Ester30

Aktiivijäsen
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

About Ester30

 • Rank
  Juniori
 1. Ei yhtään kaasoa. Olen ollut 3 kertaa itse kaasona ja haluan että kaverini voivat nauttia juhlista eikä heidän tarvitse stressata morsiammen joka mieliteon takia niinkuin minä jouduin.
 2. Minulla Forever Yours #79214, morsiusneidon puku valkoisena. Vaihtoehtoja ei ollut paljon kun häät järjestettiin 3 viikossa ja masuasukin pitää myös mahtua mukaan. Tässä kuva mallin päällä ja omani henkarissa.
 3. Eräs kaveri kysyi hääkutsun saatuaan että pakottaako sulhasen äiti meidät naimisiin?
 4. Kampaus 60€ (juhlakampaus, ei hää-) Meikki 40€ (juhlameikki, ei hää-) Ei koekampausta tai -meikkiä. Kauneuskeskus Bleis, Turku
 5. Kimppu 60€ (ruusuja, neilikoita, murattia) Vieheet 10€ (neilikka) Kukkakauppa Regina, Turku.
 6. Vihkisormus valittiin 2 viikkoa ennen häitä, maksoi 699€ (100€ alennusta) Kultajousesta, Princess -mallistosta C13728.
 7. Kihlasormukset maksoivat: Sulhon 99€, minun 379€.
 8. Mies maksaa sormukset.
 9. Olen kerran ollut todella mukavissa kahvihäissä. Tila oli kirkon viereinen seurakuntatalo. Kuplajuoma aluksi, tarjoiluna kaksi eri salaattia, voileipäkakku, pasteijoja. Juomina vettä, mehua, kahvia, teetä. Täytekakku ja muutamaa eri pikkuleipäsorttia. Ohjelmana maljannosto, pari puhetta. Morsian heitti kimpun vielä lopuksi. Lähtiessään kertoivat menevänsä erääseen ravintolaan jatkamaan juhlimista, jonne myös suurin osa kevereista suuntasi. Olivat varanneet (ilmaiseksi) baarin kabinetin jossa mm. piano. Siellä sitten joimme ja lauloimme omalla kustannuksellamme loppuillan ja lopulta pianosäestyksellä sulhanen jopa suostui häävalssiin. Hauskaa oli.
 10. Herätys, aamupala ja suihku klo 8.00 Yöpymistarvikkeet ja kirjautuminen hotelliin klo 10.30 Kampaaja ja meikki klo 11-13.30 Valokuvaus klo 14.15-15.00 Vihkiminen kirkolla klo 16.15-16.45 (kirkolla oltava 0,5h aiemmin eli klo 15.45) Hääpäivällinen klo 17.00- Meillä kaikki paikat (koti, hotelli, kampaamo, valokuvaus, kirkko, juhlapaikka) ovat 3km säteellä toisistaan.
 11. Mielestäni pukukoodin on ihan kiva juttu, vaikka itse emme sitä kutsuun laittaneetkaan.
 12. Meillä kolmen ruokalajin illallinen pöytiintarjoiltuna. Emme edes kysyneet vierailta (25henk.) allergioita tms. koska tunnemme heidät sen verran hyvin. Kaikki on vähälaktoosista ja ainoa ruoka-ongelmainen jonka otimme huomioon on vakavasti kalalle allerginen joten kalaa ei meillä tarjoilla vaikka itse siitä pitäisimmekin. Näin kaikki saavat saman annoksen eteensä. Kasvisyöjiä ei ole ja jos on asenneongelma sieniä tai poroa vastaan niin siinähän häpeää syömättömyyttään.
 13. Meillä suurin syy pienien häiden järjestämiseen on vaivan välttäminen. Emme jaksa järjestää mitään suurta. Toinen syy on sukujen epätasapaino. Sulholla 1 serkku, jos minun serkkuni kutsuttaisiin tulisi 60 henkeä kerralla. Tiedän että muutama sukulaistätini on pettynyt kun niiden elämässä ei tapahdu mitään ilman sukujuhlia, mutta siinähän nurisevat. Eräskin luuli häähuhun kuultuaan että olemme menossa vasta ensi vuonna naimisiin kun ei ollut tullut kutsua...
 14. Panostamme: 1. Ruokaan 2. Juomiin 3. Juhlapaikkaan Pihistämme mm.: Ei hääautoa, ei heittokimppua, ei kauneushoitoja ennen häitä, ei koekampausta tai -meikkiä, ei meidän maksamaa vieraiden majoitusta, ei järjestettyjä jatkoja, edulliset kukat, ei valokuvaajaa ainoastaan kuvaus studiossa...