Sunny day

Morsian
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Sunny day

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Me olimme keskustelleet kihloihin menosta ja häistä jo etukäteen. Kävimme muutamissa kultasepänliikkeissä katsomassa sormuksia. Yhtenä päivänä sattui sitten löytymään sopivat ja ostimmekin ne sitten. Mietimme hetken kaiverruksen päivää ja tulimme lopulta yhdessä siihen tulokseen, että se nimenomainen päivä on juuri hyvä päivä mennä kihloihin. Alunperin olimme tosin ajatelleen vuosipäiväämme tai aprillipäivää.. Mutta olimme sitten malttamattomia.
 2. Heippa! Suosittelisin, että itse kuvaamiseen kannattaa varata ainakin tunti. Toki valokuvaaja osaa arvioida myös vähintäänkin tarvittavan ajan. Mutta kannattaa muistaa, että mahdolliseen meikin korjailuun ja taustakuvan yms. rekvisiitan vaihtelemiseen menee aina oma aikansa. Lisäksi on hyvä ottaa huomioon, että jos päivä sattuu olemaan suosittu ja valokuvattavia on paljon ennen teitä, saattaa kuvaukseen pääseminen myöhästyä.
 3. Täydellistä olisi lähteä häämatkalle suoraan hääjuhlasta.
 4. Meillä taisi sattua muutama enemmän ja vähemmän tärkeä töppäys vuosi sitten. Kutsuista puuttuivat puh.numeroiden vierestä meidän nimemme. Eivät ne olleet tietty välttämättömät, mutta näin jälkeenpäin ajatellen olisi ollut kiva, että kutsutut olisivat saaneet valita, kummalle meistä soittavat. Nyt tuli kaikki soitot minulle, koska numeroni oli siinä ensimmäisenä. Olimme sopineet, että videokuvauksen kirkossa hoitaa mieheni veli. Hän oli kuitenkin jutellut erään toisen kanssa asiasta ja siinä oli sitten sattunut jokin väärinkäsitys, ilmeisesti molemmat kuvittelivat toisen kuvaavan, eli emme saaneet videokuvaa kirkosta ollenkaan. Se harmittaa vieläkin. Kun lähdimme kirkon ovelta kävelemään kohti hääautoamme, jonka piti odottaa siinä lähellä, huomasimme, että ei ole mitään autoa. Kuskimme oli sillä hetkellä kuvaamassa meitä ja kuulemma mietti itsekin, että missähän se auto on.. kunnes heräsi todellisuuteen; eihän se auto voi olla paikallaan, kun minä olen tässä! Meillä oli sulhasen kanssa hauskaa, kun emme tienneet, mihin olisimme kävelleet.. koko suku katsoi ja otti kuvia. Päätimme vaan jatkaa kävelyä eteenpäin.. hihitimme itseksemme, että missähän meidän kuski luuhaa.. Jälkeenpäin vierailta kyseltyäni suurinosa on sanonut, että eivät huomanneet mitään ihmeellistä. Pitopalvelun kanssa olimme sopineet, että me tuomme kahvipurut itse. Olimme toimittaneet juhlapaikalle jo edellisenä päivänä. Tässäkin oli sattunut jokin väärinkäsitys, nimittäin pitopalvelu kuvitteli, että tuomme samalla sokerin, kerman ja maidon. Emmehän tiettykään niitä tuoneet, kun puhe oli pelkästään kahvipuruista. Ja tästä olen aivan sataprosenttisen varma! Vieraat ehtivät jo mennä juhlapaikalle ja pitopalvelun väki kyseli kaasoiltani, että missähän on kermat ym. Kaasoni olivat todella ihmeissään tästä. Eihän siinä muu sitten auttanut, kun laittaa yksi ystävämme hakemaan kaupasta niitä. Näin jälkeenpäin asiaa puituani ihmettelen todella pitopalvelun käytöstä!! Miksi he eivät voineet hakea itse näitä kyseisiä tuotteita!! Olisivat sitten vaikka lisänneet laskuun! He olivat kuitenkin juhlapaikalla useita tunteja aikaisemmin. Uskomatonta! Onneksi kukaan vieraista ei tätäkään ollut huomannut. Ei taida olla soveliasta paljastaa tässä pitopalvelun nimeä. Nämä olivat loppujen lopuksi tosi pieniä mokia. Paljon pahempaa olisi voinut sattua, niin kuin useissa hääpainajaisissani ennen häitä. Hääpäivämme oli muuten mielestäni aivan täydellinen! Voisin elää sen koska tahansa uudestaan.
 5. Kulkurin valssi ;D
 6. Hei kaikki! Uteliaisuuttani kyselen, mitä hommia jaatte Bestmanille ja kaasolle? Entä onko teillä muita töitä, mitä sukulaiset / ystävät tekevät? Meillä on ensimmäinen hääpalaveri 1.6, johon olemme kutsuneet kaasot ja Bm:n seuralaisineen. Siihen mennessä olisi hyvä tehdä runko töistä, jotka pitää hoitaa. Ja muutenkin asioista, joista täytyy keskustella. Olemme ajatelleet, että: - Morsiusneito (sulhon pikkusisko) hoitaa riisien jakelun kirkolla - Kaasot hoitavat lahjapöydän, avustavat vieraat juhlapaikalle (ja omiin pöytiinsä) sekä pyytävät vierailta puumerkin vieraskirjaan ja tietty auttavat minua parhaansa mukaan - Bestman hoitaa juontamisen ja huolehtii sulhosta Olisi mukava kuulla, miten teillä muilla nämä asiat menevät? Kuka tekee ja mitä? ;D
 7. Vantaan Bygård. Plussana edullisuus, lähellä kotia, kodikas, kaikki mahtuu yhteen saliin... Miinuksena, ei järven rantaa lähellä (se olisi ollut niin kiva..) ;D Ruusunen
 8. Meillä on hääjuhla Bygårdissa. Siellä on juhlasali, johon taitaa mahtua 80 - 100 hlöä. Meille tulee ehkä n. 70 - 80 hlöä, enkä enempää sinne ahtaisi. Omistaja muistaakseni kuitenkin sanoi, että on siellä ollut isompiakin häitä. Mielestäni siellä saattaa tulla sitten ahdasta.. (?) Juhlasalin toisessa päässä on vanhanaikainen näyttämö. Pianoa ei ollut. Vessat löytyy ja narikka ja pieni eteinen. Keittiö on myöskin pienehkö. Siellä on sellainen "baarikeittiö". Hinta on suht edullinen. Avaimet saa jo perjantaina ja niiden luovutus on vasta sunnuntaina. En oikein osaa kertoa enempää. Kysele, jos jokin asia mietityttää.