Jump to content
Naimisiin.info

Maria Sofia

Kaaso/avustaja
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Maria Sofia kaikki viestit

  1. Osanottoni Olen vuosia sitten päättänyt (tai en oikeastaan päättänyt, ajatellut vain), että jos menen joskus naimisiin, ei häissäni tarjoilla ollenkaan alkoholia. Minusta on ikävää, että suomalaisissa juhlissa lähes poikkeuksetta on alkoholia tarjolla :/ En pidä ollenkaan siitä ajatuksesta, että häissäni yhtään kukaan olisi humalassa.
  2. Maria Sofia

    Sulhasten suusta

    Aivan ihana ketju! Näitä vois vaan lukea ja lukea, en meinaa malttaa lopettaa ollenkhaan!
  3. En itse ole vielä menossa naimisiin, enkä edes kihloissa, vaan kaason ominaisuudessa pyörin täällä, mutta minä kyllä ajattelen, että jos joskus menen kihloihin ja olen menossa naimisiin, haluan kyllä kertoa siitä ihmisille, todellakin! Sehän on ihana ja iloinen asia, ja haluan ehdottomasti jakaa sen ihmisille.
  4. Serkkuni, silloin kahdeksanvuotias, lauloi tätimme ja hänen miehensä häissä laulun Minun ystäväni (se, "minun ystäväni on kuin villasukka, joka talvella lämmittää ja minun ystäväni on kuin niitynkukka, joka saa minut hymyilemään...") ja se oli kyllä aika hellyyttävää
  5. Ystäväni pyysi minua kaasokseen, ja liikutuin siitä suuresti - rakkaan ystäväni kaasona oleminen on minulle suuri kunnia, ja olen hirveän kiitollinen ja onnellinen, että saan toimia ystäväni kaasona hänen valmistautuessaan yhteen elämänsä tärkeimmistä päivistä
  6. Kaaso olen minäkin, ja ihan hurjan ylpeä ja onnellinen siitä kunniasta! Morsian on rakas ystäväni ja entinen kämppikseni Mimsi. Hän menee miehensä kanssa naimisiin ensi vuoden joulukuussa. Mimsi pyysi minua kaasokseen keväällä jonkin aikaa heidän kihlautumisensa jälkeen Itse en ole naimisissa, ja kaasona olen ensimmäistä kertaa.
  7. Haaveilen joko touko- tai elokuuhäistä Olen jo vuosia ajatellut, että tahtoisin (sitten joskus) mennä naimisiin toukokuussa, mutta tämän vuoden aikana olen tajunnut, että toukokuu on kotipaikkakunnallani Lapissa vielä niin kylmä, että elokuu voisi kuitenkin olla parempi vaihtoehto. Tai sitten syyskuu! Syksy tuntuu minusta ihan todella viehkeältä hääajankohdalta.
×
×
  • Create New...