Maria Sofia

Kaaso/avustaja
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Maria Sofia

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 06/13/89

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo
 • Interests
  kirpputorit, kirjat, musiikki, afrikka, botswana, gilmore girls, vuodenajat, kynttilät
 1. Osanottoni Olen vuosia sitten päättänyt (tai en oikeastaan päättänyt, ajatellut vain), että jos menen joskus naimisiin, ei häissäni tarjoilla ollenkaan alkoholia. Minusta on ikävää, että suomalaisissa juhlissa lähes poikkeuksetta on alkoholia tarjolla :/ En pidä ollenkaan siitä ajatuksesta, että häissäni yhtään kukaan olisi humalassa.
 2. Aivan ihana ketju! Näitä vois vaan lukea ja lukea, en meinaa malttaa lopettaa ollenkhaan!
 3. En itse ole vielä menossa naimisiin, enkä edes kihloissa, vaan kaason ominaisuudessa pyörin täällä, mutta minä kyllä ajattelen, että jos joskus menen kihloihin ja olen menossa naimisiin, haluan kyllä kertoa siitä ihmisille, todellakin! Sehän on ihana ja iloinen asia, ja haluan ehdottomasti jakaa sen ihmisille.
 4. Serkkuni, silloin kahdeksanvuotias, lauloi tätimme ja hänen miehensä häissä laulun Minun ystäväni (se, "minun ystäväni on kuin villasukka, joka talvella lämmittää ja minun ystäväni on kuin niitynkukka, joka saa minut hymyilemään...") ja se oli kyllä aika hellyyttävää
 5. Minä sain vasta viikko sitten tietää, että tällainen jäynien tekeminen on jonkinlainen perinne! Olen sitä mieltä, että kavereiden tulisi ottaa huomioon se, millaisia ihmisiä morsian ja sulhanen ovat. Uskoisin, että kaverit kyllä tuntevat parin sen verran hyvin, että tietäisivät, millaiset jekut/yllätyksen heitä miellyttävät. Kuulin viime viikonloppuna poikaystäväni ystävältä eräästä melkoisesta jekusta... Hääpari oli hääyön jälkeen aamulla herännyt, jolloin kaverit kömpivät ylös sängyn alta! HUI KAMALA. Tuollainen olisi kyllä ihan hirvittävää, kauhistuttaa ajatellakin, millaista olisi herätä hääyötä seuraavana aamuna ja tajuta, että kaverit ovat olleet sängyn alla koko yön. Mutta mutta, en minäkään hirveästi pidä siitä ajatuksesta, että hääyö "pilattaisiin" erinäisillä tempuilla. Tietenkin jotain sellaista pientä voi tehdä, mihin uskoo morsiusparin huumorin riittävän Tuollaiset lahjameiningit kuulostaisivat hirmu kivoilta jutuilta!
 6. Ystäväni pyysi minua kaasokseen, ja liikutuin siitä suuresti - rakkaan ystäväni kaasona oleminen on minulle suuri kunnia, ja olen hirveän kiitollinen ja onnellinen, että saan toimia ystäväni kaasona hänen valmistautuessaan yhteen elämänsä tärkeimmistä päivistä
 7. Kaaso olen minäkin, ja ihan hurjan ylpeä ja onnellinen siitä kunniasta! Morsian on rakas ystäväni ja entinen kämppikseni Mimsi. Hän menee miehensä kanssa naimisiin ensi vuoden joulukuussa. Mimsi pyysi minua kaasokseen keväällä jonkin aikaa heidän kihlautumisensa jälkeen Itse en ole naimisissa, ja kaasona olen ensimmäistä kertaa.
 8. Haaveilen joko touko- tai elokuuhäistä Olen jo vuosia ajatellut, että tahtoisin (sitten joskus) mennä naimisiin toukokuussa, mutta tämän vuoden aikana olen tajunnut, että toukokuu on kotipaikkakunnallani Lapissa vielä niin kylmä, että elokuu voisi kuitenkin olla parempi vaihtoehto. Tai sitten syyskuu! Syksy tuntuu minusta ihan todella viehkeältä hääajankohdalta.