Jump to content
Naimisiin.info

noora.s

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

noora.s's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mua kiinnostais kanssa toi Weddingo. Eikö kellään oo viimeaikasia kokemuksia liikkeestä? Joskus kesällä näytti jollain olleen ongelmaa, että häät lähesty, mutta meileihin ei vastattu ja pukua ei näkyny. Pixien puku näytti olevan sieltä, menikö sulla kaikki hyvin heidän kanssa? Puku oli ainakin tosi nätti! Mun mielestä Weddingolla on paljon paremmat kuvat puvuista mitä vaikka Millyllä. Vaikkakin ei sitte kuvissa oliskaan heidän tekemiä pukuja. Musta on helpompi hahmottaa, ko puku on mallin päällä. Kiitos muuten Gadian vinkistä, en ollu tajunnutkaan miten paljon noista lähestyskuluista ja tullista voi tulla lisämaksuja!
  2. Hirvilammesta vielä. Meille on varattuna paikka loppukesällä 2011. Nyt oon kuitenkin ruvennut vähän epäilemään paikan kokoa. Mitä mieltä olette, jos vieraita on noin 90 henkeä, mahtuuko alakertaan bändi? Pakko vissiin joka tapauksessa laittaa porukkaa yläkertaan, ettei mee liian ahtaaksi. Meinasin, että jos porukkaa yrittäis vähän sirotella sinne yläkertaan silleen, ettei olis kovin pitkät pöydät. Ni eiköhän sieltä sitten jokainen ees vähän jotain näkis... Sillon kun käytiin kattomassa paikkaa, se oli katettu n. 50 hengen porukalle ja näytti että tilaa olis ihan hyvin. Mutta nyt oon alkanut epäilyttämään...
  3. noora.s

    Bali

    Meillä myös suunnitteilla häämatka Balille. Kohteiksi ollaan ajateltu Sanuria ja Gili Trawangania:) Mua kiinnostais myös muitten kokemukset villoista tuolla päin. Ja yleensäkin hotellien taso. Joku tuolla aiemmin kommentoi, että laatu maksaa. Oon itekkin kattonu, että hienon näköset hotellit/villat on aika hinnoissaan. Mutta onko ne sen arvosia? Kuitenkin kun häämatka on kyseessä, haluu hotelleiltakin vähän enemmän mitä ehkä muuten.
  4. Kellään kokemusta seuraavista hotelleista Krabin Ao Nang:lla: Centara Grand Beach Resort & Villas, Ao Nang Villa Resort, Vogue Resort & Spa?. Oltiin toukokuussa Krabilla ja asuttiin Centara Grand Beach Resortissa. Oli ihan tosi ihana paikka! Mekin asuttiin ekat yöt Ao Nangissa halvemmassa hotellissa ja loppuhuipentumana oltiin siellä vikat 5 yötä. Loistava palvelu, suuret ja viihtyisät huoneet, ihana allasalue omalla rannalla ja hyvää ruokaa.
×
×
  • Create New...