Jump to content
Naimisiin.info

Sansane

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Sansane's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ihan vaan suuntaa antamaan meidän viime kesän häiden kukkien hinnat: Pöytiin tulleet "veneasetelmat" 20€ kpl (mm. miniruusuja, murattia, freesiaa) Morsiuskimppu 100€ (mm. ruusuja, freesiaa, orkideoja) Heittokimppu 20€ (mm. ruusuja ja freesiaa) Vieheet 10€ kpl (orkideat+lehtiä)
  2. Minäkin olisin kiinnostunut kuulemaan missä (ulkona) muut parit ovat hääkuvia Tampereella ottaneet? Itse otimme kihlajaiskuvamme pyynikin näkötornissa, hienoja tuli
  3. Meille tulee luultavasti seuraavat mietteet hääkarkkeihin Pikku Myy meni istumaan Nuuskamuikkusen viereen pikkusillan kaiteelle, pisti silmät kiinni ja hihkaisi: "Minä tiedän! Mennään naimisiin!" Nuuskamuikkunen tipahti kaiteelta veteen. ”Kaksi karamellia lasketaan kai yhdeksi, jos ne ovat takertuneet toisiinsa?” - Pikku Myy ”Jos pidät minusta lupaat poimia minulle kaikki tuikkivat tähdet tummalta taivaankannelta. Jos pidät minusta oikein paljon, lupaat noutaa minulle hopeisen kuun taivaalta. Mutta jos rakastat minua et tee turhia lupauksia.” - Nyyti ”Sen takia sinä olit tänään aamulla kuin kissa pistoksissa. Sinä olet saavuttanut uuden virstanpylvään elämässäsi.” - Muumipappa - Et kai sinä vain unohda suojella minua? - En toki, en ainakaan niin kauan kun sinä muistutat minua siitä. - Niiskuneiti ja Muumipeikko ”Jos minä löytäisin jostain tarpeeksi pienen poikaystävän, minäkin olisin kevytmielinen.” - Pikku Myy "Nyt mikään ei ole kiellettyä!" - Nuuskamuikkunen "Nyt on tosi edessä!" - Pikku Myy "Se on psykosomaattista. Yläpää ei tunne pelkoa mutta jalat tutisevat." - Nipsu Maailma on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan. - Muumipappa ”Totta se vain on, he ihastuivat toisiinsa ensi silmäyksellä ja ovat vaihtaneet nappeja ja juosseet ympäriinsä ja olleet yhtä mittaa hupsuja. Ja nyt he ovat sähköttäneet tädilleen ja kutsuneet kaikki häihin.” ”Voi rakkaat, rakkaat lapset, huudahti Mymmeli... Onnittelen! Voi miten pikku Sosuli on suloinen! Onnitelkaa heitä, lapset, he ovat menneet naimisiin! Aivan hassua, sanoi pikku Myy"
×
×
  • Create New...