Rezi

Rouva
 • Content count

  124
 • Joined

 • Last visited

About Rezi

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Onko kellään hyviä ideoita juhlapaikaksi pienelle porukalle (<10hlöä)? Olisiko tietoa missä ravintoloissa Turussa olisi parhaat kabinetit (ja paras ruoka tietysti myös )
 2. Kiitos Vieras_Vieras_*! Nettisivuilla tosiaan lukee että Annette on paikalla tiistaisin, mutta nimenomaan Tehtaankadulla (ei Unioninkadulla), ja valitettavasti ei tällä viikolla.
 3. Taas naikkareiden apu kultaakin arvokkaampaa Koruasioilla liikenteessä, ja katselin Annette Tillanderin nettisivuja. Huomasin että hän on avannut "pienen myymälän" (suora quote nettisivuilta) Unioninkatu 15:ssa. Onko kukaan käynyt tuolla Unioninkadun myymälässä, ja osaisi kommentoida mitä sormuksia siellä on näytteillä? Tai miten laaja valikoima, esmes. vrt Tehtaankadun toimipiste. Annettenhan tavoittaa kyllä ajanvarauksella Tehtaankadulta, mutta ulkopaikkakuntalaisena olisi niin paljon helpompaa vain piipahtaa tuolla pienessä myymälässä, tsekata muutama vakiosormusmalli suoraan sieltä ja sitten vasta tarvittaessa häiritä Annettea ajanvarauksella.. Nopeat kommentit tervetulleita, koska tämä ratkaisee pitkälti ollaanko loppuviikosta menossa Helsinkiin vaiko eikö
 4. Koska tästä viestiketjusta oli niin paljon iloa matkaa suunnitellessa, ehkäpä minäkin voisin jakaa hiukan meidän kokemuksistamme Olimme juuri toukokuun lopussa kaksi viikkoa Malediiveilla (ei häämatkalla vaan muuten vaan), Kuramathilla, Finnmatkojen kautta. Vesitasolennot n. 15min Malelta, ja saari aivan uskomatonta autuutta - toisella puolella 2km hienointa hiekkarantaa, toisella puolella 2km riuttaa upeine koralleineen ja kaloineen. Uskomattoman hyvät ruoat kolme kertaa päivässä teemoittain vaihtelevasta seisovasta pöydästä, ja basic all inclusiveen kuuluvat juomat kaikissa saaren baareissa..aivan uskomattoman kattavasta drinkkilistasta. Meillä oli Finnmatkojen edullisin majoitustyyppi, eli huone puutarhanäkymällä (tms), ja saimme kohteessa Beach Villan. Majoitus vastasi kaikkia odotuksia ja enemmänkin; oma bungalow todella lähellä rantaa, pylvässänky, ulkoilmakylpyhuone, minibaari täynnä ilmaisia kylmiä alkoholittomia juomia ja satelliitti-TV. Toinen viikko majoituttiin muutaman kommervenkin kautta Jacuzzillisessa Beach Villassa, joka oli kokemuksena aika huikea isoinen aidattuine takapihoineen. Tästä kohteesta minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa - kaikki lukemani positiiviset arvioit Tripadvisorista pitivät paikkansa. Kohde tarjosi positiivista helppoutta ja rauhallisuutta, ja siisteys ja laatu olivat koko ajan todella kohdallaan - neljä tähteä lunastivat lupauksensa. Rannan helppous ja korallien läheisyys toivat uskomattomia kokemuksia myös varoivaiselle snorklaajalle (=minulle) - kalojen näkemistä varten ei käytännössä tarvinnut nähdä vaivaa. Hotellin loppulaskumme kahden viikon ajalta oli vajaa 30 eur (sisältäen matkamuistokartan atolleista, muutaman päivän snorklausliivivuokran ja postikortit&merkit), joten all inclusivella todellakin pääsi pitkälle. Rahaa ei olisi käytännössä tarvittu ollenkaan mukaan. Lennot Finnmatkat suorittaa Frankfurtin kautta Gondorilla, joka oli lentoyhtiönä vailla vertaa. Hiukan etukäteen mietittiin, että onkohan jalkatila ihan minimiin kutistettu jne, mutta oikeastaan tilaa oli enemmän kuin Finskin longhaul-lennoilla konsanaan. Jos lennolla haluaa katsella elokuvia, kannattaa varata paikat keskirivistä, koska reunoilla ei ole laisikaan näyttöjä. Paikkojen varaus tosi maksaa erikseen, josta pienoinen miinus. Jos jotakuta jää kiinnostamaan Kuramathi, suosittelen tsekkaamaan myös brittiläisen matkatoimisto Kuonin. Kuoni tarjoaa matkoja Kuramathille Lontoosta lentäen. Hinnat vieläkin edullisemmat kuin Finnmatkoilla, ja jos oma sompailu Britteihin ei haittaa, helposti saattaa säästää joitakin satoja euroja - ehkä enemmänkin. Selvitettiin että Kuoni myy matkoja myös Suomessa asuville, mutta lopulta päädyttiin ajankohdan ja jatkolentojen helppuden vuoksi Finnmatkoille.
