Jump to content
Naimisiin.info

#Sandy#

Rouva
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by #Sandy#

  1. Sara83 ja kitikoo, meidän häitä vietettiin 5.3. Midgårdissa ja täytyy sanoa, että juhlat olivat onnistuneet!! Eihän se juhlapaikkana ole mitään Wanha Backbyn luokkaa, mutta me saimme Midgårdiin oikein intiimit, lämminhenkiset, biletyyppiset juhlat. Meillä oli 80 vierasta, bändi lavalla, karaokea loppuillasta ja vieraat kyllä viihtyivät.

    Tila oli meille sopiva, koska oli edullinen. Vuokra 550€ sekä perjantaina 2h koristeluaika, 20€ tunti. Lauantaina klo:24 jälkeen tilan vuokra on kans sen 20€ tunti. Juhlimme puoli neljään asti. :grin: Alle 700€ pärjättiin siis kaiken kaikkiaan.

    Meillä oli Hupli pitopalveluna ja tarjoilut toimi UPEASTI!

    Suosittelen Midgårdia.

  2. Mistähän voisin löytää itselleni puvun, vai onkohan minun yksinkertaisesti teetettävä se? Olen 183 cm pitkä ja hoikka (painan n.68-70 kg). Tuntuu, että kaikki käytetyt puvut ovat aivan liian pieniä. Vaatekokoni on n. 40. Tokihan sen kokoisia pukuja on myynnissä, mutta kun niitä ovat yleensä käyttäneet jotkut 165 cm pitkät morsiamet... En haluaisi, että helma ulottuisi vain puoleen sääreen! Onko täällä ketään muuta pitkää morsianta/rouvaa? Miten te ratkaisitte ongelman?

    Ja toinen, ehkä pahempi ongelmani on se, mistä ikinä löydän sopivat kengät?! Kengännumeroni on noin 41-43 ja ylipäätään minkä tahansa kenkien löytäminen on hankalaa, saati sitten kun pitäisi löytää kauniit hääkengät. En haluaisi korkeita korkoja, koska pituutta on muutenkin ihan riittävästi enkä halua olla miestäni pidempi. :girl_haha: Enkä myöskään haluaisi joutua maksamaan kengistä omaisuutta.

    Itse olen 181cm ja painan 69kg. Kenkäni on 41-42. Löysin sopivan puvun Niinatar hääliikkeestä Helsingistä ja oli vielä alennuksessa (599€) Oikea hinta 1200€. Puku oli kokoa 38 ja sopi päälleni kun nakutettu, suoraan hyllystä!!!!! Ei tartte kaventaa, pidentää ym. Että eikun kokeilemaan pukuja. Kengät multa puuttuu, mutta koska olen noin pitkä, niin hankin balleriina-tyyppiset tossut, etten ole sulhoa pidempi.... (sulho 183cm)

×
×
  • Create New...