ulleroinen

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About ulleroinen

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meillä lukee sormuksissa molemmilla: Missä ikinä oletkin, olen kanssasi Ei siis mitään nimiä, eikä päivämääriä. Kivasti, tiiviisti kirjotettu mulla, miehel sit vähän harvemmin kirjaimia. Hyvin saa selvää. Taitavat kultasepät laittavat tekstit kyl vaiks kahteen riviin ja selvää saa. Jos eivät osaa tehdä, niin ilmoittavat kyllä! Päivämäärä olis ehkä ollut ihan kiva viel, mut ei vaan yksinkertaisesti mahtunut. Ollaan molemmat tyytyväisiä kirjoitukseen. Ajateltiin kans et tiedetään kyl kenen kans ollaan naimisiin menty.
 2. Saimme ajan, jota toivoimme kello 15.00 Nyt joku viikko myöhemmin, tuntuu siltä, että hieman aikaisempi aika esim. klo 14.00 olisi ollut parempi. Päivä loppui kesken! Ihan hyvin ehti aamusta jännittään ja käymään kampaajalla ja meikattavana sekä vielä koristella viimeisiä juhlapaikalla. Valokuvaajan studiollakin pyörähdimme. Kyllä siinä oli aikaa... Nyt siis jos saisimme toisin valita valitsisimme sen 14.00 tai jopa 13.30! Vieraita toisaalta oli 120, että niitä jututettaviakin löytyi =)
 3. Meillä oli poikkihuilu esitys kirkossa. Kappaleena oli Mozartin Andantte. Pianisti säesti huilistia ja hienolta kuulosti! Kuului siis hyvin.
 4. Moikka! Mulla oli sellainen hieno pisaranmallinen kimppu, tehty ihan aidon näköisistä tummanpunaisista ja ivoryn värisistä ruusuista. Olivat siis tekokukkia, suvussa muutama tosi allerginen tapaus... Jokaisessa ruusussa oli kiinnitettyä timantti. Ostin sen jo hyvissäajoin ennen hääpäivää ja on edelleen hyvässä kuosissa. Maksoi kyllä aika paljon, mutta kannatti! Valokuvaajakin kehui laitosta upeaksi. Hinta taisi olla reilun satasen. Saa niitä tekoversioistakin upeita, eikä kukaan kärsinyt vettävuotavista silmistä saatikka saanut astmakohtausta!