Jump to content
Naimisiin.info

Pearly

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Pearly's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minä en ehkä lähtisi ihan 70 hengelle tekemään ruokia itse. Meidän häihin tehtiin kaikki itse kakkuja, pikkuleipiä ja leipiä myöden. Mutta vieraita oli vain reilut 30. Hääpäivänä en itse tehnyt mitään. Suurimman osan ruuista tein kolme ihmisen avustuksella edellisenä päivänä, leivonnaiset jo aiemmin (piti tietysti valita sellaisia leivonnaisia, jotka voi pakastaa tai säilyy muuten hyvänä muutamia päiviä). Hääpäivänä sulhasen äiti teki yhden salaatin (muut salaatit pystyi tekemään jo edellisenä päivänä). Lisäksi apuna oli muutama kaveri, jotka keitti perunat ja lämmitti ruuat ja laittoi tarjolle. Aika hässäkähän heillä taisi olla kyllä. Itse juuri ajattelin sen niin, että näin sain panostettua ruokaan. Pitopalveluiden ruuat on usein aika keskinkertaista mättöä. Itse olen kova ruokaintoilija - ja etenkin kakkuintoilija. En varmasti olisi antanut hääkakun tekoa kenellekään muulle! Hääkakut on lähes aina parhaimmillaankin keskinkertaisia. Mutta kyllä ruokien tekeminen itse 70 hengelle on periaatteessa mahdollista, mutta hääpäivälle pitää kyllä palkata kunnon apujoukot. Vieraiden tehtävä tuskin kuitenkaan on hikoilla keittiössä - eikä hääparinkaan.
  2. Moikka, uskoisin, että monet laittavat vasta juuri ennen häitä, joten vielä tuskin kannattaa huolestua. Olisi varmaan teille mukavampi saada rahat hyvissä ajoin, mutta vieraat eivät varmaan ajattele sitä niin.
  3. Kiitos vastauksista! Pinkistä paplarista kysyin (ihanan näköinen paikka), mutta siellä ei ole ketään silloin töissä... Koitan vielä tuota toista ehdotusta!
  4. Moikka! Osaisitteko suositella Helsingissä kampaajaa, joka tekisi vanhan tyylisiä kampauksia?
  5. Ei näe ennen häitä, kuvaus tosin saattaa olla etukäteen ja siellä näkee. Osin varmaan perinteen takia näin, mutta toisaalta en usko, että sitä koko kolttu niin kauheasti edes kiinnostaa! Tuskinpa siltä mitään ihastuksen kyyneleitä silloin hääpäivänäkään tulee. Sille varmaan riittää, että näytän nätiltä. Ihmettelen, että on noin paljon miehiä, joita kiinnostaa hääpuvut. Itseäni varten olen puvun ostanut enkä odota, että se tai mikään muukaan mun vaate kiinnostaisi sulhoa erityisesti, eihän se mekoista mitään ymmärrä.
  6. Hei! Saako tiedustella, minkä verran maksoitte kyseisestä orkesterista?
×
×
  • Create New...