Jump to content
Naimisiin.info

Lilly76

Rouva
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Lilly76's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Lilly76

    Missä puku ylle?

    Suunnitelmissa on pukeutua meikin ja kampauksen jälkeen hotellihuoneessa kaason avustamana.
  2. Meillä se alkaa aamulla klo 7.30 herätyksellä. Aamupala, suihku yms tämän jälkeen. Klo 9 kampaaja ja meikki minulle ja kaasolle. Sieltä suoraan hotellille. Haetaan kukat ja takaisin hotelliin. Pukeutumaan alamme hyvissä ajoin. Sulhanen ja bm ovat menneet aikaisemmin hotellille ja TOIVOTTAVASTI ovat siellä myös. Vihkiminen klo 15.30 ja sen jälkeen kuvauksiin. Syömään tämän jälkeen ja juhlimaan.
  3. Näin myös meille. Mies itse ehdotti, että lisätään kihlaan vihkipäivä. Ei kuulemma kaipaa uutta sormusta, kun pitää nykyisestään paljon. Ja se sormus kuulemma maksoikin "niin saakelisti" Miehet....
  4. Näin viikkoa ennen häitä jännittää ihan kaikki. Eniten jännittää suvun reaktiot siihen, että emme järjestäneet suuria tai edes pieniä juhlia, vaan menemme naimisiin ihan kahdestaan kaason ja bestmanin läsnäollessa. Sanomista tulee varmasti, mutta me kestämme sen
  5. Minun kimppuuni tulee valkoisia isoja ruusuja, kallaa, eustomaa ja freesiaa. Kimppu on puolipyöreä. Toiveena siis valkoinen kimppu. Koristeeksi tulee harmaita helmiä. Kaasolle tulee samoista kukista rannekukka. Sulhaselle tulee rintaviehe helmillä ja bestmanille riisuttu versio sulhasen vieheestä. Hinta-arvio oli n. 200e.
  6. 180e maksaa minun sekä kaasoni kampaukset ja meikit. Hintaan sisältyy vielä koekampaus- ja meikki minulle. Ei siis kallista ollenkaan.
  7. Meidän maistraattihäidemme budjetti: Morsiuspuku 230e Huivi 30e Kengät 50e Hiuskoristeet 30e Kaulakoru 50e Alusvaatteet 100e Sulhasen puku sekä päällystakki 250e Kengät 40e Sormus 330e Kukat (kimppu, kaason kimppu sekä viehe x2) 200e Kampaukset ja meikit (sis. morsiamen koekampauksen ja meikin sekä kaason kampaus ja meikki) 180e Ravintolaillallinen 4:lle ? ( maksamme myös kaason ja bm:n illallisen juomineen) Hotelliyö 130e Kaason ja Bestmanin hotelliyö 100e Hääauto 0e Kuvaus 0e Halusimme tarjota kaasolle sekä bestmanille ikimuistoisen päivän ja näin kiittää myös heidän panostuksestaan meidän hääpäivämme eteen.
  8. Meillä se on ehdottomasti hyshys. Vain muutama tietää aikeistamme . Mutta tämä tyyli sopii meille.
  9. Tuikkuliini, teillä oli ihana tuo koko juttu!!!!! Kyyneleet silmissä luin ja mies jo taivasteli toimintaani Onnea teille!
×
×
  • Create New...