Anzkruts

Morsian
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

About Anzkruts

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 03/07/86

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Kannattaa lukea ketjua taaksepäin
 2. Kiva kun jollain on vihdoin ja viimein kokemuksia Zoolandian makasiinisalista! Kiitos Olen niitä kysellyt vähän jokaisella aiheeseen liittyvällä palstalla, ja tuntui aikaisemmin ettei kukaan ole kuullutkaan koko paikasta! Tilat on tosi kivat ja omistaja vaikutti mukavalta, kiva kuulla että ruokakin oli tuoretta ja hyvää! Kysyisin vielä pari kysymystä: Bändille oli aika pienet tilat, eikä erikseen ollenkaan ns. taukotilaa, niin missä bändi ruokaili ja lepäili settien välissä? Oliko tila tarpeeksi suuri 100 hengen häihin?
 3. Nostan taas tätä Manilla-ketjua. Kuvia tilasta juhlakunnossa ois niiiin kiva nähdä, oiskos jollain? Myöskin tilojen toimivuudesta olis kiva kuulla. Ja onko jollain tietoa vuoden 2012 hinnoista? Onkohan noussu kauheesti tän vuoden hinnoista..?
 4. Mä kuulin kanssa jotain ton alkoholilain muutoksesta, mutta ainakin mun kaveri sai viedä omiin häihinsä (jotka oli helmikuussa) omat juomat vaikka pitopalvelu tuli paikanpäältä. Että en sitten tiiä. Wanha talli kuulostaa tosi kivalta paikalta, se on jostain syystä menny multa ihan ohi, vaikka oon luullu haravoineeni suurinpiirtein kaikki turun seudun hääpaikat Tietääköhän muuten joku onnistuuko tuolla häät muunakin vuodenaikana ku kesällä?
 5. 50-60e polttareista on ihan kohtuullinen summa, mutta tohon summaan pitää mun mielestä sitten kuulua jo syömiset, kyydit ja jotain kivaa tekemistä koko porukalle (esim. ollaan oltu koko porukalla sumopainimassa, tankotanssimassa,jne.) Mä oon järkkäämässä polttareita jotka maksaa 55e, ja tohon summaan sisältyy kaikki muu paitsi omat alkoholijuomat. Tähän mennessä kukaan ei oo ainakaan vielä valittanu mitään summasta
 6. - Tilavuokra (v. 2011) on 630 euroa+ valvoja 25e/h ennen klo 24 a sen jälkeen 60 e/h Tämmösen vastauksen sain kun viimevuoden puolella kyselin hintoja. Taitaa vaan olla kaikki tän vuoden viikonloput jo varattuja, ja vuoden 2012 hintoja en oo vielä kyselly. Mullekin kelpais kuvat =)
 7. Joo joku muukin ehdotti sitä kappelinrantaa ja vaikuttaa TOSI ihanalta paikalta, mut toi 1400e on aivan liian paljon meidän budjettiin.. Ei pysty maksaa pelkästä paikasta noin paljoa :/ sanotaan, et joku 600-800e on aika max mihin pystyy venymään.. harmi!
 8. Okei,kiitos näistä tiedoista =) paljonkohan sinne alakertaan mahtuu porukkaa pelkästään? Jos saisi tilan toimimaan niin, ettei yläkertaa tarvitsisi käyttää. Ei olis kiva päätös häille, jos joku tulis portaat kuperkeikkaa alas :/ Tai sitten ylös vaan miesvieraita Miten näissä häissä missä olitte oli järjestetty tanssiminen? Oliko bändi Dana-salissa?
 9. Laitoin tonne Kavalton tilalle sähköpostia ja sain vastauksen nopeasti. Meille siis tulossa n.90 hengen talvihäät, ni sillä porukalla ei mahduta Tuurunlinnaan (kun halutaan siis bändi ja tanssitilaa myös). Kesällä eri kun terassilla tilaa. Eli siis hääpaikan etsintä jatkuu... Talvihäät tuo oman haasteensa paikan etsinnälle! Törmäsin tollaseen ku Juvan kartano Tarvasjoella. Kellään kokemuksia? Ja edelleen otetaan tietoa vastaan Liedon Makasiinisalista, Kakskerran seuraintalosta (kellään kuvia?), ja kaikista muistakin hääpaikoista Mä olin lauantaina häissä Taattisten tilalla Merimaskussa, ja oli tosi kiva paikka! Tunnelmallinen vanha maalaistyylinen rakennus, täynnä lyhtyjä ja koirat ja kissat juoksenteli vapaina pihalla Ruoka oli hyvää ja sinne saa viedä omat juomat.
 10. Tästä piti vielä kysyä, kun mulle on Kavalton tilalla tuttu paikka vaan se Navetan vintti. Eli millanen tila toi Tuurunlinna on? Onko siellä yks iso yhtenäinen tila ja mahtuuko bändi samaan tilaan? Kuinka isot häät teille tulee? Netissä oli aika huonosti kuvia.. Kiitti =)
 11. Hei ja niin, muakin kiinnostais myös tuo Kakskerran seuraintalo. Periaatteessa oon ollu aina seuraintaloja vastaan (siis meidän häille), mutta oon kuullu, että toi ei oo välttämättä ihan sieltä perinteisimmästä päästä? Kokemuksia?
 12. Onko kellään parempaa tietoa tosta Kankaisten kartanosta? Siis lähinnä hinta, saako viedä omat juomat, jne.? Ja kaipailisin kokemuksia myös Makasiinisalista (Lieto, Zoolandia)? Onko kokemuksia häistä siellä? Kappeliranta vaikuttaa aivan ihanalta paikalta, mutta en tiedä onko meillä varaa siihen.. (Luultavasti ei..) Tosi kallis!!
 13. Nostampa vähän tätä Manilla-ketjua! Olisi kiva kuulla lisää kokemuksia, ja nähdä kuvia tilasta pöytien kanssa! Mielenkiinnolla odotellen..
 14. Nostampa vähän tätä Manilla-ketjua! Olisi kiva kuulla lisää kokemuksia, ja nähdä kuvia tilasta pöytien kanssa! Mielenkiinnolla odotellen..