 5. Onko kellään Kristian Saarikorvelta tilattua sormusta? Oletteko olleet tyytyväisiä? Millainen oli tilausprosessi, entä valmiin korun käsityön jälki?
 6. 18K + 18K. Eikä mitään sormusten keskinäisestä hankaamisesti johtuvia kulumisen merkkejä, vaikka sormukset olleet käytössä jo useamman vuoden.
 7. Jostakin olen lukenut, että tiuhan rodinoinnin tarve voi olla ihon kemiastakin kiinni, eikä välttämättä itse korusta. Eli joillakin ihosta erittyvät aineet (rasva, hiki yms ilmeisesti) kuluttavat rodinointia enemmän kuin muilla.
 8. jrc - Vuodenvaihteessa? Meneekö teettämisessä puoli vuotta?
 9. Tässä sormuksessa kivi ei muuten ole Markiisihiontainen... kun kuvaa katsoo lähemmin, kyseessä on yksi pisaran muotoinen kivi, ja sitten yksi pieni pyöreä briljanttihiontainen timantti yhdessä. Muistan lukeneeni sormuksen tarinan Pricescopelta joskus aikanaan Joka tapauksessa aika hauska sormusmalli!
 10. Hmm.. eikös olekin surkeaa vielä surffailla täällä lueskelemassa foorumeita, vaikka häät olivat jo kuukausi sitten? ;D Minulla ei ole kokemusta kuin talvipuutarhan cd-soittimesta. Se ei ollut kovin ihmeellinen, mutta kelpasi kyllä. Ongelmia aiheuttivat lähinnä meidän levyt, joissa äänitaso vaihteli kovasti. Hiljaiset kohdat eivät kuuluneet lainkaan ja voimakkaat kohdat vaativat volyymin alentamista. Oma vika silti Muista Ninis sitten hermoilultasi syödä juhlissanne.. ruoka on nimittäin kokemukseni perusteella taivaallista. -Rezi
 11. Hipsis hapsis! Ajattelin tulla jakamaan kokemuksia lauantaisista häistäni. Ruoka oli loistavaa! Kaikki oli juuri niinkuin pitääkin, ja tuoreista raaka-aineista valmistettua. Kylmä oli kylmää ja lämmin lämmintä. Erikoisruokavaliot oli huomioitu hienosti tyylikkäin erillisannoksin. Alku- ja pääruokaa varten oli varattuna omat aterimet ja lautaset(!). Mikään ruokalaji ei tietääkseni loppunut kesken. Palvelu pelasi kuin sveitsiläinen kello! Tarjoilijat olivat koko ajan tilanteen tasalla ja hymyilivät auliisti. Yhdessä hyvän ruoan kanssa hieno palvelu teki tilaisuudesta mahtavan. Atmosfääristä minun ei mitään varmaan tarvitsekaan kertoa, koska kaikki olette varmaan piipahtaneet paikalla. Samaan aikaan olleet muutama muu pienempi tilaisuus eivät haitanneet meidän juhliamme talvipuutarhassa. Toki muita vieraita näki matkalla vessaan, mutta se ei haitannut lainkaan. Meillä ei ollut elävää musiikkia, mutta cd:t ajoivat asian hyvin. Toisinaan musiikki oli jopa hiukan tiellä, kun mekkalaa oli muutenkin vieraiden jutellessa. Hyvä veto oli tarjota pari kierrosta viiniä vieraille. Tunnelma keveni hiukan ja juttu alkoi luistamaan. Alkumaljojen kuohuviini oli erinomaista, vaikka emme vaikuttaneetkaan sen valintaan etukäteen. Baarissa oli kattava valikoima erilaisia konjakkeja ja muita alkoholijuomia, myös hiukan vaativamman vieraan makuun. Varsinkin loppuillasta vieraat kävivät usein baarin puolella "virkistäytymässä". Kaiken kaikkiaan kaikki meni loistavasti. Häistä tuli meidän näköiset ja vieraat ainakin kehuivat viihtyneensä. Täydet pisteet palatsille! ;D -Rezi
 12. Onkohan siellä jo suihkulähde toiminnassa? Tammer-hotellin suihkari näytti ainakin jo suihkivan vettä.
 13. Sellainen 50snt/hlö.
 14. Ei hajua. Veikkaisin, ettei sisällä ole erikseen tiloja tupakoiville. Terassilla varmaa saa polttaa. Ehkä. Pitääkin ottaa selvää.