#Sandy#

Rouva
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About #Sandy#

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Sara83 ja kitikoo, meidän häitä vietettiin 5.3. Midgårdissa ja täytyy sanoa, että juhlat olivat onnistuneet!! Eihän se juhlapaikkana ole mitään Wanha Backbyn luokkaa, mutta me saimme Midgårdiin oikein intiimit, lämminhenkiset, biletyyppiset juhlat. Meillä oli 80 vierasta, bändi lavalla, karaokea loppuillasta ja vieraat kyllä viihtyivät. Tila oli meille sopiva, koska oli edullinen. Vuokra 550€ sekä perjantaina 2h koristeluaika, 20€ tunti. Lauantaina klo:24 jälkeen tilan vuokra on kans sen 20€ tunti. Juhlimme puoli neljään asti. Alle 700€ pärjättiin siis kaiken kaikkiaan. Meillä oli Hupli pitopalveluna ja tarjoilut toimi UPEASTI! Suosittelen Midgårdia.
 2. Hymyilin hulluna koko matkan!!! OLI MAAILMAN HIENOIN JA JÄNNITTÄVIN FIILIS!!!!!!
 3. Täällä kans tykkää omasta vihkistään ihan hulluna!!!! Erikoinen!!!
 4. Parahin Redrika!!! (sä voisit ruveta veloittamaan rahaa näistä vinkeistäsi... ) Ostin valkoisia neilikoita kotiin kokeilumielessä ja minua harmittaa, kun valkoiset neilikat eivät ole aivan puhtaan valkoisia, vaan enemmänkin kellertäviä. Onko niitä saatavilla aivan valkoisinakin? En tahtoisin ns. likasen näköistä kimppua!! Onko neilikkaa saatavilla sitten esim tummanpunaisena? Vaikeaa päättää tuo väri... Mutta pallokimpun haluan!!
 5. Meidän kutsut...Aika lailla suoraan idea saatu Sinellistä. Helpot oli tehdä ja sopivat hopea-valko-timanttiteemaani...
 6. Kiitos Redrika!!!! Aivan huippu inspiraatiokuvia!! Ja taidankin elävöittää kimppua jotenkin tuohon tapaan, kun tuossa sinun yhdessä kuvassasi, jossa oli se punainen ruusu väripisarana!!! Kiitos ja kumarrus!!
 7. Niin mahtavia kukkavinkkejä on Redrika täällä jaellut, että pakko kysäistä mitä ehdottaisit pukuuni? Teemaväreinä valk+hopea (talvihäät) ja olin itse ajatellut pyöreää "lumipallokimppua". Valkoisista neilikoista saisi kauniin, muhkean ja täyteläisen kimpun, siihen jotain timantteja sekaan...Mutta tuleeko siitä liian tylsä? Mitä jos ottaisinkin vaaleanpunaisista neilikoista? Mitä olet mieltä? Voisi tuoda hiukan väriä sitten kimpulla...?Vai voiko ottaa erivärisen kimpun kuin teemavärit....
 8. Itse olen 181cm ja painan 69kg. Kenkäni on 41-42. Löysin sopivan puvun Niinatar hääliikkeestä Helsingistä ja oli vielä alennuksessa (599€) Oikea hinta 1200€. Puku oli kokoa 38 ja sopi päälleni kun nakutettu, suoraan hyllystä!!!!! Ei tartte kaventaa, pidentää ym. Että eikun kokeilemaan pukuja. Kengät multa puuttuu, mutta koska olen noin pitkä, niin hankin balleriina-tyyppiset tossut, etten ole sulhoa pidempi.... (sulho 183cm)
 9. Jumbon kukkakauppa ainakin kallis. Kyselin pyöreää hääkimpua (ruusuista tai neilikoista) ja maksoi 150-200. Decoflower joka toimii Vantaalla, niin sama kimppu 65-70. Huh mikä hintaero... Deco Flowerilla ainakin kauniita kimppuja nettisivuilla. Kukka-Miakin harkinnassa.
 10. Kiitos Morsatar, ihania vinkkejä, varsinkin nuo tyllirusetit. Semmosta hopeana ja valkosena, ni avot Nyt vielä pitää treenata askartelutaitoja!!!
 11. Osaisiko kukaan askartelun expertti kertoa, miten voisin hyödyntää tylliä kutsuissa? Hopea ja valkoinen teemaväreinä, ja mulla tylliunelma häämekko maalishäissäni. Tahtoisin sitä tylliä iskeä joka paikkaan