Charlien

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Charlien

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Hei -kk- Missä tää kyseinen paikka on? Jos on yleisessä käytössä, niin minkä niminen?
 2. Taidetaan laittaa ihan hääparin numerot/Spostit. Ja ehdottomasti itse kutsutaan ihmiset, siksi näin.
 3. Ei kirkkoa, uskontoa, hääkaarta, sydämiä, imelää hempeilyä, pastellivärejä, morsiuslapsia, kermakakkua, ei nolausleikkejä eikä perinteisiä kaikkien kokemia leikkejä, -karkkeja, turha krääsää, ei lahjoja vieraille, kermakakkua, vieraita päättämässä mitä tapahtuu ja ketä kutsutaan, huntu, tiara.. morsiuspari esiintymässä, kiirettä..
 4. Tavaraa on jo nurkat pullollaan, astioita yms löytyy. Laitetaan jotenkin nätisti muotoiltuna tämä ja että mahdolliset muistamiset asunnon käsirahatilille, tai muulle sellaiselle. Kohde on vähän avoin vielä.
 5. Mies kauniisti polvistui ja "piti puheen". Ei sormusta ja se sopi paremmin kuin hyvin!
 6. Me päätettiin olla pitämättä kihlajaisia (kun ei oo kihlasormuksiakaan ). Sen sijaan satsataan hääpäivään paremmin ja suurin osa vieraista saa tietää asiasta kutsukortin muodossa noin 2kk ennen häitä.
 7. Jos kaikki menee niin kuin suunnitelmat tähän asti sanoo, kuvat otettaisiin mahdollisesti Mustion Linnan tietämillä. Jokatapauksessa tarkoitus on perehtyä paikkaan huolella etukäteen, testailla, kuvata koevedoksia rauhassa ja lopulta ottaa (toivottavasti!) syksyiset ja sateettomat kuvat ulkona!
 8. ^ Melkeinpä sanoisin, että jos veljesi ei kameran käyttöä hallitse, niin idea ei ehkä ole paras mahdollinen. Kannattaa miettiä, olisiko vieraissa joku joka mahdollisesti olisi kuvannut vähän enemmän? Kun ikävä totuus on se, että kamera ei tee kuvaajaa vaan ns. taiteellinen näkemys, kyky sommitella ja hahmottaa taustaa ja kuvattavia keskenään yms. Tämä sanon siis siksi, että niitä perusräpsyjä tulee olemaan varmasti muidenkin vieraiden kamerat pullollaan, mutta onko ne kivaa kateltavaa jälkikäteen, on täysin eri asia. Varsinkin kun ne kuvat ovat ainoa konkreettinen asia mitä käteen jää, krääsää ja lahjoja lukuunottamatta. T, alaa opiskellut muttei ammattilainen
 9. Onko Kroatia jo liian viileä rantaoleiluun syyskuun loppuun mennessä? Tässä mahdollista ensivuoden häämatkaa pohditaan ja Kroatia on siintänyt haaveissa muutenkin jo pitkään.