Anzkruts

Morsian
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Anzkruts

 1. Heippa! Olen käynyt nyt muutamaan otteeseen katsomassa Liedon Zoolandian (kyllä, se eläintarha ) Makasiinisalia ja paikka vaikuttaa aikast sopivalta meidän häihin! En tiedä kuitenkaan ketään, ketä olisi siellä häät pitänyt, enkä ole kuullut mitään kyseisestä paikasta ennen kun sen netistä bongasin. Haluaisinkin siis tietää jos jollakin olisi mitä tahansa kokemusta ks. paikasta!! Risut ja ruusut ja kaikki tieto tervetullutta =) Lähinnä kiinnostaisi millaista pitopalvelun ruoka oli (pitopalvelu tulee paikan päältä) ja miten käytännön järjestelyt, ym. toimivat! Kiitos vastauksista jo etukäteen! =)
 2. Kannattaa lukea ketjua taaksepäin
 3. Kiva kun jollain on vihdoin ja viimein kokemuksia Zoolandian makasiinisalista! Kiitos Olen niitä kysellyt vähän jokaisella aiheeseen liittyvällä palstalla, ja tuntui aikaisemmin ettei kukaan ole kuullutkaan koko paikasta! Tilat on tosi kivat ja omistaja vaikutti mukavalta, kiva kuulla että ruokakin oli tuoretta ja hyvää! Kysyisin vielä pari kysymystä: Bändille oli aika pienet tilat, eikä erikseen ollenkaan ns. taukotilaa, niin missä bändi ruokaili ja lepäili settien välissä? Oliko tila tarpeeksi suuri 100 hengen häihin?
 4. Nostan taas tätä Manilla-ketjua. Kuvia tilasta juhlakunnossa ois niiiin kiva nähdä, oiskos jollain? Myöskin tilojen toimivuudesta olis kiva kuulla. Ja onko jollain tietoa vuoden 2012 hinnoista? Onkohan noussu kauheesti tän vuoden hinnoista..?
 5. Mä kuulin kanssa jotain ton alkoholilain muutoksesta, mutta ainakin mun kaveri sai viedä omiin häihinsä (jotka oli helmikuussa) omat juomat vaikka pitopalvelu tuli paikanpäältä. Että en sitten tiiä. Wanha talli kuulostaa tosi kivalta paikalta, se on jostain syystä menny multa ihan ohi, vaikka oon luullu haravoineeni suurinpiirtein kaikki turun seudun hääpaikat Tietääköhän muuten joku onnistuuko tuolla häät muunakin vuodenaikana ku kesällä?
 6. 50-60e polttareista on ihan kohtuullinen summa, mutta tohon summaan pitää mun mielestä sitten kuulua jo syömiset, kyydit ja jotain kivaa tekemistä koko porukalle (esim. ollaan oltu koko porukalla sumopainimassa, tankotanssimassa,jne.) Mä oon järkkäämässä polttareita jotka maksaa 55e, ja tohon summaan sisältyy kaikki muu paitsi omat alkoholijuomat. Tähän mennessä kukaan ei oo ainakaan vielä valittanu mitään summasta
 7. - Tilavuokra (v. 2011) on 630 euroa+ valvoja 25e/h ennen klo 24 a sen jälkeen 60 e/h Tämmösen vastauksen sain kun viimevuoden puolella kyselin hintoja. Taitaa vaan olla kaikki tän vuoden viikonloput jo varattuja, ja vuoden 2012 hintoja en oo vielä kyselly. Mullekin kelpais kuvat =)
 8. Joo joku muukin ehdotti sitä kappelinrantaa ja vaikuttaa TOSI ihanalta paikalta, mut toi 1400e on aivan liian paljon meidän budjettiin.. Ei pysty maksaa pelkästä paikasta noin paljoa :/ sanotaan, et joku 600-800e on aika max mihin pystyy venymään.. harmi!
 9. Okei,kiitos näistä tiedoista =) paljonkohan sinne alakertaan mahtuu porukkaa pelkästään? Jos saisi tilan toimimaan niin, ettei yläkertaa tarvitsisi käyttää. Ei olis kiva päätös häille, jos joku tulis portaat kuperkeikkaa alas :/ Tai sitten ylös vaan miesvieraita Miten näissä häissä missä olitte oli järjestetty tanssiminen? Oliko bändi Dana-salissa?
