Jump to content
Naimisiin.info

kesäprinsessa

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä kesäprinsessa

  • Syntymäpäivä 09/23/1988

Profile Information

  • Gender
    Female

kesäprinsessa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Isän haluan saattamaan. Sikälimikäli isän terveys antaa periks. Jos ei niin pyydän ukkia ja jos sekään ei onnistu niin kävelen yksin tai sitten sulhon kanssa.
  2. Osaako kukaan latinaa? Haluaisin kaivertaa sormukseen "Yhdessä, Ikuisesti" latinaksi, mutta en luota noihin sanakirjan kääntö sanoihin, jos ne ei vaikka olekkaan kieliopillisesti oikein.
  3. Mieheni on kotoisin täältä pääkaupunkiseudulta, minne minäkin siis miehen perässä muutin silloin kolme vuotta sitten, niin täällä Helsingissä nyt siis häitä vietetään. Omilla sukulaisillani on vähän matkaa tulla tänne ja osa ei varmaan just siksi tulekaan.
  4. Meidän julapaikalla ei ole vuokra - hintaa vaan hinta koostuu ruoista ja juomista, sekä pöytäliinat ja servetit niin about 35€/hlö (ilman juomia).
  5. Meille on arviolta tulossa vieraita 60-70 henkilöä ja budjetti on 10 000€ Sisältäen siis kaiken häämatkat yms. Ja itse siis maksamme kaiken. Isäni ja äitini on kyllä sanoneet, että osallistuuvat jotenkin maksuun, mutta en meinannut ottaa niiltä rahaa vastaan kun niilläkään sitä ei ole.
  6. Mulla on yksi kaaso, joka on vanha hyvä ystäväni ala-asteen ajalta asti! Ainut on, että meillä on välimatkaa n. 400km joten kaasoni ei osallistu mihinkään järjestelyyn ym. eli on vaan häissä paikalla ja henkisenä tukena. En siksi tiedä, että pitäisikö sille joku lahja ostaa? En myöskään valitse/osta hänelle mekkoa. Välimatkan takiakin, minulle ei luultavasti tule polttareitakaan.
×
×
  • Create New...