Jump to content
Naimisiin.info

mmervi

Jäsen
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mmervi

  1. Kyseinen henkilö josta aiemmin tuossa puhuin on siis Sanna Ahopelto joka on tehnyt meikkejä Hius- ja meikki Fixorissa Satamakadulla.
  2. Eikö kenelläkään oikeasti ole kokemuksiA kampaajista/meikkaajista jotka on laittanut teidät näteiksi hääaamuna KOTONA? Itse soitin Fixoriin ja sanoivat et siel ei sinä lauantaina ainakaan voida tehdä mulle. Antoivat sit jonkun naisen nron jonka nimeä en nyt tässä muista ja hän tulis kotiin tekeen ilman eri veloitusta. Hän on itse meikkaaja mutta tekee myös kampauksia. Pelottaakin nyt että tuleeko kampauksestani sellainen kun haluan, jos tekijä ei ole ammattilainen, vaan tehnyt vain muutamia perussettejä. HInnat ois koeversioineen kamp 50e ja meikki 80e, mielestäni halpa kun tulee kotiin! Kokemuksia siis kaipailen kotikäynneistä tai sitten halvasta(mielellään 50-70e) ja ammattitaitoisesta kampauksesta (nuttura). (Tämä kotiin tuleva hlö sanoi, että jos haluan niin kampauksen voi ottaa erikseen, hän ei pane pahakseen.)
  3. Meillä tarkoituksena käyttää Tampereen ammattikoululaisia (Pirko) meidän huhtikuisissa häissä. Sieltä tulis tarjoilijat ja he tekis myös ruuat (tosin erikseen kokit ja tarjoilijat). Ja kun sieltä ruoka ja tarjoilu otetaan niin kuulemma ei veloiteta tarjoiluastioista mitään, raaka-aineisiinkin on laskettu työ mukaan. Tarjoilijoille sitten käteen palkka, mikä sovitaan. Oottelen tässä nyt sieltä hinta-arviota meidän ruokalistalle, joka on ihan perinteistä (karjalanpaistia ym.) Budjetti on pieni joten jossain täytyy säästää, väkeä kuitenkin tulossa liki 100. Ammattikoululta ei kuitenkaan ole pakko ottaa kaikkea ruokaa. Jos esim haluis hirvenlihaa ja on sitä ite metsästäny pakkasen täytee ni ne valmistais ruuan siitä ja laskuttaa muusta! Mielestäni ihan kätevä juttu, koska itse saatan haluta leipoa pakkaseen esim jotain pullia ja ystävältä saatais karjalanpiirakat halvalla iltapalaksi! Kuulemma tosin oppilaille ei tule opettajaa mukaan, et jonkun pitäs keittiöllä olla "vahtimassa" ja kertomassa vähän että millon tehdään mitäkin ym, mutta eiköhän siitä selvitä.
×
×
  • Create New...