 10. Laitoin tonne Kavalton tilalle sähköpostia ja sain vastauksen nopeasti. Meille siis tulossa n.90 hengen talvihäät, ni sillä porukalla ei mahduta Tuurunlinnaan (kun halutaan siis bändi ja tanssitilaa myös). Kesällä eri kun terassilla tilaa. Eli siis hääpaikan etsintä jatkuu... Talvihäät tuo oman haasteensa paikan etsinnälle! Törmäsin tollaseen ku Juvan kartano Tarvasjoella. Kellään kokemuksia? Ja edelleen otetaan tietoa vastaan Liedon Makasiinisalista, Kakskerran seuraintalosta (kellään kuvia?), ja kaikista muistakin hääpaikoista Mä olin lauantaina häissä Taattisten tilalla Merimaskussa, ja oli tosi kiva paikka! Tunnelmallinen vanha maalaistyylinen rakennus, täynnä lyhtyjä ja koirat ja kissat juoksenteli vapaina pihalla Ruoka oli hyvää ja sinne saa viedä omat juomat.
 11. Tästä piti vielä kysyä, kun mulle on Kavalton tilalla tuttu paikka vaan se Navetan vintti. Eli millanen tila toi Tuurunlinna on? Onko siellä yks iso yhtenäinen tila ja mahtuuko bändi samaan tilaan? Kuinka isot häät teille tulee? Netissä oli aika huonosti kuvia.. Kiitti =)
 12. Hei ja niin, muakin kiinnostais myös tuo Kakskerran seuraintalo. Periaatteessa oon ollu aina seuraintaloja vastaan (siis meidän häille), mutta oon kuullu, että toi ei oo välttämättä ihan sieltä perinteisimmästä päästä? Kokemuksia?
 13. Onko kellään parempaa tietoa tosta Kankaisten kartanosta? Siis lähinnä hinta, saako viedä omat juomat, jne.? Ja kaipailisin kokemuksia myös Makasiinisalista (Lieto, Zoolandia)? Onko kokemuksia häistä siellä? Kappeliranta vaikuttaa aivan ihanalta paikalta, mutta en tiedä onko meillä varaa siihen.. (Luultavasti ei..) Tosi kallis!!
 14. Nostampa vähän tätä Manilla-ketjua! Olisi kiva kuulla lisää kokemuksia, ja nähdä kuvia tilasta pöytien kanssa! Mielenkiinnolla odotellen..
 15. Nostampa vähän tätä Manilla-ketjua! Olisi kiva kuulla lisää kokemuksia, ja nähdä kuvia tilasta pöytien kanssa! Mielenkiinnolla odotellen..
 16. Mä oon saanu kutsun ilman miestä häihin, ja seki on saan kutsuja ilman mua. Ei kuule tunnu missää. Ei se, et jos mua ei jonnekki miehen kylkiäisenä kutsuta tarkota etteikö musta pidettäis tms. Ja vähemmän mä olisin niissä bileissä viihtyny, jossa mies tuntee vaikka ketä, ja mä en ketää. Tän jaarittelun pointti on, et turha yleistää, joistaki sellanen tuntuu pahalta, toisista ei, eikä ne oo oikeessa joista tuntuu pahalta, eikä nekää joista ei tunnu. Sama täällä! Tuleva sulhoni on kutsuttu (ja ollutkin) 2 kertaa Taekwondo -kaverinsa häissä, eikä minua ole kutsuttu. Tästä en ole loukkaantunut yhtään!! Tiedän että tolla pienellä n. 6 hengen tkd-porukalla on ollut tapana kutsua aina toisensa ilman aveceja (vaikka olisi avovaimo tai vaimo), eikä siitä sovi mun mielestä loukkaantua! Me aiotaan myös tulevissa häissämme kutsua tää saman porukka ilman aveceja, vaikka kaikki heistä on naimisissa
 17. Piti alkaa oikeen laskemaan ja oon ollu 6 kertaa häissä. Ens vuodelle tulossa ainakin kahdet häät (joista toisissa oon kaasona) ja toivottavasti saadaan oma hääpäiväkin sovittua ens vuoden puolelle kavereista vasta 2 menny naimisiin, mut veikkaan et tästä tää suma alkaa
 18. Meilläkään tarkkaa hääpäivää ei ole vielä sovittu, mutta hirveesti kiehtois joulukuu!! Joulukuun alku tarkemmin ottaen. Tiiän että on pikkujoulukausi ja joulukiireitä, ym. mut joulukuussa on vaan nii omanlainen tunnelma, et sillon ois ihana pitää häät <3 ajattelin lähinnä et jos jollain on esim. työpaikan pikkujoulut samana päivänä ku meijän häät ja menee ennemmin sinne pikkujouluilemaan, ni menköön Mutta jos pitäis päättää marras/helmikuun välillä niin valitsisin varmaankin hmmm... marraskuun.
