nonparelli

Rouva
 • Content count

  130
 • Joined

 • Last visited

About nonparelli

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

380 profile views
 1. Kiitos vinkistä pampulakorva!! Laitoinkin heti sähköpostilla tiedustelun Onniin josko sviitti olisi vielä vapaa siskoni hääpäivänä!
 2. Siskoni menee naimisiin tulevana kesänä ja olen ostamassa hääparille häälahjaksi hääyötä. Hääjuhla pidetään Porvoossa, joten nyt olisi hakusessa hääyöpaikka Porvoosta. Olisiko teillä vinkkejä? Mitään rajoituksia ei ole, vaan kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan! Paikka voi siis olla yhtä hyvin joku hieno hotelli tai tyyliin vaja . Haikon kartano on tosin pelistä pois. Itse olen katsellut Cafe Helmen yläkerrassa olevaa sviittiä ja Hotelli Porvoon Mittaa. Mutta olisi vielä kiva kuulla teidän vinkkejä ennen lopullista valintaa ja varausta. Kiitos jo etukäteen!!
 3. Nasu78! Meillähän on sama hääpäivä ja vielä sama kirkkokin! Monelta teillä on vihkiminen? Meillä on 16.00.
 4. ei ne mullekaan suostunu kertomaan. Sanoivat vaan, että niitä on vain ihan muutama, siis niitä vapaita viikonloppuja. Jos en ihan väärin muista, niin sanoivat, että alle viisi viikonloppua olis vapaana. Tästä en kyllä ole ihan 100% varma. Mutta näin siis muistelen. Mä sain sellasen käsityksen, että ne nyt jo tietää ketä sinne on tulossa näyttelyitä pitämään, mutta eivät vielä tiedä minä viikonloppuina. Eihän ne muuten vois tietää kuin monta viikonloppua on vapaana. eiks vaan..?
 5. Anniliini, Pirkanmaan musiikkiopistosta on juttua mm. täällä: http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...40889;start=3#3 Me mietittiin kanssa Haiharan kartanoa aluksi, mutta just paikan saamisen epävarmuuden takia päätettiin etsiä toinen paikka. Varsinkin kun näyttelyiltä vapaita viikonloppuja tuntui olevan niin vähän kesälle 05. Me päädyttiin lopulta Pirkanmaan musiikkiopistoon! Se on kyllä niin ihana paikka että muuta ei enää haluttaiskaan!
 6. Me kanssa! Tampereella 20.8.2005!