anki78

Rouva
 • Content count

  106
 • Joined

 • Last visited

About anki78

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Voihan ei, mä varasin tuolta viime viikolla kampausajan itselleni sisareni häihin. Pitäisköhän peruuttaa ja varata muualta? Suosituksia? Nyt siskon häät on vietetty. Mä en uskaltanut koettaa onneani sorellinan kokemusten jälkeen tuolla Enteressen Mansnerilla, peruin siis sen ajan ja varasin ajan Tapiolan Toporiinaan. Sain onnistuneen kauniin kampauksen joka kesti koko päivän (ei tullut oloa että kampaus lähtisi aukeneen), voin suositella paikkaa. Samaan aikaan siellä tehtiin myös muutama muukin kampaus ja nekin näyttivät todella hyviltä. Ilmapiiri oli hyvä ja kiireetön, mun kampauksen teko kesti reilut kaksi tuntia.
 2. Voihan ei, mä varasin tuolta viime viikolla kampausajan itselleni sisareni häihin. Pitäisköhän peruuttaa ja varata muualta? Suosituksia?
 3. Meidän häitä juhlittiin Kirjokivessä elokuussa 2004. Silloin paikalle ei vielä ollut A-oikeuksia, joten meillä oli omat juomat, en siis voi alkoholipuolta kommentoida. Ruoka oli meidän mielestämme hyvää ja kaikki hääpäivänä toimi hyvin, olimme tyytyväisiä. Ainoa miinus paikan emännästä oli ettei juhlia edellisenä päivänä ehtinyt juttelemaan kaason ja BM:N kanssa vaikka niin oltiin sovittu, emännällä oli niin kiirus ratsastamaan. Pikaisesti vaan näytti paikat, mihin voimme laittaa juomat ja omat koristeemme yms ja lähti, niin me sitten henkilökunnan kanssa koristeltiin ja saatiin paikka kuntoon. Hääyön yövyimme aitassa ja meille pyynnöstämme lämmitettiin se pienempi sauna hieman kaempaa päärakennuksesta. Se isompi rantasauna oli myös lämmin, mutta en tiedä kävikö vieraistamme siellä kukaan, juhlien jatkot olivat siellä.
 4. Ninni Valkealan keskustan läheltä löytyy Multamäestä Valkea Karhu niminen paikka. Kokemusta minulla ei kyllä kyseisestä paikasta ole, mutta olen nähnyt että siellä häitä järjestetään . Valkealan kunnan kotisivuilta löytyy paikan yhteystiedot http://www.valkeala.fi/?navi=2,6.
 5. Empsu, mä voin lämpimästi suositella Lehtomäen hiuspistettä . Itse olin heidän palveluun ja lopputulokseen todella tyytyväinen .
 6. Päiväretki PortoSantolle onnistuu hyvin laivahan lähtee aamulla ja palaa illalla, poikkeuksena tais olla joku viikonpäivä . Me varasimme paikanpäältä liput paria päivää ennen lähtöä (oppaat osaa neuvoa mistä liput saa varattua). Matka suuntaansa kesti muutaman tunnin ja saareen tutustumiseen jäi ihan mukavasti aikaa .
 7. Matka-ajankohtaa kannattaa kyllä harkita , tulin ihan mielenkiinnosta katsomaan onko täällä hurrikaanit miten vaikuttaneet. Me palattiin juuri Kuubasta häämatkalta ja toisen matkaviikon suunnitelmat meni uusiksi Ivanin takia . Meidät evakoitiin toiselle paikakunnalle onneksi hotelliin (ihan luksus tasoiseen), eikä minnekkään kouluun, mutta silti hieman harmittaa sillä suunnitellusta rantalomaviikosta tuli kaupunkilomaviikko .
