Jump to content
Naimisiin.info

Mia-Mari

Aktiivijäsen
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Mia-Mari's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Kaipaisin mokkapalojen kuorrutukseen sellaista reseptiä, jossa kuorrutus kovettuu niin, että mokkikset voi esim. kasata päällekkäin ilman tarttumispelkoa. Nykyisella reseptilläni kuorrutuksesta tulee muuten ihan hyvä, mutta se ei kovetu kunnolla vaan jää aika pehmeäksi ja minusta aito ja oikea kuorrutus on kovahko. Olen kokeillut lisätä hiukan tomusokerin määrää, mutta vielä en ole mielestäni onnistunut hyvin.
 2. Kimppu ja vieheet tilattiin Finnoontien Vihernurkasta ja voin todella suositella paikkaa. Hinta oli kyselykierrokseni edullisin ja palvelu mitä parhainta!
 3. Onko kukaan valinnut vihkisormuksekseen Kalevala Korun sormusta, jos kyllä, niin minkä sormuksen? Kävin katselemassa Kalevala Korun sormusvalikoimaa netissä ja kauniitahan ne olivat. Pohdinkin tässä juuri, haluanko sormukseeni ollenkaan timanttia, kun en ehkä niin "timantti-ihminen" ole. Pitää siis harkita...
 4. Vielä yksi juttu unohtui: kertokaapa hyviä meikkituotevinkkejä sekaihoiselle!
 5. Menettekö hääpäivänänne ammattilaisen meikkaamaksi vai teettekö meikin itse? Itselleni tuo kysymys ainakin aiheuttaa päänvaivaa ja sen kerran kun olen ammattilaisen meikattavana ollut, ei tulos ollut oikein itseni näköinen. Olen tottunut meikkaaja ja omasta mielestäni ainakin hallitsen hommat ja olenkin ajatellut, että tekisin häämeikkini itse. Ainoa pulma vaan on se, että saanko meikkini kestämään tarpeeksi hyvin, uskon että ammattilaisella kuitenkin on kestävyyteen oman jipponsa ja tuotteetkin ehkä laadukkaampia kuin omani. Entä valokuvaus, vaatiiko studiokuva meikiltä jotain erityistä? En haluaisi joutua hääpäivänäni toteamaan, että omatekemä meikki ei sittenkään ollut paras ratkaisu ja silloihan ei ammattilaisapua enää mistään saa... :-/Vinkkejä ja kokemuksia siis kaivataan!
×
×
 • Create New...