 19. Me ei ajateltu kutsua pariskuntaa, jonka häissä itse olimme kesällä 2009. Sulhanen oli poikaystäväni vanha lukiokaveri, jonka kanssa ei ollu ollut armeijan jälkeen paljoakaan tekemisissä. Oltiinkin vähän ihemissämme kun saatiin kutsu häihin! Koska tosiaan emme ole kertaakaan heitä nähneet (tai pitäneet yhteyttä) näiden häiden jälkeen heihin, niin emme ajatelleet kutsua heitä meidän ensi vuoden häihin. En usko että loukkaantuvat... Mulla sitten taas ongelma opiskelukavereista. Opiskelimme neljä vuotta samaa alaa ja olimme hyvinkin tiiviisti tekemisissä. Valmistumisen jälkeenkin olemme pyrkineet näkemään muutamaan otteeseen ja aina näillä tapaamiskerroilla on ollut kyllä mukavaa. Muuten emme kuitenkaan hirveästi yhteyttä pidä. Joten pitäiskö meijän nyt kutsua nämä mun 6 opiskelukaveria häihin vai ei? Yksi näistä kyselikin jo viime tapaamiskerralla että kai me sitten päästään sun häihin, ku tuli jotain puhetta näistä meijän häistä. Mä sitte jotenki kiertelin ja kaartelin, etten vielä tiedä minkä kokoset häät meille tulee.. Nyt on kyse lähinnä siitä, etten tiiä mahtuuko ne meijän hääpaikkaan! Tiukkaa tekee... apuja kaivataan, kiitos!
 20. Huh, onpa Annalle tulossa isot häät! Meillä suunnittelut vielä ihan alkutekijöissä, mutta olen miettinyt että seuraavista tullaan säästämään: - vihkiminen juhlapaikalla, eli ei tarvitse miettiä hääautoa, siirtymisiä, ym. - ajattelin askarrella itse kutsut, menut, ym. jutut - en halua varsinaista hääpukua, vaan enemmän iltapukutyyppisen, joten puvun hintakin jää paljon edullisemmaksi - emme hommaa kyytiä hääpaikalle (joka on naapuripaikkakunta), vaan vieraat saavat itse sumplia kimppakyytejä, jne. - vuokraamme tilan, jossa saa juhlia niin pitkään kun haluaa, niin ei tarvitse miettiä jatkopaikkaa - en halua kukkia koristeeksi, meille tulee luultavasti talvihäät, niin koristeeksi riittää yksinkertaisesti havut, kynttilät ja lyhdyt, jne. - sulhaselle kelpaa luultavasti tämänhetkinen (suht uusi) tumma puku, johon ostamme vain uuden paidan + kravaatin - alkoholijuomat haemme tietty tuolta vironmaalta Mistä en missään nimessä halua tinkiä: - ruoka - bändi - kampaus + meikki - valokuvaaja - alkoholin riittävyys (haluan, että sitä on niin paljon, ettei ole pelkoa siitä, että loppuu kesken ) Näillä mennään, ja toivotaan että on varaa järjestää kivat häät
 21. Edelleen tietoa Makasiinisalista otetaan vastaan
 22. Mulla 4 kaasoa, mutta meillä niin päin että sulho ei halua ollenkaan bestmania! Koomista on kun mulle tosiaan ne 4 eikä sulholla yhtään, mut näillä mennään kai sen veli voi sitten ilman bestmanin titteliäkin ne polttarit järjestää ja sormukset ojentaa..
 23. Mulla on jopa 4 kaasoa! Kaikki kaasot on meidän isosta tyttöporukasta, joka on pitäny yhtä yläasteelta asti, eli 11 vuotta. Yksi kaasoistani on vanhin kaverini, päiväkoti-ajoilta asti. Mulla oli lähinnä vaikeus siinä, että meillä tosiaan on niin iso (ja rakas) kaveriporukka, että miten pystyy päättämään ne kaasot (kun oisin voinu ottaa kaikki! Mutta kyllä noi 4 sitten valikoitu aika itsestään selvästi