Jump to content
Naimisiin.info

Lenttu

Aktiivijäsen
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Profile Information

  • Paikkakunta
    Tampere

Lenttu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mulla oli laahus ja päätin jo hyvissä ajoin, että muuten ei ole väliä, kunhan kirkkoon asti säilyy puhtaana. Sen jälkeen nautin päivästä enkä välittänyt, vaikka laahus laahasi maassa ja likaantui. Hyvin sen kanssa pärjäsi, vaikka tanssilattialla tahtoi vähän jäädä vieraiden jalkoihin. Minulla oli takana lenkki, johon laahuksen sai kiinni mutta ei se siinä pysynyt joten nostelin sitten tarpeen mukaan rannelenkistä laahusta ylös tanssiessa. Muuten nautin ihanasta puvusta, laahus oli ihana! Tosi likaiseksi se sitten tuli mutta aika hyvin lähti pesulassa, ei kylläkään täysin puhtaaksi.
  2. Ei kaduta pätkääkään! Minusta uusi nimi on hyvä, vaikkei mikään kaunotar olekaan. Paljon harvinaisempi ainakin kuin entinen. Kaksoisnimeä en missään nimessä halunnut, mielestäni se olisi ollut hankala. Näin on hyvä
  3. Olimme häämatkassa Thaimaassa ja mies teetti siellä frakin, hinnaksi tuli n.200€ (housut, takki, paita + liivi). Heillä ei ollut aiempaa kokemusta frakin teosta mutta hyvä siitä tuli! Kannattaa kyllä hieman katsoa, mihin räätälille menee, valinnanvaraa on todella paljon. Itse teetin Thai-silkistä kaksioisaisen iltapuvun+jakkupuvun samasta kankaasta. Iltapuvun hinta oli kaikkineen n.90 € ja siitä tuli todella istuva ja kaunis.
  4. Mä nukuin kotona omassa sängyssä, kaasot viereisessä huoneessa. Mies nukkui mökillä. Hyvin sain unen tuossa puolen yön aikaan mutta heräsin jo 4.30 miettimään tulevaa päivää . Hyvin silti jaksoin juhlia kolmeen asti aamulla!
  5. Harri Luoma vihki serkkuni pari vuotta sitten. Piti hauskan puheen, muistaakseni oli siis sellainen huumorintajuinen ja iloisen oloinen pappi
  6. Nokian Eedenistä juuri kyselin sviittejä. Ovat mielestäni kovin kalliita, pitkälti yli 200€ . Sisältävät kuohuviiniä ja hedelmälautasen/mansikoita ja kermavaahtoa huoneeseen sekä aamiaisen huoneeseen. Minusta tuntui silti liian kalliilta, kun ei siellä kuitenkaan kovin montaa tuntia ehdi olla, jos viihtyy häissään myöhään
  7. Haluaisin häävalssiksi :-XYölinnun Sinun kanssasi-kappaleen mutta en ole löytänyt nuotteja mistään, olisiko jollakulla?
  8. Ostin viime viikolla Tiimarista viininpunaisia A5-kuoria, oli myös kirkkaanpunaisia ja vaaleanpunaisia. Olikohan niitä 25kpl paketissa ja hinta muistaakseni 3€.
  9. Lenttu

    Rannekukat (kuvia)

    Aloin itsekin miettiä morsiamena, että olisiko tuollainen rannekukka kiva. Olisi ainakin mukana koko ajan ja tulisi valokuviin. Menisi häävalssissakin kivasti. Onko morsiamilla kokemusta rannekukista, onko se liian "pieni" ja paremmin sopiva kaasolle kuin morsiamelle?
  10. Lenttu

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Kääks :-[ Minäkin tänään tajusin, että aikataulut on ihan miettimättä. Meille on tulossa reilut 100 vierasta, kuinka kauan pitää varata onnitteluihin ja ruokailuun ??? Vihkiminen on vasta klo 16 ja tuntuu, että ilta jää tosi lyhyeksi.
  11. Lisää hauskoja kutsutekstejä kaivataan!! Emme halua mitään virallista vaan rentoa ja humoristista mutta itsellä ei mielikuvitus riitä joten apua kaivataan ;D
  12. Lenttu

    Tampere

    Me tahdotaan kans ihan Tampereen lähellä, mökkimaisemissa syyskuussa 2004. :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X
  13. Mulla on kihlasormuksena valkokultainen "tähtitaivas"-niminen sormus, jossa on viisi ihan pientä timanttia. Kokeilin kyllä sellasia kivettömiäkin mutta kun sain tämän kivellisen kerran sormeeni, mikään muu ei enää kelvannut Vihkisormusta en ole vielä katsellut mutta kohta on senkin aika. Ehdottomasti siinäkin pitää olla timantteja mutta vielä en tiedä, kuinka monta. Ehkä yksi riittäisi, sitten timantteja olisi yhteensä kuusi, joka on samalla meidän yhteisten vuosiemme lukumäärä hääpäivään mennessä :-X
  14. Nämä kiinnostavat minuakin. En ole varma, vietämmekö hääyön Tampereella, Nokian Eedenkin olisi hyvällä paikalla. Onko siitä kenelläkään kokemuksia Eedenistä? ??? ????? Siellä pääsisi kanssa uiskentelemaan. En ole käynyt vuosikausiin, onko kylpylä hyvässä kunnossa noin muuten?
×
×
  • Create New...