 8. Nasulainen, kannattaa varmaan olla huhti-toukokuussa 2005 liikkeellä kirkko ja juhlapaikkavarausten kanssa . Me varattiin aikoinaan kesäkuussa 2003 ja häät elokuussa 2004, osaan juhlapaikoista oli jo varauksia silloin haluammellemme päivälle. Valkealan kirkkoon saimme haluamamme vihkiajan. Voin myös henkilökohtaisesti suositella kaikille Kirjokiven kartanoa, ainakin meidän juhlat olivat onnistuneet, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi ja palvelukin pelasi . Samoin Lehtomäen hiuspistettä loihtivat siellä aivan ihanan kampauksen ja meikin minulle ja valokuvaamo Porkkaa, joka otti onnistuneet studiokuvat meistä .
 9. Minä annoin sulholle hopeisen Kalevala Korun kaulaketjun ja vein hänet Haikkoon minihäälomalle . Sulholtani sain valko-keltakultaisen kaulakorun .
 10. Nostetaanhan tätä . Kokemuksia kaivataan edelleen .
 11. Me lähdetään syyskuun alussa häämatkalle Kuubaan yhdistelmälomalle, 6vrk Havannassa ja 6vrk Trinidadissa . Haluttiin häämatkalta muutakin kuin pelkkää rantalomaa ja tuossa yhdistyy mukavasti sekä kaupunki että rantaloma . Kuuba on maana kiinnostanut meitä molempia jo pitkään ja haluttiin lähteä Eurooppaa pidemmälle .
 12. Me varattiin tänään häämatka Kuubaan ja lähtö on 2. syyskuuta. Kertokaahan lisää kokemuksianne .
 13. Tytti onkin tuossa jo antanut hyviä vinkkejä . Me oltiin kihlajaismatkalla Madeiralla lokakuussa 2001 ja majoituttiin keskustassa olevaan hotelliin. Lidon alueella käytiin vain kerran juuri tuolla uimalassa . Kannattaa tosiaankin käydä kävelemässä levadoilla...kaupunki levadasta on vaikka hyvä aloittaa . Ruoka on hyvää, espetadaa ja espadaa kannattaa maistaa...me ihastuttiin molempiin . Ja paikalliset keitotkin olivat maistuvia. Me löydettiin ihana pieni rantaravintola, harmi vaan etten muista nimeä enää. Busseilla on helppo ja mukava matkustaa...tosin mä pelkäsin kun kuskit ajoivat kapeita teitä aika vauhdilla ;D ja köysirata Monten ja Funchalin välillä kannattaa kokea. Ja me käytiin Porto Santolla, varattiin itse liput paikan päältä (tosin matkaoppaatkin varaavat niitä). Sinne kannattaa tehdä päivän retki, jos haluaa myös kokea lomallaan hiekkarannat ja meren ja toki muutakin nähtävää siellä on Laivamatkakin oli jo kokemus, sillä muita turisteja ei juuri ollut vaan paikalliset olivat menossa viettämään sinne vapaapäivää. Ihmiset lauloivat ja soittivat, pelasivat korttia yms. Ja lämpimiä vaatteita kannattaa ottaa matkalle mukaan. Me ainakin ihastuttiin saareen niin että lähdetään sinne vielä joskus uudestaa valtelemaan levadoille ja kiertelemään saarta tarkemmin .
 14. Kiitokset tiedoista, Anni.M .
 15. Nostetaan tätäkin aihetta ;D. Meillä siis Häämatka Kuubaan suunnitelmissa, niin et 6vrk Havannassa ja 6vrk Trinidadissa. Havannasta täällä onkin jo juttua, mut onko kukaan ollut tuolla Trinidadissa? Ois kiva kuulla kokemuksia. Ollaan lähdössä, joko elo-syyskuussa tai sitten joulu-tammiskuussa. Kumpi ajakohta säiden puolesta ois parempi? Tiedän kyllä, et tuolloin syksyllä siel on sadekausi menoillaan, mut onko ne sateet kuin pahoja, vai menevätkö nopeesti ohi?