Jump to content
Naimisiin.info

miassu

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

miassu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. white one Toscana http://www.whiteone.es/img/coleccion/2014/big/TOSCANA_A.jpg
  2. http://www.josefiina.fi/ täällä on puvut -20 %! kannattaa käydä katsomassa! Liike sijaitsee Lahdessa, itse lähin Helsingistä käymään täällä.
  3. Me varattiin juhlapaikka 1,5 vuotta aikaisemmin, meidän alkuperäinen toivepäivä oli jo mennyt joten ei enään odoteltu.
  4. Me yritetään noin 7000 € selvitä... 116 henkeä olisi vieraslistalla, joista 20 lapsia. Tehdään itse koristelut, osa ruuista ja hankitaan juomia virosta.
  5. miassu

    Kuka maksaa sormukset?

    Miekkonen oli etukäteen ostanut mulle kihlan ja kosinnan jälkeen käytiin hänelle sitten teettämässä sormus, jonka minä sitten maksoin.
  6. Olin tosi kiinnostunut Tulimäestä aikanaan, mutta saimme silloin vastaukseksi, että "emme järjestä häitä kevään aikana". Sinnikkäästi yritin vielä, koska meille olisi sopinut joku muukin ajankohta, mutta sitten saimme vastaukseksi "emme järjestä häitä ainakaan tänä vuonna". Ei meitä otettu vastaan edes tutustumaan paikkaan. Toivottavasti tilanne ja suhtautuminen on parantunut, koska paikka on tosi lupaava! Oletteko olleet jo yhteydessä sinne? Yritin saada nettisivuilta selville milloin sivut on viimeksi päivitetty, sillä ne näyttää ihan samalta kuin pari vuotta sitten. Ainakin hevostallin sivuilla mainostetaan vielä vuoden 2008 leirejä. Ei olla viel oltu yhteydessä.. Kummitätini ehdotti paikkaa koska hänen hyvä ystävänsä oli kesällä pitänyt jotkin juhlat siellä. ja ymmärsin et siellä on myös yöpymispaikkoja (osa meidän sukulaisista tulee kaukaa) niin se olis iiiso plussa. Täytyy alkaa pistämään kyselyä sinne kohta puoliin.
  7. http://www.koti.phnet.fi/tulimaki/kokoukset.html Onko kukaan viettänyt juhlia Tulimäellä? Kokemuksia otetaan mielellään vastaan!!
  8. Hiuskoriste, koska oli -50% alennuksessa ja seuraavaksi varmaan kengät
×
×
  • Create New...