morsatar

Morsian
 • Content count

  110
 • Joined

 • Last visited

About morsatar

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Tässä myös tyylikäs yksinkertainen hortensia-asetelma.
 2. Mulle tuli mieleen (vaaleanpunainen) jaloleinikkikimppu, joka jatkaisi puvun pallomaisten kukkien linjaa. Mutta pionikinhan on hyvin saman tyyppinen. Noiden sekoituskin sopisi yhteen.
 3. http://www.sinelli.fi/ kirjoita oikeaan yläreunaan hakuun "eko" tai "uusio" niin saat tuotteita!
 4. ^ Kyllä minun mielestä morsiamella voi olla teemaväreistä poikkeavan värinen kimppu (esim. vaaleanpunainen tai valko/vaaleanpunainen yhdistettynä valko/hopeavärisiin häihin). Sehän voi juuri olla se morsiamen "oma juttu"...?
 5. Löytyisikö merityylistä jotain vesistöaiheista tähänkin teemaan? Tässä nyt jotain kuvia kuitenkin...
 6. Redrika, mulla tuli pieni ongelma, kun haluaisin mahdollisesti krysanteemia myös kimppuuni, jolloin minulla olisi molemmat poikieni ristiäiskimpuissa olleet kukat (gerbera ja krysanteemi) kimpussani. Haluaisin kuitenkin tuon tyylisen kimpun... Olisiko sulla ideaa miten lisätä esim. vihreää tai valkoista krysanteemia tuohon? Vai pitäisikö korvata niillä ruusuja? Pitäisi varmaan olla aika varhaisvaiheessa olevia krysanteemeja, eikös ne ole sellaisia "pallomaisia" silloin? Ideoita?
 7. Slurps. Kuulostaa ihanalta.
 8. Meillä pyritään ainakin osittain ekologisuuteen... * hääpuvun teetän käyttämällä äitini vanhan puvun kangasta mahdollisimman paljon, tästä kankaasta varmaan myös esimerkiksi sukkanauha * miehen pukua ei osteta uutena, hän käyttää mahdollisesti ukkinsa pukua * vihkisormusta ei osteta uutta, vaan käytetään perintösormusta * asusteita ym. etsin ensin käytettynä ja vasta tarvittaessa ostan uutena * koristeita maltillisesti ja mahdollisimman järkevistä materiaaleista, mahdollisuuksien mukaan käytetään esimerkiksi oman pionipenkin kukkia
 9. En ole ekspertti mutta tässä vinkkejä enkunkielisiä sivuilta...
 10. Otan miehen nimen, koska haluan saman sukunimen kuin lapsillamme. Oikeastaan muuta syytä ei ole.