Jump to content
Naimisiin.info

dizzy

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän dizzy kaikki viestit

  1. dizzy

    DJ kokemuksia

    Tässä osoite meidän käyttämäämme ohjelmatoimistoon: www.subsonic.fi , 09-3423871
  2. dizzy

    DJ kokemuksia

    Meillä oli omissa häissä dj hoitamassa tuota musiikkipuolta. Homma hoitui loistavasti, kiitos tutun levynpyörittäjän. Toiveet musiikkilinjasta esitimme jo hyvissä ajoin etukäteen tyyliin "Ensin pakolliset humpat ja sitten paljon kasari ja ysäri hittejä " dj hoiti hommansa erittäin hyvin, sillä hääjuhla venähti 2 tuntia aiottua pitemmäksi ;D Ns " oikean" dj:n kanssa homma kyllä sujuu ongelmitta.
  3. Häistä on monta iki-ihanaa muistoa. Juhlan aikana mieleenpainuvimpia hetkiä ovat mm. äidin puhe, siskon tytön lauluesitys (Sydämeni osuman sai) ystäväni säestäessä pianolla jne. Mutta ehkä kaikkein liikuttavin hetki illasta oli se, kun juhlaväkeä pyydettiin siirtymään ulos. Ajattelin, että nyt tulee se ilotulitus, mistä olimme mieheni kanssa yhdessä sopineet, mutta mikä oli pidetty häävierailta salassa. Yllätys olikin, kun mieheni alkoi laulaa mikkiin kappaletta Paljon sanomatta jää. Hetken ihmettelin, että jopas jotakin, eikö ilotulitusta olekaan vielä. Mutta ilotulitus yhdistyi lauluun niin, että aina kertosäkeen aikana taivaalle räiskyi valtavat ilotulitukset. Mieheni oli sopinut minulta salaa pyroteknikoiden kanssa tästä järjestelystä :-X Hetki oli todella liikuttava, ja ystävänikin kertoivat jälkikäteen lähes itkeneen ;D
  4. Meidän kukat maksoi yhteensä 150€. En tiedä paljonko oli minkäkin osuus, mutta hintaan sisältyi: - Mun kimppu - Morsiustytön kimppu - kaason rannekukka - kolme viehettä - heittokimppu - kukat hiuksiin - kukat kakunkoristeeksi Muistaakseni ei ollut muuta, koska anoppi teki juhlapaikan kimput ja koristeet, sekä pihalla aitassa olevat kukka-asetelmat itse. Mun kimpussa oli valkoista liljaa, valkoista freesiaa ja sitten ihan vihreetä lisänä, ja roikkuvia karhunheiniä mun pyynnöstä. Siinä oli sellainen kahva, mistä pidettiin kiinni, ja osa kukista roikkui kauniisti alaspäin. Muiden kimpuissa toistui sama teema, kuten vieheissäkin.(tosin niissä ei ollut liljoja;) Hiuskukat ja kakkuunn tulevat kukat olivat freesiaa. Minusta ei ollut yhtään liian kallis hinta, koska sain juuri mitä halusin, vaikka en tismalleen osannutkaan sanoa mitä haluan. Kerroin vain mitä EN halua, ja sitten niitä kukkia ja mitä vihreää haluan. Ja tuli kerrassan täydellinen, olisin maksanut vaikka enmmänkin.
  5. No meillä kyllä oli dj soittamassa (levymusiikkia) ja tanssilava oli täysi koko illan. Musiikkia tuli laidasta laitaan, jokaiselle jotakin. Tunnelma lavalla oli upea, ja lattialla olivat niin ystävämme kuin sukulaisetkin. En kadu pätkääkään, että valítsimme näin. Sen sijaan olin häissä joissa oli bändi, eikä juuri kukaan vaivautunut tanssimaan...
  6. dizzy

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meillä mennessä Kuula, tullessa ois haluttu Widorin Toccata, mutta se "ei kuulu ohjelmistoon" meidän kanttorilla. Nyt on tenkkapoo mikä valitaan, kun mikään marssi (mitä tiedän) ei oikein miellytä. Häävalssina Minä rakastan sua.
×
×
  • Create New...