Jump to content
Naimisiin.info

evehoo

Aktiivijäsen
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

evehoo's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Studio Huoneen Mikko oli meillä kuvaajana. Ollaan viimeiset pari viikkoa vietetty kuvia ihastellen (oli siis vain studio- ja miljööhääkuvat, ei kokopäivää). Ihania otoksia, ja vieläpä parhaita oli ne jotka kuvaaja itse improvisoi sisätiloissa kun sade yllätti! Jälkikäteen sitä tajuaa kuinka kannatti satsata kuviin ja muistoihin. Kiitos Mikolle
 2. Nyt on Studio Huone / Mikko Kaaresmaa varattu sähköpostikeskustelujen ja puhelun jälkeen. Ainakin alkutuntuma tosi positiivinen, ja mallikuvat oli huikeita, hintakaan ei ollut niin paha kuin odotin (ei ehkä halvin mutta mielestäni alueen ammattikuvaajista tuolla laadulla positiivinen yllätys). Täytyy postitella tapaamisen jälkeen lisäkokemuksia.
 3. Mulla puku on tuottanut todellista päänvaivaa, sain tutun suunnittelemaan ja osittain jo tehtykin - kunnes löysin tällä viikolla aivan ihanan luomuksen Minne-nimisestä putiikista Turusta....aivan ihania vintage-mekkoja, noh "onneksi" tuo kyseinen yksilö ei ollut minun kokoani ettei jää liikaa harmittamaan. Mut olis voinut aikaisemmin olla hyödyllinen tuttavuus tuo liike...toivottavasti tulee jatkossa muiden häitä niin voin hyödyntää
 4. Laskeskelimme pärjäävämme 6000e budjetilla. Eniten satsaamme pukuuni, valokuvaukseen ja kunnon ruokaan - juomapuoli hoituu omasta takaa.
 5. Onko kokemuksia kuvauksen peruuntumisesta sään takia - onko kuvaajat olleet suostuvaisia kuvauksen siirtämiseen toiseen päivään (meillä kuvaus luultavasti koekampauspäivänä ennen häitä)??
 6. Heh heh, hauskaa lukea näitä varoituksesi ennen omia häitä. Ja hauskaa miten tosissaan ihmiset ottavat näitä huumorilla höystettyjä kokemuksia Sana on vapaa, lisää mokia ja kauhukokemuksia tänne!
 7. Mielestäni 1000e on ammattikuvaajalta vielä kohtuullinen palkkio jos saa kunnon kuvat. Me ajattelimme kuitenkin panostaa vain ns "virallisiin hääkuviin", koska aika pienet häät emmekä halua vierasta kuvaajaa paikalle. Muutenkin meille tärkeintä on saada ikuistettua vähän erilainen muisto meistä kahdesta tärkeimpänä päivänämme, haluamme vähän laajemman kuvauksen parissa eri miljöössä. Mutta ammattilaisen koko päivän työstä +jälkikäsittelyistä sekä valmiista kuvista en pidä hintoja mitenkään huimina, saamamme tarjoukset olivat 850-1200e.
 8. Niin ja jos jollain on kuvia / ideoita keijumaisista muttei liian "hienon hienoista" kimpuista niin laittakaa ihmeessä!!
 9. Mulle tulee kukkakimppu ja seppele oman pihan kukista (mökkihäät kesällä), pioneja ja jotain keijumaista. Tutun tuttu floristi tekee, hinta yht 80e sisältäen myös sulhaselle pikkukukan kiinnityksineen. Ideana oli lähinnä tuo luonnonläheisyys vaikka ammattilaisen apua tarvitaankin.
 10. ...ja vinkiksi vielä että elintarviketukusta saa edullisemmin jos isot määrät tarpeen, tosin valikoima on aika rajattu. Poikaystävän toiminimen Y-tunnus kelpasi ainakin meillä yrityskortista
 11. Oih, mäkin alan olla varma että haluan kunnon karkkibuffetin. Ihania kuvia & ideoita!!!
 12. Elissa: Merikarina voi olla vähän haasteellinen sisustamisen&viihtyiseyyden kannalta (häissä en kylläkään ole siellä ollut mutta muuten paikka tuttu). Samppalinna sen sijaan vaikutti tunnelmalliselta ja viihtyisältä, mutta ohjelman kannalta näkeminen voi tosiaan muodostua esteeksi. Mutta meidän juhlintaa ainakaan jokivarren meno ei häirinnyt ystäviemme häissä viime kesänä.
 13. Joku suosittelikin Studio Huonetta, onko tuoreita kokemuksia tai tietoa tekeekö keikkaa Turun ulkopuolelle? Paikka olisi n.80km päässä.
 14. Eipä oo tuo netistä tilaus tullut mieleenikään... Mutta miten ihmeessä joku saa ne pysymään puoli vuotta??! Mulla kyllä irtoilee kahdessa kuukaudessa.
 15. ...jatkoa edelliseen: ainoa ongelma kun haluaisin myös perhekuvat vanhempien kanssa, ja heitä tuskin saa tälläytymään toistamiseen. Mutta katsotaan päädytäänkö ottamaan kuvaaja myös häihin.
×
×
 • Create New...