Jump to content
Naimisiin.info

Lehmus

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Lehmus's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Häitämme vietettiin Agroksella helmikuussa 2012 ja vain hyvää sannottavaa on paikasta. Meidät vihittiin Johanneksenkirkosta, josta siirryimme juhlapaikalle. Koristelusta olimme haaveilleet niin ettäs se ehdittäisiin tekemään jo perjantaina alta pois. Suruksemme myös edellinen päivä oli varattu. Hankin kavereista koostuneen tiimin heti lauantai aamuna klo 9.00 paikalle laittamaan pöydät ja tuolit paikalleen ja hoitamaan koristelut. He ehtivät hyvin valmiiksi jo klo 12. Emme tilanneet lisä palveluina kuin baaritiskin, joka käytiin toivomaamme paikkaan valmiiksi kasaamassa. Pärjäsimme myös ilman lisävaloja ja veimme mukanamme itse oman äänentoiston. Itse juhlat sujuivat mahtavasti. Vieraita juhlissa oli noin 90. Meidät otettiin aulassa vastaan ja siellä hoidettiin myös onnittelu kättelyt. Maljat juotiin isossa salissa morsiuspari seisoi rappusille. Ruokailut ja kakku kahvit sujuivat nopeasti ilman suurempia jonotuksia, kun suunnittelimme pöytäjärjestyksen selkeäksi (8 pöytää joissa istui 12 henkeä) ja tarjoilupöydästä kaksi linjaisen. Keskelle salia jätimme tilan tanssille ja bändille. Meidän juhlissamme bändi soitti mahtavasti ja tanssilattia oli kokoajan kovassa käytössä. Ennen juhlaa mietimme esim lattian kurjaa kuntoa, mutta ei sitä juhlassa huomannut ja ne ketkä huomasivat pitivät sitä osana paikan tunnelmaa. Morsiuspari poistui paikalta puolen yön jälkeen ja juhlat jatkuivat 03 asti. Tarkoitus oli että meidän tavaramme olisi korjattu pois ja tilaamamme loppusiivous ja kalusteiden purku jäisi tilauspalveluksi. No kaverimme olivat asian hoitaneet huonosti ja siivottavaa ja kamojemme roudausta oli jäänyt myös siivoojien hoidettavaksi. Saimme hyvässä yhteistyössä vasta maanantaina haettua omat kamamme pois eikä säilytyksestä tai tavaroidemme siivoamisesta laskutettu lisää. Juhlissa oli myös riikkoontunut tuoleja, mutta niistäkään ei laskutettu. Yhteistyö sujui aina ongelmitta ja saimme kysymyksiimme vastaukset nopeasti. Kokonaisuudessaan ihana paikka juuri talvihäihin. Edes edellispäivän lumimyrsky ja hääpäivän pakkanen ja pyry eivat haitanneet juhlien tunnelmaa ja onnistumista. Suosittelen paikkaa lämpimästi. Myös kuvaajamme Miika Ylhäinen hoiti hommansa mainiosti. Suosittelen käyttämään ammattikuvaajaa jos haluaa hyvin valoittuneita kuvia. Vieraidemme kuvat ovat huomattavasti tummempia kuvaajan ottamiin verrattuan. Jos haluat tietää lisää, vastaan mielelläni kysymyksiin.
  2. Lehmus

    Menutaulu, ohjelmat jne

    Apua tarvitaan... Meille on tulossa pöytiin menut mutta mukaan olisi tarkoitus liittää myös suuntaa antava ohjelma (ilman kellonaikoja). En vain osaa muitoilla ohjelmaa. Onko kellään antaa ideoita ja apua toteutukseen?
  3. Onko kellään tuoreita kokemuksia kellojen tilaamisesta? Helpottaisi omaa hommaa kun jollakulla olisi kokemusta noista amerikan nettikaupoista. Tunttu hintaero olevan niin suuri että kannattaako suomesta edes tilata...
  4. Uusia kokemuksia kaipailen. Erityisesti kokemukset kakuista kiinnostavat? Oma kakku vielä valitsematta...
  5. Kiitos tiedoista. Täytyy ottaa yhteyttä ja pyytää että päästään koristelemaan jo edellisenä iltana. Nyt vaan odotetaan että talvi tulee
  6. Vau! Kuulostaa hienolta järjestylältä, joka tuli yllätyksenä. Paniikkihan siitä hääpäivän aamusta tulee, jos mitää ei voi tehdä etukäteen. Pitääkö vapaudesta kysellä itse vai ilmoittavatko siitä tilan varannaille automaattisesti? Onko monilla siitä kokemusta?
  7. Jätin kyseilelle yritykselle tarjouspyynnön. Vastausta on odotettu nyt jo kolme viikkoa. Kuinkahan todennäköisesti vielä vastaavat?
  8. Ihanaa kuulla hyviä kokemuksia paikasta, joka myös itseä kiinnostaa juhlapaikkana. Kaipaisin kuitenkin vastauksia kysymyksiin: Paljonko paikka tällä hetkellä maksaa? Ja mitä hinta sisältää? Mihin asti saa juhlia? Miten siivous on hoidettu? Tehdäänkö se itse vai ostetaan palveluna? Kiitos =)
×
×
  • Create New...