Jump to content
Naimisiin.info

pieni

Morsian
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

pieni's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Meidän pohojalaishäissä booliastian kyljessä luki: "Noukkaöljy K-18"
 2. Meillä kukkiin upposi rahaa 167 euroa. Tuohon sisältyi pisaramallinen hääkimppu, sulhasen viehe, kaksi bestmannin viehettä ja viisi rannekukkaa kaasoille. Lisäksi hankin 120 sankoruusua 50 euroa.
 3. Hei Kaizu, Jos teillä on häät elokuussa 2012, et tosiaankaan ole liian ajoissa matkalla. Siksi hieman ihmetyttääkin saamanne kommentti pitopalvelusta. Itse tein kyselyt ja varasinkin pitopalvelun hyvissä ajoin vuotta ennen hääpäivää. Kaikilla kysymilläni pitopalveluilla oli eur/hlö -määräinen hinnoittelu, eli tiesin jo hyvissä ajoin, mitä pitopalvelun osuudeksi kokonaisbudjetissa tulee, kun ensin laskimme, paljonko aiomme porukkaa häihin kutsua. Ainutkaan pitopalvelu, jonka puoleen käännyimme, ei moittinut liian aikaista ajankohtaa. Päinvastoin, pari yritystä putosi heti alussa pois, kun olivat jo buukanneet täyteen sen päivän, mitä suunnittelimme hääpäiväksemme... Mielestäni et ole lainkaan kohtuuton, jos vaadit ainakin alustavia tarjouksia jo nyt. Liekö edes kovin yhteistyöhaluinen yrittäjä, kun nuin nuivasti suhtautuu teidän elämänne tärkeimmän päivän suunnitteluun. Ja olet ihan oikeassa, ruoka on ihan niitä tärkeimpiä juttuja onnistuneiden häiden suunnittelussa.
 4. Omasta pussista menee kokonaan. Onneksi sulholla oli jemmassa sen verran, ettei tarvinnut kävellä lakki kourassa pankkiin.
 5. Daryan asetelma on KAUNIS ja nuo geelihelmet aivan ihanan väriset! Tuovat nätin lisävärin asetelmaan
 6. Bridezillan uhriksi jouduin minäkin. Tilasin sieltä servettejä omalla painatuksella, kakunkoristeen ja vielä jotain pikkusälää. Sain taistella noin 6 kk, ennen kuin sain viimeisenkin tilaamani tuotteen postissa kotiin. Kaiken lisäksi servetit olivat nuhjuisia ja halvan näköisiä, enkä aio niitä hääjuhlaani kelpuuttaa. Tilasin uudet Kissanvintistä ja sain ne sieltä vieläpä halvemmalla..
 7. Meillä on kutsussa vain häätili. Tavaralahjoja kun emme halua, ihan käytännön syistä. Enkä aio surra yhtään, loukkaantuuko joku ulkopuolinen tai pitääkö meitä ahneina. Yksinkertaisesti siksi, etten usko yhdenkään häävieraamme loukkaantuvan. Häävieraamme tulevat olemaan kaikki joko läheisiä ystäviä tai lähisukulaisia, jotka tietävät meidän tilanteemme ja päinvastoin olen muutamalta kutsutulta jo saanut palautetta, että onneksi ei tarvi lähteä metsästämään kaupoista mitään. Lily ja Tammikuu09 kirjoittivat tosi fiksusti ja olen heidän kanssaan niin samaa mieltä. Mutta sekin on totta, että niin monta on mielipidettä kuin on ajattelijaa ja suon kaikille vapauden ajatella tästä(kin) asiasta oman vakaumuksensa ja periaatteidensa mukaisesti. Mutta sen haluaisin sanoa, että älkää kukaan hävetkö laittaa vaikka vain kymppiä sinne häätilille, tai tuoda sitä vähäpätöisintä lahjaa lahjalistalta, tai sitten ilostuttaa hääparia jollain itsetehdyllä lahjalla, jos tietää hääparin sitä arvostavan. Kukin lahjokoon omien mahdollisuuksiensa arvoisella summalla. Tärkeintä mielestäni on, että lahja annetaan aidosta antamisen halusta hääpari huomioon ottaen, tai sitten jätetään kokonaan antamatta, jos sydän niin sanoo. Luottakaa omaan harkintakykyynne ja jos se hääpari jostain syystä vetää herneen nenäänsä, niin silloin lienee heidän harkintakykynsä pettänyt ja sehän ei ole teidän vika.
 8. Meidän häiden budjetti on n. 6000 + häämatka. Suurin menoerä on pitopalvelu, sen jälkeen tulee alkoholi+muut juomat ja kolmanneksi suurin menoerä on vuokrat ja ulkopuoliset esiintyjät.
 9. Meillä ei myöskään tule miehelle sormusta ja kirkossa vain minulle pujotetaan sormus. Sormusvalatkin meillä tulee olemaan ja niiden sisältö menee tuon sormuksen osalta jotenkin näin: "merkiksi siitä annan sinulle tämän sormuksen..." ja "merkiksi siitä otan sinulta tämän sormuksen"
 10. Minulla kans alennuksesta ostettu sormus ja hintaa jäi 249 eur. Sormus kelta/valkokultaa ja ilman kiviä.
 11. pieni

  Kreikka

  Rakkauden jumalattaren Afroditen saari Kypros on meidän häämatkan kohde. Olen itse ollut vain kerran lomamatkalla etelässä ja silloin Rhodoksella. Nyt annoin sulhasen valita häämatkan minun siitä mitään tietämättä. Sain vain valita, haluanko lämpöiseen vai viileämpään. Kohteen sain tietää sitten, kun matka oli jo varattu. Enkä olisi kyllä itse valinnut sen paremmin... innolla odotan jo matkaa!
 12. Minun kaasoni saivat itse valita ja olivat selvästi huojentuneita kuullessaan, etten pakota heitä seisoksimaan edessä muiden pällisteltävänä. Heillä kun ei tule olemaan mitään yhtenäistä asuakaan, ihan käytännön syistä.
×
×
 • Create New...