-kk-

Rouva
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

About -kk-

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä oli ihan samalla tavalla kuin Hilipalla! Ja saatiin kiitosta siitä, että tilanne oli rento eikä tarvinnut pönöttää jonossa tms. ihmiset kävivät onnittelemassa pitkin iltaa ja se oli mukavaa, koska siten pystyi juttelemaan myös pidempään heidän kanssaan
 2. Minä kävin viemässä vihkimisen jälkeen hääkimppuni isäni haudalle Valokuvaaja oli mukana, ja otimme kuvia haudalla (blogista voi kurkata)
 3. Meillä oli vihkiminen klo 13, ja bileet aloitettiin kun oltiin syöty ja juotu hyvin Mikäs pakko on odottaa iltaan?
 4. Olen vannoutunut "heppatyttö", joten meillä heiteltiin kauraa
 5. Oi ihanaa snowfairy, jään odottamaan!
 6. nigge, minulla oli kallakimppu, ja se sai paljon kehuja! Sama kimppu oli sitten meidän pöydässä... MUTTA, ne hääthän on TEIDÄN häät, eikös niin? Ei tuttavien, eikä kenenkään muun. Jos pidät kallasta, niin sitten otat kallaa. Yksinkertaista
 7. Juuri sen takia, ettei tarvitsisi harmitella kenenkään, meidän häissä toimittiin näin: Kaaso aukaisi kuoret, laittoi kaikki rahat samaan nippuun, emmekä me saaneet koskaan tietää paljon kukakin antoi. Mitä väliä sillä on?
 8. Me lähdetään 27.9. Kefaloniaan, uuteen Tesoro Blu-hotelliin Skalan kylään Olen kyllä NIIN iloinen noista uusista Finnmatkojen Blue Couples- hotelleista (k-16), ettei ole tosikaan... pidän kyllä lapsista, mutten halua niitä riehumaan hotelliin ja uima-altaalle kun ollaan HÄÄMATKALLA Onko kellään kokemuksia Kefaloniasta?
 9. Me kutsuttiin 75, ja juhliin saapui 82... kaksi kutsutuista ilmoitti, ettei pääse ja osa vieraista otti mukaan avecin vaikka kutsu oli aveciton. Mutta ei haitannut yhtään!
 10. Me heräiltiin ensimmäisenä päivänä juhlapaikalta, oltiin vuokrattu oma mökki sieltä... yhdessä kavereiden ja sukulaisten kanssa sitten siivoiltiin ja fiilisteltiin juhlia ja sit pakattiin autoon lahjat, vieraskirjat ym ja mentiin hotelliin sviittiin yöksi
 11. Ihan huippua! Itse olisin morsiamena nauranut varmaan ihan kippurassa Me laitettiin kutsuun, että "toivomme, että mahdolliset muistamiset mahtuisivat kirjekuoreen"... noh, kaveri sitten tokaisi, että on ostanut jo meille lahjan (ennen kutsua siis) niin pitää vaan keksiä joku todella iso kirjekuori sille Odotan kyllä kyseistä lahjaa innoissani! Löysätkää vähän pipoa, ei tämä elämä ole niin vakavaa
 12. Tuhannet kiitokset idylla, laitankin heti tilauksen menemään!
 13. Osaisiko kukaan neuvoa mistä löytäisin sellaisia paikkakortin pidikkeitä? tai siis muistilapun pidikkeet käy yhtä hyvin... Siis ihan tällaisia yksinkertaisia:
 14. Miunn hääblogi löytyy tuosta allekirjoituksesta, käykäähän jättämässä kommenttia!
 15. Olisiko Joensuun seudun morsiamilla tietoa "ei-ammattilaisista" valokuvaajista? Esim. opiskeleeko jonkun tuttu medianomiksi tai löytyykö tuttavapiiristä vannoutunutta harrastajaa? Meidän budjetilla ei ole varaa tilata ammattilaista kuvaamaan, ja tuntuu vähän hölmöltä "nakittaa" joku kaveri siihen hommaan kun olisi kiva, että kaikki vieraat voisivat nauttia juhlista... Tietenkin voidaan jonkinlainen korvaus maksaa kuvaajalle, mutta ammattilaisten hintoihin ei ole varaa.