäänselvää et otan miehen nimen.
 21. Olen iloinen, että meidän häät on ensi lauantaina Iloinen olen myös siitä että olen suht rauhallinen, vielä ei jännitä tai ole enää stressiäkään. Jotenkin haikeaakin, kun vihdoin pitkä suunnittelu on yhdessä päivässä ohi
 22. Mä itse asiassa hämmästyin kun toukokuun lopussa kaksi ihmistä oli laittanut rahaa häätilillemme, en todellakaan odottanut niin aikaisin! Häät siis ensi viikolla. Ajattelin just et hääviikolla laittavat jos laittavat
 23. Häiden jälkeen se menee kyllä myyntiin et jos asuu Varsinais-Suomessa, saa tulla hakemaan
 24. Juuri tuon maljan löysin kirpparilta neljällä eurolla ei kyl auta sua yhtään, muut maljat ikeasta/hong kongista/prismasta. Hei kaikille tiedoksi, tosi kivoja purkkeja ja karkkibuffetiin sopivia upeita lasiastioita on rtv:ssä (käytii tänään ja luulin vaan maali/tapetti/remonttikaupaksi).
 25. Mua huvittaa kun luen tätä, lähes kaikilla lukee "ei nolaamista" ja varmaan suurimmalla osalla sitä kuitenkin polttareissa on... Mäkin toivoin kaasolle, ei nolaamista, ei kaupungilla mitään kiertelyä tai myymistä tai kerjäämistä, ei pukemisia jne. Toivoin saunaa, hemmottelua, baareilua, syömistä. No mun polttareissa sit mulla oli hassu hattu päässä, kyltti kaulassa, jouduin kerää ohjeita ihmisiltä (avioliittoneuvoja) ja oli silti hauskaa vaikka vähän nolottikin!! Sen lisäksi oltiin elokuvissa, syömässä, tein lahjan miehelle jonka hän saa hääpäivänä, sain polttarikavereilta henk.koht.muistolahjat, oltiin hohtokeilaamassa sekä nostettiin malja polttareiden alkaessa.. ja biletettiin aamuyöhön asti. Oli kyllä parhaat ikinä, toisaalta kiva että oli jotain perinteistäkin mitä on hauska muistella.